- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Dicker #53048 üzenetére
Erősembereknek a stabilitás miatt is kell a nagy testtömeg és a nagy has, az mindegy egy szint után hogy izom vagy zsír
Saját káromon tapasztaltam úgymond:
mikor nagy hasam volt, akkor 100-150 kilót nem volt gond a földről felemelni
Most hogy lefogytam, szerintem 100kg alatt befosn!ék, de minimum egy sérv összejönne.Szóval ehhez is kell, hogy nagy belük legyen, mert a hasűri (intraabdominális) nyomás akkora támaszt ad hasfalnak és a gerincnek, hogy sokkal nagyobb súlyokat meg tud emelni az egyén, ugyanolyan vázizomzat mellett.
Tulajdonképpen mintha egy súlyemelő öv lenne rajtuk, csak éppen belül.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #53046 üzenetére
nekem nem jött le akkor hogyan edzel? A klasszikus 4*10-12 volumen edzés egy testrészt egy héten egyszer stb.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dicker
őstag
válasz FollowTheORI #53049 üzenetére
A koksztól? Azt hittem köztudott, hogy edzés alatt bomlik az izom. Sok alvástól, meg bébipapitól nagyra lehet nőni.
Ha kinyom valaki egyszer 100-at, vagy 10x10-et, akkor csak kezdődő anorexiás lehet.
-
nagyúr
válasz Woodslave #53053 üzenetére
Igen. Egy periódusban egyféleképp.
Pár hónap "tömegelős", amikor 8-10 ismétlés... 3x-4x széria.
Aztán pihenő... 1-2 hét pl.
Utána meg erő, pl... akkor 3-5 ismétlés max, de nagyob súllyal, szintén 3x-4x széria.
Aztán pihenő...
Utána lehet csinálni egész testes állóképesség növelőt. Köredzések, teljes testes stb.
Hogy ne szuszogj ha fel kell menni az emeletre, esetleg 5km le tudj futni legalább.
Vagy valami kardiót, mert arra is szükség van.És így tovább... váltogatni kell, különben beállsz.
És persze mindig igyekszem más gyakorlatokat keresni (amennyire lehet), ha újra ugyanaz a periódus van.
A kaját is változtani kell, mert picit mások az igények mindegyikre. Ezért írtam nemrég azt hogy a testem és tükröt figyelem... és asszerint. 1-2 hét alatt látszik merre megy és min kell változtatani kb.De olyat sose nem csinálok mert kontraproduktív és egyben valszeg túledzést is okozna, hogy pl leedzem ugyanazon a napon ugyanazt az izmot erőre is meg tömegre is... mint itt valaki írta.
Az garantált KO és csak árt. Jobb esetbe csak nem fejlődsz, rosszabb esetben túledzés durvább fajtája és minden ami azzal jár. (Kox nélkül persze... mert aki koxol annak mindegy ez szinte .)[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #53057 üzenetére
160 kilónak kell a térfogat.
NorbiUpdate-el, meg Réka tornával ledobna egy 50-est, akkor izmosabb lenne, mint a topik, csak egy 20 évvel fiatalabb lenne, mert most már az összes izom tokára megy.
Régen találkoztam egy nyugdíjas erősemberrel ő 190 kg volt, akkor, és hasonlóan magas, az se kicsi. -
nagyúr
válasz Woodslave #53053 üzenetére
Most amugy épp kísérletezek... azt próbálom ki hogy heti 1x edzek csak kondiban 1 nap.
"Egész testes tömegelős jelleggel". Tehát húzodzkodás, tolodzkodás, lábtoló/guggolás, combfeszítő, combhajlító, és vádli. Ez az alap (nekem pl a lábam gyenge és nehezen fejlődik ezért főleg arra megy ez most). És még csinálok váll, hát edzést, has, bicepsz izolációs gyakorlatokat ha belefér az időbe, energia keretbe. (4x8 szériákat szinte mindenből.)Azt kell mondjam így hogy van több regenerációs idő, vannak pozitív jelei/tapasztalataim ezzel kapcsolatban.
Volt idő hogy nem fejlődtem semmit hónapok alatt és most megindult pár dolog megint.Néha a kevesebb több nagyonis igaz.
(#53055) Dicker
Ez tudjuk mind szerintem már, az edzés a teremben csak a szikra az egész folyamat beindítására...DE ettől független az izom úgy fejlődik, hogy az adott stimuláció típusra ad "választ" a test.
Vagyis te amire kondicionálod a teremben, azt fogja jobban bírni. A mérete és ereje pedig ehhez idomul szintén, hogy azt az erőt/energiát úgy és annyi idő alatt adja le ahogy te akarod.Ha kicsit elvonatkoztatva, ha sprinteket csinálsz, rövid de nagy erőkifejtést, akkor arra... ha hosszútávfutsz akkor meg arra. Méretbeli konzekvenciákat meg le lehet vonni az atlétika stadionban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #53059 üzenetére
ja, kár hogy a szokásos történet van veled is. Dickernek jobban elhinném ha ezt írta volna
talán...
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Dicker #53062 üzenetére
igen, többek között
asszem most azóta bunyózgat, vagy k1ezik? nem tudom. de nekem egy nagy kedvencem (volt) ő is
kitűztem magamnak egy teljesen elérhető célt Alexey S. segítségével
tudom, tudoom, sonka, vöröshagymaNetTom: nem hinném, ő annál komolyabb pali, mint az a bohóc. keress rá, ha érdekel
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #53065 üzenetére
Ő is megverte. Mármint Sapp-t.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Radnix
senior tag
Él még mindenki? Ki vagytok pattintva?
-
Dicker
őstag
Na sikerült valakinek megbotlania előtt, az meg ráesett?
Azért ez a lengyel se sokkal kisebb, mint ő, de mégis mennyivel másabb a mozgása. Persze látszik, hogy képzetlen még a sporthoz, de ereje, meg valamennyi technikája van.
Így futna MrRik felé lehet előtte kiütné magát.
De ez a kedvencem:
Színtiszta izom, színtiszta amerika.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz Dicker #53071 üzenetére
Eric Esch-nek a karja van vagy 40 kiló, azért ha azt elengedi, annak se állnék elé
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #53071 üzenetére
Szerintem én is. Fél évig jártam dzsibizsubira, nem igazán értek hozzá, de ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Én amúgy is azt csináltam, hogy ha erős volt az ellenfelem, akkor lábbal távoltartottam, ha meg könnyű, gyengébb, mint én, akkor csak beálltam védekezni és álltam az ütéseit, rúgásait, mindig a kifárasztásra játszottam. Viszont földön bárki megvert, utálom és szar is vagyok az ilyen egymást tekergetjük, ölelgetjük buzulásban...
-
kolosanyi
veterán
Ha már edzés, ilyet én is akarok. Sokat medicinlabdáztunk régen, jók is voltak azok az edzések.
-
xcds
őstag
-
nagyúr
-
kolosanyi
veterán
Mindjárt jön ljk és beszól, hogy mióta lett ez a bunyós topik...
Utána meg BÁ szokásos kérdése hiányzik csak és teljes lesz a kép.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz FollowTheORI #53077 üzenetére
Jaja. Vicces is volt ez a Kunkli vs Sapp.
(#53078) kolosanyi: Sztem már rég megitta a kakaóját és alszik, mint egy baba.
[ Szerkesztve ]
-
prot-ko
csendes tag
válasz CriticalHit #53000 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy WPC80-asból van. Azért itt is van bőven trükközés. Érdemes előtte elolvasni a termék összetételét.
-
Woodslave
félisten
kb 1 hónapja döntöttem el, hogy vége a tervszerű böjtölésnek. Kb. 1-1,3 kg pluszt sikerült azóta stabilizálnom. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag az "extra" étkezések kizárólag fehérje-zsír alapúak, rendesen jön a seggemre is a massza (vagy főleg oda már azt hiszem ) lassan meg tudom játszani azt a trükköt, amit Kökény, csak nem a mellizmomon egyensúlyozok kólásdobozt.
Meg teljesen egyet tudok érteni aki nem lábazik. A mindennapi életet szinte ellehetetleníti egy lábnap utáni érzés, ráadásul farmerben már nem tudok leguggolni. És még csak most következik majd, hogy derékban is szűk lesz.
De eldöntöttem, hogy év végéig kitartok, megpróbálom becélozni a 90 kilót. Ha akkor se tűnök izmosnak akkor 1. xarok bele és fényevő leszek, 2. koxolok
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Woodslave #53085 üzenetére
óóóóóó
Pedig a lábazás is olyan , vagy legalább is nálam, hogyha rendszeresen csinálod akkor persze van izomláz másnap, de főleg két nappal utána, de koránt sem akkora mint amikor egy nagy kihagyás után kezded el csinálni,
Nálam a megcélzott lábnap már régóta szombat, akkor is olyan este 6-7 óra fele.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
_NCT
őstag
Valaki szokta nézni a Red Rock Reality-t Vörös Zolival?
Belenéztem 1-2 részbe, de kárvót.... Végig megy a reklám maszlag, meg hogy minél több szart bevigyél. Az egész egy k*rvanagy Scitec reklámkampány....
-
Gergosz2
veterán
-
_NCT
őstag
válasz Gergosz2 #53090 üzenetére
Ököllel tolják be az arcodba hogy mennyi mindent meg kell venned, hogy ne essen le rólad az izom. Aztán a báni is csodálkozik, hogy mindenki a kiegeket helyezi előtérbe, előrébb a kajánál és edzésnél. Mondjuk mert szerencsétlen kezdő csak ezt látja mindenhol, hogy vegyél ebből is 5 félét, meg abból is, gyors meg lassú CH-t, fehérjét, glutamint, bcaa-t, kreatint, edzés előtti pörgetőt stb stb...
-
nagyúr
Nehogymá b*zi legyél, minden nap háború!
Engem épp az imént szondáztatott meg a belső őrségünk, amint nagyon nehezen, vicsorogva kikászálódtam az autómból és rogyadozó, imbolygó, dülöngő, tipegő léptekkel megindultam az épület felé. Aszongya ez negatív, de akkor miért nem tud járni. Mondom szombaton lábaztam. Nem értette.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Shadowbull
addikt
nap kozbeni bojtolest hagytad abba vagy szimplan a dietat?
Nekem a labazassal az a bajom, hogy ugy erzem nem regeneralodom megfeleloen. Hetfon balett, ott is van futkosas, kedden labnap, pentek 5km futas es hetfore nem mindig allok vissza alaphelyzetbe...
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Sotho
őstag
Óbudai Eurocenter Sunrise Fitness-t kipróbátlam. Tudnék oda járni frankó hely.
-
Woodslave
félisten
válasz Shadowbull #53094 üzenetére
igen a böjtöléssel. Diétának azért annyira nem neveztem volna legalábbis a klasszikus definíciója szerint. Csak próbáltam leszálkásodni
A reggeli azért kicsit el van csúsztatva. 6-kor kelek kv, aztán készülődés stb. a reggeli 8-kor van. Bacon, tojás, sajt (mondjuk annyi nem hogy izmos legyek tőle). Az ebéd hús meg zöldség (nem tökéletes, mert mexikói köret, 150 gramm, szóval nem ch mentes)
-
Woodslave
félisten
válasz Shadowbull #53098 üzenetére
megmondom őszintén nagy rajongója vagyok mindentől függetlenül. El kell ismernem talán több hitet raktam bele mint amit megérdemelt, de akkor is.
A módszerem az volt, hogy minden hétköznap, (lehetőség szerint hétvégén) kihagytam a reggelit, és a heti két edzésnapon az ebédet is, tehát a délután 4-kor lévő edzés abszolút fasted volt. Voltak nehezebb, meg könnyebb napok, valószínűleg az előző napi kajálással összefüggésben (azaz mennyi nafta maradt a rendszerben ) de mivel az egyik nap mindig hétfő volt ez még jól is jött a hétvégi kontrolálatlanabb kajálás után.
Érzésre qrva jó, ugye délig semmi baja az embernek, iszik 1-2 kv-t teát, csomó vizet. Aztán eljön egy tök érdekes bedurranás érzés, olyan mintha edzettél volna egyet. Edzés előtt kb 18-20 óra nemevés magasságában szédelegtem és olyan gyenge voltam sokszor, hogy egy tollat nem bírtam volna felemelni érzésre, aztán edzésen mintha a legjobb edzés előtti serkentőt toltam volna be. Őrületes bedurranás, megállíthatatlanság érzése (ez amúgy is előjön némi éhezés után úgy érzed, hogy halálba tudnál kergetni egy nyulat - persze valszeg hamarabb halnék meg én) Edzés után se voltam éhes annyira.
Emiatt raktam a böjtöt edzésnapra, mivel ha nem volt edzés, akkor este zabaroham volt (talán emiatt nem volt annyira jó módszer számomra) és bőven bepótoltam mindent amit napközben nem ettem meg.
Amit észrevettem, hogy a korábbi "tömegesebb" képeimen tök karikás a szemem, amit megint megfigyelek, böjtöléses időszakban meg nem vettem ennyire észre. Asszony szerint hülyeség, szóval lehet csak nem figyeltem
Ami miatt abbahagytam, hogy izomépítés ugye sok nem volt, de veszítés se (hátha kicsit több kajával lesz valami) nem akarok az insanity definíciójába esni . Meg a fő ok, hogy mostanában erős fejfájás kínzott ha nem ettem. Korábban ilyen nagyon ritkán tapasztaltam.
Az biztos, hogyha nem leangains formában csinálod, hanem egyszerűen kihagyod a kajálást, akkor olcsó, meg egy átlagembernek teljesen jó módszer ahhoz, hogy a testösszetételt tartani tudja átlagos kajálással, azaz csinálsz helyet az esti pizzának, meg kakaós csigának. Szóval testsúlykontrollnak tökéletes.
Ha viszont simán kalóriakontrollként akarom alkalmazni, akkor az a két kaja amit eszek napközben böjt helyett, nem jelent olyan kalóriaterhelést mint az esti túlzabálás. Meg jelenleg jobban is érzem magam, persze folyamatosan agyalok hogyan tudnám visszacsempészni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest