Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz mocsanisi #33369 üzenetére

    Azért lássuk be általában nem a legnagyobb koponyák járnak le edzeni. ;]
    Nem kell itt most konkrétan a bekokszolt butagyúrósra gondolni, úgy az átlagos terembe járó emberekkel ahogy beszélgetek, hát egyik sem egy agysebész. Persze fogalmam sincs ki milyen végzettségű és milyen beosztásban dolgozik, mondjuk az sem számít semmit, lásd a gazdag, diplomás fényevő idióták.
    Továbbá azt is érdemes szem előtt tartani hogy a legtöbb embert nem érdekli a testépítés. Lemennek, nyomkodják egy kicsit a vasat, jó esetben le is izzadnak, csak legyen valami mozgás. Aztán a kajára is úgy ahogy odafigyelnek.
    Az hogy látványos legyen az eredmény, rádcsodálkozzon az átlag, megdicsérjen ugye nagyon sokat bele kell tenni. Aki jól néz ki az rengeteg energiát beletesz, sokuk az élet más területét el is hanyagolja annyira fontos neki. Most én is eledzegetek, főzök, utánaolvasok mert megtehetem. De gyerekkel, feleséggel már nem biztos hogy heti 2 alkalomnál többet rááldoznék, azok is ilyen pörgős egyórás edzések lennének.

    Szóval nekünk sem kell elítélni másokat, mert nem az teszi ki az életük nagy részét hogy a testépítői kvalitásukat tökéletesítsék.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák