- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz kmisi99 #154642 üzenetére
Én meg vártam a képet a nagy vádliról, 41cm-es vádlira max a csőgatyák nem mennek fel.
Ekkora még tán' az enyém is van.
De van haver, aki egyáltalán nem edz és jóval nagyobb vádlija van, mint nekem. Az már tényleg comb vastagságához közelít.Ha meg nem akarod, hogy tovább nőjön, akkor nem muszáj edzeni rá.
Utóbbi fél évben - évben én sem edzettem rá. Most lassan lehet újra elkezdem, a rövidnacis időszakra készülve.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz kmisi99 #154642 üzenetére
LoL.
Azért néha irigylem kicsit az ilyen kérdéseket feltevő embereket . Nem a vádlid miatt nevetne ki bárki is (ha kinevetne akárki emiatt) hanem ami fölötte van. Ahogy Wood is írta inkább combra kéne edzeni rendesen és akkor nem lesz olyan "dög" a vádlid.
BTW vádli:
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
marked one94
őstag
Valaki próbálta már hosszabb távon a zselatin szedését?
You'll Never Walk Alone
-
Zola007
veterán
válasz marked one94 #154663 üzenetére
nem működik
a gyerekek rendszeresen esznek Haribot és mégse izmosakhidrolizált kollagén
esszenciális AS tartalma alacsony, nincs benne olyan AS ami húsfélékben ne lenne[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz marked one94 #154665 üzenetére
nem segít
legfeljebb annak akinek elégtelen a fehérjebeviteleMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
CptAdamica
veterán
Tolja itt valaki a Debreceni G4 2-ben?
Megyen!
-
Zola007
veterán
válasz CptAdamica #154668 üzenetére
mi a kérdés?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
[link] Silye Bettina is kigyúrta magát
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gyuri860213
tag
Ez mire jó?
A mozgástartomány felső harmadában dolgozik ami a legkönnyebb,
amúgy finom kis husika -
marked one94
őstag
válasz gyuri860213 #154674 üzenetére
Pont azt a részt erősíti. Plussz itt kicsit szokod a nagyobb súlyt. Nekem is volt verseny előtt az utolsó ciklusba csak kissebb deszkaval. Én szerettem jó kis kiegészítő.
You'll Never Walk Alone
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #154673 üzenetére
Nekem nem jött be sosem. Nulla Juli csak izmosan.
-
-
flash-
veterán
válasz kicsiogre #154684 üzenetére
jó a pálesz de pont nem beteg embernek való
(alkohol gyengíti az immunrendszert, továbbá abban az alkoholszázalékban ami a töményben van még nem fertötlenít..)bettisilye - :
ahhoz hogy egy nő ilyen fizikumra gyúrja ki magát pontosan miket szed és kb mennyit,milyen gyakran?
érdekel
(mármint csak tudás szinten, baromira nem szeretnék semmi nem boltba vehető dolgot magamba tolni-szúrni..)(ahol lakom van a "faluba" egy fickó az napi 4 GH-t tol.. allitolag az sok )
[ Szerkesztve ]
-
-
marked one94
őstag
válasz CptAdamica #154690 üzenetére
Fasza teremnek tünik, többiről inkább nem mondok semmit.
You'll Never Walk Alone
-
Woodslave
félisten
-
aelod
veterán
válasz flash- #154685 üzenetére
Nézd meg az első "fellépését" a BBTV-ben aztán nézd meg a Vörös Zoli utáni "kezelés" eredményét.
A kérdésedre válaszolva könnyebb azt válaszolni, hogy mit nem.(ahol lakom van a "faluba" egy fickó az napi 4 GH-t tol.. allitolag az sok )
Minek? Semmi értelme ha nem professzionális szinten űzi a sportot, esetleg versenyez. A hozzá nem értés az esetek többségében sokkal veszélyesebb mint maga a teljesítményfokozó szerhasználat.
(#154689) Kari1
LoL. P*csába a poligráffal ránézéssel megmondod. Ez igen.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Semmit.
Darwin szerint a természetes szelekciót fent kell tartani, kardfogú tigris már nincs, úgy hogy marad a guggolás.Amíg nem ejtik rám, addig öribarik vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
azt gondolom, hogy a teremben elért akármilyen teljesítménynek meg van az értéke az egyén számára. Viszont vannak olyan "teljesítmények" amik mondjuk jó érzéssel tölthetik el az embert, de nem biztos hogy közösségi médiára kell felrakni. Egy 100kg guggolás felnőtt (úgy értem nem 12 év alatti) egészséges férfinak azért nem az a szint amivel annyira büszkélkedünk. Pláne ilyen formával és ismétlésszámmal (ha 50-et belevert volna azt mondom ok). Persze mindenki azt csinál meg tesz fel az instájára amit akar
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
régóta MyProteinről rendelek fehérjét (sima Impact Whey), és az új csomagoláson kicsiben írja hogy: 18g protein, 4,5g BCAA, 3,6g glutamine. A hátoldalon az összetevők listája teljesen megegyezik a régivel. Eddig az edzés utáni shake-embe tettem külön BCAA-t, szóval a kérdésem az lenne, hogy folytassam ezt a hagyományt, mert eddig is volt a fehérjében, csak nem tüntették fel, vagy hozzáadott és akkor elhagyható a külön egy kiskanál?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Zola007
veterán
válasz Bad Pritt #154698 üzenetére
Javaslom a wikipedian utánaolvasni a "fehérje"; "aminosav"; "esszenciális" és "elágazó láncú" fogalmaknak.
A mellékelt példa mutatja, miért él. meg kiválóan a fitneszipar a gyúrós közösségből.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.