Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz aelod #153335 üzenetére

    én is azon a véleményen vagyok amit a végén írtál, de ha elengedné mindenki a témát, már csak magában beszélne :) de arról, hogy mi is a célja ezzel, hogy ő ezt most ide tolja arra nem jöttem rá :D

    SCIPPA 20mg

    (#153338) neophyte79: azt látom, hogy a kisebbségi komplexusodat próbálod itt +30 évesen kivetíteni a fórum összes "lakójára", a degradáló szövegeddel, "úgysem értenétek stb dumák", holott valsz. egy porszem vagy a téged körülvevő világban. Kettő tolod ide a fröcsögésed a tudományos témában, mintha vmi prof. lennél, ami számomra teljesen röhejes, mivel eü-ben dolgozok és ott nem tolják ilyen szinten amit te itt előadsz nekünk, kettő - több orvos van a családomban, mint amennyit te szerintem személyesen ismersz (bár lehet már a pszichiátrián ismert vagy, mert a speckó gyógyszereket amiket tolhatsz biztos ott írják csak fel), és még az öregek közt sem tapasztaltam ilyen kivagyiságot, pedig sokuk letett az asztalra nem keveset. Érezd magad megtisztelve, hogy etettünk egy kicsit, én offolom is pár napra a topikot, ezzel a röhejes elköszönéssel:

    Én is ennyit tudok kívánni mint, Aelod, legyen szebb a jövőd, ha tényleg sok rosszon átmentél, de az írásaidból nézve neked is elég sok dolgon kellene változtass.

    [hp]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák