- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #139140 üzenetére
Érezd jól magad ez a lényeg és a rendszeres mozgás.
Ma megfogattam a hasam a karomat a mellemet a chilis edzőkkel...és azt mondják érdekes...többre számítottak....szinte csak bőr fogtak...de kinézetre meg olyan mintha egy merő zsír lennék....hiába ez volt az átka a gyors és nagy súlyos fogyásnak a bőrrel már nem tudok mit kezdeni...nem azt mondom ,hogy nincs rajtam, de korántsem annyi mint a képeken amit felteszek láttok.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #139152 üzenetére
Nem tudom,hogy láttad e 247 kiló voltam...7 hónap alatt több mint 120 kiló ment le...
Utána nem edzettem...feljött kb 8 kiló ...de hosszú évekig tartottam úgy hogy bármit ehettem...utána edzés nélkül lementem 94 re...de itt is látszik a bőr miatt a tzs százalék kinézet megvan a képen...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tibcsi0407 #139155 üzenetére
A "lassan"-on van a hangsúly, mert már 2014 óta, amióta itt megjelent, 150 kg és semmi változás se súlyban se erőben. Legalábbis akkor is 220-at nyomott már
-
Angel2014
addikt
válasz HussarF #139153 üzenetére
Ma ÉNB alexával edzettem és azzal fogdostattam magamat a chilibe....
Odamegyek hozzá olyan ismerős a hangod...te nem én alexa vagy...?? Mondja de igen...vékony kigyúrt lett szőke hajjal hűűű mondom de lefogytál.....azt mondja nekem elmész te a picsába ilyen kövér voltam ....
Így elküldött ...na azt utána engem sem kellett félteni adtam neki az ívet...meg is fogta az izmaimat...
tibcsi0407 Igen igaza van Ferkónak ez korábban volt ..most 137 vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #139159 üzenetére
Te is ismered?
És milyen lekezelő és piszkos a szája nő létére? Na azt utána engem sem kellett félteni.. de úgy látszik mazohista vagy nem tudom, mert ez jött be neki...
De amikor szállítottuk a Jimmy zongoráját az RTL klubba amikor szünet volt ennek a Shtollnak is piszkos szája van nagyon...na meg a 2000 években a régi Rióban is előadta magát be Kolumbia -izva.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz Angel2014 #139165 üzenetére
50 elejének gondoltalak, de végülis közel jártam.
Nekem is volt, hogy vállsérülés miatt le kellett állnom az edzéssel. Elég lett volna pár hónap pihi, lábazhattam volna addig, kardio. De nem. Basztam az egészre, és a pár hónapból lett közel 2 év.Ocsmány dagadt desznyó voltam, zabáltam mindent mindennel. Ez olyan 2013 környékén lehetett. Aztán decemberben addig basztatott barátom, hogy milyen ocsmány vagyok, hogy újra nekiláttam a nulláról. Következő év nyarának végére újra ember formám volt.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Macka #139168 üzenetére
Nem is az akarattal van a baj..nem is az edzèssel..hanem a kajàval..ès a pènzzel..én megeszem a csirkemellet naponta is de ha csalàd elè teszem szó szoros èrtelmèben sìrva fakadnak..nem lehet főzni kèt felè..anyagi most nem engedi.
Làtod Boldi bàttyànk "Dewille" is ennyi idős azt hiszem..vagy mèg idősebb is tàn ès milyen jól tartja magàt.
jááá komoly kèp...
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
Jim-X
őstag
válasz tibcsi0407 #139174 üzenetére
Azon mar nem lehet valtoztatni! A lenyeg, hogy elhataroztad magad es teszel erte... Amugy is vannak az eletben sokkal fontosabb dolgok is, mint az hogy valaki izmos legyen
Persze pont itt ugatok...de akkor is, izmosnak lenni az csak egy allapotA játék az nem játék!
-
tibcsi0407
félisten
válasz Jim-X #139175 üzenetére
Nyilván, ez így van. Jöhet még 1000 dolog, ami miatt megszakad az edzés, de ettől függetlenül nem kellene megint behízni.
Életemben nem voltam annyit összesen futópadon, mint idén. Mindig szépen mentek le a kilók sima súlyzós edzéssel is, de most még így is nehezebben megy. Bár még ennyire sosem híztam be. 107kg volt a max.utdetailing.hu
-
Jim-X
őstag
válasz tibcsi0407 #139176 üzenetére
Ja persze, nem azt jelenti, hogy akkor zsirdisznova kell valni (azert ahhoz is meg kell kuzdeni rendesen )
Nem emlekszem irtad-e mar, de minimum 190cm vagy, nem?
(#139178) tibcsi0407: Magasabbnak gondoltalak, de akkor az a 120kg mar "szep" eredmeny
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
tibcsi0407
félisten
válasz Jim-X #139177 üzenetére
184 vagyok kb. Majd ma pontosan megmérem, mert a mérleg miatt kell.
A fehér inges képen kb 90kg vagyok. Nem száraz, mint az ítélet, viszont akkor egy jó formát hoztam. Abban az évben volt az esküvőnk, ott muszáj volt jól kinéznem.Ne viccelj, meg is dolgoztam érte keményen.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Jim-X
őstag
válasz tibcsi0407 #139178 üzenetére
Jaaaa...eskuvo elott hoztam szerintem eletem 2. legjobb formajat (a legnagyobb tomeget az tuti ) Akkor meg a leendo asszony is jott velem a terembe, egyutt jartunk szolariumba meg ilyenek
Aztan utana a ket kiscsavo utan alabbhagyott a lendulet...koltozes stb.
A játék az nem játék!
-
addikt
válasz tibcsi0407 #139180 üzenetére
Miért, te szülöd vagy mi a fene?
-
Jim-X
őstag
válasz tibcsi0407 #139185 üzenetére
Nekem ketto van egyszerre Raadasul nagyon koran szulettek, ugyhogy amig nagyon picik voltak eselyem se volt semmire a melo mellett, orultunk ha egyaltalan tudtunk egy keveset aludni Ja es egy picit nagyobb faba vagtuk a fejszet, mert Spanyolorszagba koltoztunk...
(#139186) aelod: Wood azert nem mindig mond hulyeseget
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
addikt
válasz tibcsi0407 #139185 üzenetére
Ja, a mostani csajomnak is van egy 2 éves, hát nem mondom, hogy meghozta a kedvem a gyerekekhez
De az edzés, az mégiscsak edzés. Ehhez képest az amúgy is felüdülés
-
Jim-X
őstag
válasz tibcsi0407 #139188 üzenetére
Aha. Eppen "megdoglok" a meloban itt a gep elott
(#139189) HussarF: Koszond meg neki, nem mindenkinek adatik meg elotte egy "foproba"
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
addikt
válasz Jim-X #139190 üzenetére
Ki szoktam fejezni a hálámat
(#139191) tibcsi0407
Amíg eljátszogat szépen, addig én is, de majd akkor is bírjad, amikor üvölt, a földhöz veri magát meg hisztériázik teljesen ok nélkül és bármit csinálsz semmi nem jó neki. Meg amikor végre hozzáférnél egy kicsit az anyjához, de a gyerekre rájön a hétbaj és lőttek az mókának...
Szóval én inkább csak várakozó álláspontra helyeztem magam ebben a gyerek témában.
Akaratlanul is eszembe jutott az Animal Planet adó régről, ahol azt néztük, hogy a hím oroszlán, mielőtt elkapja a nőstényt, a mástól lévő kölykeinek elharapja a nyakát. Megértettem hirtelen a természetet(#139194) Dani82
Bordakosár alatt, csípő felett. Húzd be, amennyire csak tudod.[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Félve teszem fel a kérdést, a topic elmúlt pár havi színvonalát nézve
Ha felhúzáskor hasznáétok övet a nagyobb súlyoknál, akkor azt hova helyezitek és milyen szorosra?
Néztem erőemelő videókat, ahol bemutatják és nem teljesen egyértelmű, mert van ahol minél szorosabbra teszik a derékra, van ahol majdhogynem a mell alatt a has körül van az öv nem annyira durván szorosan.
Próbálgattam mindkét verziót élőben, de nem vagyok biztos benne, melyik az a megoldás ami megfelelőMacka: néha edzek Chepelen a Chiliben, legutobb hetvegen voltam. Ilyenkor feljon 5 kg tiszta izom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest