Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
válasz CoolBoy323 #9248 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy a mell a háttal nem jó, mert nagy izomcsoport mindkettő, hamár 3 alaklom akor így csinálnám én:
Mell-bicepsz
Hát-tricepsz
Váll-láb"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Jojo5
őstag
mell-hát sztem nem fog egyszerre menni
Azok nagy izomcsoportok inkább mell-bicó
hát-tricepsz v. váll
láb- mellé vagy váll vagy tricepszde pl én imádom a superszettben edzeni a bicót tricóval
Nem a 3 napos tervtől hízol hanem a sok kajától
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
BÁ Nutrition
addikt
mell-bic
hát-tric
láb-vállde miért nem edzel 4 napon heti 1 izom csoportot?
ill egyél többet, nem annyira az edzéstől fogsz nőni, azzal csak stimulálod az izmokat de ha kevés a tápanyag akkor mégis hogy nőne? mennyiség ügyileg hogy állsz?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #9253 üzenetére
tudom, h nem az edzéstől növök
kaja kevés elég soxor, bár edzésnapokon iszok egy adag Jumbot...
többet kéne kajálnom, de akkor se nő a tömegem, ha többet eszek.. nem mindig tudok normálisan enni sajna
a láb váll biztos jó párosítás? macikos írta nemrég, h vmiért nem jó (mert a vér előbb lent aztán fent van)
a 4 naposat hogy értetted?
-
Frequence
tag
ááá tudtam hogy ez lesz egy ártatlan kérdésből...
Na megpróbálok mindnekinek válaszolni...Bele lehet kötni, de aki jól akarja érteni az éti mit akarok...nem a tápkieg felesleges, hanem az első hónapokban sztem az, mivel olyankor ha szart eszel mákkal attól is nősz, az edzés miatt...aztán egyre többet eszel, végül már nem tudod bevinni a megfelelő mennyiségű tápanyagot, és kiegekkel pótolsz...de ha mindent így ki kell itt fejteni, akkor nagyon hosszú hozzászólásokat kell írkálniA kajám...nagyjából...sok rizs , sok csirke, sok tojás, tej nem, sovány tejtermékek igen.
Ha nincs csirke akkor hal, ha nincs rizs akkor krumpli...
Gyümölcsöt is eszek, de nem ettől hízik el ugysem az ember...
Napi 3 l vízKb ennyi a kajámról, messzenem tökéletes, de sztem senkinek nem az, mégis egy átlagos ember étrendjéhez képest azt mondom rá hogy jó
Az alapokat elolvastam már nem egyszer nem kétszer...de el fogom még párszor, és sok mást is ami a témával kapcsolatos, ez nyilván elkerülhetetlen, és akit érdekel annak természetes is.
Viszont a NO fokozóról még semmi pozitívat ill. negatívat nem hallottam itt...
Soul and Style!
-
Atomgeszi
veterán
válasz CoolBoy323 #9254 üzenetére
Szokásos kérdés... mi a napi kajád? Részletesen.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz CoolBoy323 #9254 üzenetére
ugy hogy a lábat és a vállat külön napra teszed
amíg nem kezdesz el zabálni addíg kurva lassú lesz a fejlődésNO fokozók már elég sokat voltak emlegetve pedig, szerintem jobban jársz ha azt a havi 10ezret amibe kerülne kb(nem tom valójában mennyi csak gondolom) beleölöd +7 kiló csirkemellbe meg +10 kiló rizsbe
he ezt csinálod úgy fogsz nőni mint a barom, elhiheted[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Tomics
addikt
válasz BÁ Nutrition #9247 üzenetére
nem vagyok egy halfan, de majd bepróbálom köszi
más: már megint beteg vagyok, lázas nem hiszem el hogy mindig elkap valami. régen évente/2évente volt valami gyíkom. ennek örömére ma zabáltam minden szart, hogy jobban legyek és jobban is lettem
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Frequence
tag
válasz BÁ Nutrition #9257 üzenetére
Rendben, köszi
Ilyesmi válaszra számítottam, de gondoltam előbb megkérdezem itt, biztos ami biztos alapon.
Soul and Style!
-
Bibby
addikt
válasz BÁ Nutrition #9257 üzenetére
Kicsit bajban vagy te ezekkel az új arcokkal...
Az NO fokozót nem ő kérdezte.Ελευθερια η θανατος
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Atomgeszi #9256 üzenetére
reggeli: túrórudi, cerbona szelet
napközben: 3 szendvics
ebéd: leves második (mikor mi, de van úgy, h kimarad, bár ritkán, igyexm figyelni rá)
vacsi: mikor mi egész sokat szoktam enni a többihez képesthétvégén eszek többet, amikor van is időm enni
na meg a jumbo heti 3x reggelire és du-i edzés után
ha a lábat vállat is szétszedem az nagyon rövid edzés lesz nem? lábra nem edzek keményen, mert térdsérülésem van... vállra meg elég minden deltára egy nem? (a bal vállam is fájós XD)
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz CoolBoy323 #9261 üzenetére
Azt kérdezte mi a kajád, nem azt, hogy mi az amit nem hívunk kajának de eszed
-
ithomas
őstag
Ez hány százalék TZS lehet?
Real eyes realize real lies!
-
Daneeka
senior tag
Tudom, hogy nem túl tudományos a kérésem, de valaki aki most éppen szép szálkás és látszanak a kockái, összefogná mondjuk a köldöke mellett a bőrt/zsírt és megmondaná, hogy milyen vastag? (a két ujja közti redőre gondoltam, nem másra ) (a'la bb féle testzsírszázalék calc)
Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi zsír lehet hason nagyjából miközben még kockás az ember.
(a zsírszázalék témát amúgy alulról közelítem, tehát inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit hízhatok, a lényeg hogy a hasizom látható maradjon)
-
ithomas
őstag
válasz macikos #9265 üzenetére
Nem...nem szeretnék ilyet...de ez a veszély nem is fenyeget...
Mellesleg nem gondoltam volna h ebbe a fórumba lehet olyan képet linkelni amire bárki is azt mondja, hogy "ez már túl izmos" vagy "ez már túl eres"Márha ez valóban nem PS...mert ez nekem is eszembe jutott..
[ Szerkesztve ]
Real eyes realize real lies!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz adequate_cou #9262 üzenetére
sajna én nem szarom a pénzt, meg az időt, h mindig minőségi kaját egyek...
-
macikos
addikt
válasz ithomas #9268 üzenetére
Miért lenne PS? Simán vannak ekkora erek néhány embernek. Ez is cuki: [link]
Tudjátok mi a durva? Ez: [link]
Na ehhez kell akaraterő, nem ahhoz, hogy most lábazok-e meg hogy bírok-e eleget enni...CoolBoy323: Én se szarom a pénzt! Hetente jó ha 3x tudok húst enni! A lényeg, hogy a szénhidrát meglegyen, érted? 58Kg vagy. Megfogod, főzől rizst, aztán tömöd a fejedbe szarásig! Ha már unod, akkor a változatosság kedvéért egy kis puffasztott rizs
"Nőni" nem a fehérjétől lehet, hanem a szénhidráttól!
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz CoolBoy323 #9269 üzenetére
El vagy tévedve, de jólvan, akkor egyed az olcsó túrórudit műzlivel
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #9271 üzenetére
ilyenen nem kapunk össze az is biztos
ui: macikos 4 president
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz adequate_cou #9272 üzenetére
akkor homájosícccsá fel légyszíves!!
-
whitezo88
nagyúr
válasz CoolBoy323 #9274 üzenetére
gondolom az a gond, hogy sok a cukor meg a szénhidrát, de a fehérje meg rost, vitamin kb semmi.
-
Jojo5
őstag
válasz CoolBoy323 #9276 üzenetére
az a béres aktivál a semmivel egyenlő sztem
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz CoolBoy323 #9269 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy sokkal drágább lenne, ha egyáltalán az.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
Inv1sus
addikt
válasz CoolBoy323 #9276 üzenetére
Tescoba lehet kapni 450 körül gyümölcsös müzlit. Na azt egyé reggelire tejjel. Túrórudi nasinak jó, mert egy műanyag cukorral teletömött szar. Én azt nem ennék a helyedbe
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
harry
veterán
válasz CoolBoy323 #9261 üzenetére
Hát, a Jumbo így jóféle pénzkidobás, láthatnád.
Zabpehely 300Ft/kg, ebből 100g 30ft, azért csak nem vészes, mehet reggelire akár tejjel / fehérjeturmixxal. Esetleg hozzá "ízként" műzli, abból nekem egy 3-40g elég (magában a zab nem egy nagy élmény).
Rizs szintén nem túl drága. A rendes hús jóval olcsóbb a felvágottaknál.
Időt meg aki akar, talál. Valóban kell pénz, idő, munka, de hát ez már csak ilyen.Inv1sus - azért nem kéne a müzlire alapozni...
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz BÁ Nutrition #9247 üzenetére
Noh, ma úgyis megyek a Lidlbe, bepróbálom ezeket, zöldség úgyis kéne valami. Remélem árban is jók
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Woodslave
félisten
válasz Frequence #9259 üzenetére
próbaképp vegyél zacskós kiszereléseket. A scitecnek van jópár - nekem pl a hotblood annyira nem de az attak bejött. Az NO fokozó nem más mint egy "élményfokozó" jobban durransz, jobban érzed az edzést azt ennyi.
Azt meg hogy a "vérbőség miatt jobban beépíted a tápanyagokat az izomba" meg hidd el ha akarod[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kovsol
titán
válasz 1hijjanhusz #9286 üzenetére
és gondolom komolyan is gondolta, nem csak poénkodott ilyenekre mondom azt, hogy lőjjék le mielőtt szaporodik
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Konditeremben ilyet iszunk, valakinek vélemény/tapasztalat róla?
Mit javasoltok inkább? Igyám továbbra is ezt (bár akkor megveszem) és a szénhidrátot pedig próbáljam rendes ételből bevinni vagy vegyek inkább ilyet? (Ha erről is van tapasztalat, azt is szívesen várom). Vagy ha nem is pont ezt (ezt csak azért mert haver ilyet rendelt) akkor valami jóféle fehérje+szénhidrát port tudnátok ajánlani? Az előírt szénhidrát mennyiséget nem tudom mindennap bevinni, ezért én azt logikáztam ki, hogy az lenne jobb nekem. De javítsatok ki, légyszíves!
Bocsi a láma kérdésért.[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Ezért vettem énis másik cégtől Super Mass Gainert, mert ott azt írták, hogy "1-2kiló tiszta szárazizom, maximális durranás, kikészítő erő, elképzelhetetlen töltöttség, leírhatatlan izomérzet".
Marketingeseké a világ-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
1hijjanhusz
senior tag
Persze. Ismerik azt az emberi tulajdonságot, hogy mindig a könnyebb, gyorsabb utat választjuk.
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
Woodslave
félisten
válasz 1hijjanhusz #9292 üzenetére
én azt mondom, hogy a közvélekedéssel szemben ez az egyik legolcsóbb sport. Ami a legfontosabb hozzá az ingyen van (az idő )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
whitezo88
nagyúr
ilyesmit én is olvastam már. nem hitte el hogy nem lehet, inkább ráhagytam.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz 1hijjanhusz #9294 üzenetére
Persze azért tűnik olcsóbbnak a szemét kaja, mert a bevitel is sokkal kevesebb.5kiló csirkemell 5ezer, azt eszem 10 napig. Amennyiben egy egy kínait bedobsz minden nap, az 700ft-vel számolva is 7 ezerre jön ki, ráadásul mennyiségileg is rosszabb vagy.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
macikos
addikt
válasz CarajoEsp #9296 üzenetére
De az olyan ciki a mai világban, ha valaki normális kaját eszik... Az emberek inkább megveszik a büfében a büdös sült kolbit meg a hambit aztán tolják be arcba. A másik lehetőség a Fornetti (főleg nőknek, amikor fogyóznak ). Vagy vannak azok az arcok, akik mindig Cappy ájszfrútot, ha nincs, akkor valami más lónyálat szlopálnak.
Csak mi vagyunk ilyen parasztok, hogy normális kaját eszünk és vizet iszunk (fújj, mint az állatok )
Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest