- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Power Protein
vagy a macis fehérje jobb?
árba jobb a power azt tudom de még egyiket se próbáltam ki . -
nepszter1
addikt
válasz 1hijjanhusz #8599 üzenetére
Bocs hogy beleszólok
De a vitaminokat kihagytadSzóval még annyi hogy egyél sok sok gyümölcsöt meg szerezz be C-vitamin-t.
-
1hijjanhusz
senior tag
-
macikos
addikt
válasz 1hijjanhusz #8605 üzenetére
"hüvelyeseket korlátlan mennyiségben lehet"
Az biztos [link]
Egyébként hogy dicsérjelek egy kicsit, ahhoz képest hogy újonc vagy, nem vagy olyan hülye Többet tudsz a testépítésről, mint 1-2 olyan ember, aki évek óta ide jár...
-
AlbionX16
csendes tag
Üdv
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy kreatin tartalmú, magas szénhidrát- alacsonyabb fehérjetartalmú tömegnövelőt edzés előtt, vagy után jobb bevinni?
előre is kösziLockerz meghívóért írjatok
-
Osynho
addikt
válasz 1hijjanhusz #8612 üzenetére
Szerkesztés gomb!
-
brownus
veterán
őt ismeritek? scooby videók
-
Woodslave
félisten
mivel szimpatikus arc vagy, segítek pszichológiailag feldolgozni a diétád során bekövetkező változásokat:
Mivel keményem végzel súlyzós edzést, ezért izomtömegedből nem veszítesz. Amiről azt gondolod elveszítetted, az nem is volt meg
(berakok egy ilyet, hogy legyen aki azt gondolhassa hogy viccelek)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
cerkarobi
csendes tag
válasz Tipo16V #8597 üzenetére
Megnyugodhatsz, a lehető legjobbat választottad. [szerintem jelenleg a legjobb]
-
celf
őstag
udv emberek,
csak beirom ha valakit erdekel, hogy van egy 4 kilos whey-em for sale, a sportikarol vettem nemreg, de rajottem, hogy szenhidratos kieg kene inkabb.
ez a cucc.
[link]
mar megittam belole egy 250 grammot biztos. eper izu.es bocs a commercial-ert.
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
utolért valami baci
mai napi kajám kb 2 liter tea, meg 6 db keksz, bélflóraegyensúlyom felbomlott, nem sok kellett volna, hogy a bejáratot nem rendeltetésszerűen használjam, de "szerencsére" a kijárat gyakori használata és a bejárat elhanyagolt használata ezt megelőztevirágnyelven ennyi, ja és köhögök is, gyakorlom már egy ideje, de ennek ellenére elég szarul hangzik
offOne Ring to rule them all
-
nepszter1
addikt
Amúgy rájöttem hogy nem jó szénsavas ásványvízzel turmixot készíteni
Kilőtte a kupakját és csupa fehérje lett minden még fal és meg a monitor és még sorolhatnám[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
bezárt a terem ahova jártam, meglesünk egy másikat, csöppet még közelebb is van.
haverék azt mondják elég jó. -
LOTR
addikt
válasz Woodslave #8625 üzenetére
köszi
doki is karantént javasolt 4-5 napra, meg diétát mérsékelt fehérjével, de ha bírom akkor natúrba mehet hús - abban nem lesz hiba
sikeresen elkaptam a mostani slágervírust... úgyhogy vigyázzatok ha utaztok, egy köhögés felétek aztán új lakótok érkezikOne Ring to rule them all
-
Markgx10
őstag
Múlt héten ez ment át az egész családon, írtam is (kisfiam, asszony, muter, asszony nagymuterja, én, magyarul kivétel nélkül mindenki, aki a gyerekre akart vigyázni, mert ugye ő lett először beteg) Nagyon kemény, bár a hányós része csak 24 órás, de majd egy hétig nem tudtam enni, mert ahogy megpróbáltam rögtön kijött, nem is írtam le a végeredményt, mert nem akartam túlságosan rinyálni, de ütős volt
-
-
dunkel
őstag
Keressük a 4. embert ipari mennyiségű halolaj rendelésre, igen ócsóér' [link]
Privát üzeneteket a Szeretlek Józsi jeligére holnap estig várjuk
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz macikos #8619 üzenetére
én szoktam egy olyan meztelen felsőtestes fickót nézni jutyubon aki úgy hirdeti az igét hogy light weigh baby
azaz a diétás csajok jönnek be neki is
feltételezem nem 90ről 80ra diétázók
bár erről nem beszél szal lehetyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
harry
veterán
Rendeltek mást is myproteinről? Csak nem egy doboz olajjal szórakoztok külföldről... Vagy ezt most ilyen gyors buli, vagy wtf?
Na mert nekem lehet kéne valami fehérje meg kreatin, lehet mindkettővel jobban járnék innen, ha már ti is ajánlottátok. Vagy ez sokat dob a postán, vagy hogy legyen?Amúgy sztem beneveznék erre az olajos marhaságra is. 4esbe menne, akkor az részemről... 11eFt ? (37,5*300Ft) Ez így azért nem kevés, bár 1500 kapszula...
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Tomics
addikt
én is majd hamarosan rendelek, ezeket:
Impact Whey Protein /choc. smooth/ 5 kg - 48font
Impact Whey Protein /vanilia/ 1 kg - 13 font
Impact Whey Isolate /banana/ 1 kg - 18 font
L-glutamine 1 kg - 18 font
Mega Green Tea Extract 90db 10font
CLA - 180db 18font
omega 3 2x90db 9 fontaki akar valamit rendelni szóljon
az a 300huf/font 310ft már lassan 320[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
dragonfx
veterán
azok milyne gyurosok akik lejönnek feszíteni megissza turmixxát 1-2öt nyom valahol és félóra múlva már nem látód?
amugy 95be ment a 2x4. ez bíztató.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tomics
addikt
válasz dragonfx #8645 üzenetére
nálunk ma egy zsír új fekete 5ös bömivel jött egy széttetovált 50-60 kilós csávó, nyomott párat 40be azt le is lépett. üzletelt valami 2500 euróról közben telefonon német rendszámos volt természetesen
pedig ez nem gilda, csak egy kis terem[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest