- Instagram közösségi fényképezés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
macikos
addikt
"Hello azt szeretnem megkerdezni hogy hogy dagadhatok meg ( izmajim ) nem akarok erose leni csak nagy izmokat van ere valami mod ( Protejineken kivul)"
"syasztok, nagyon sok olyan embert látok nap mint nap akik tudják a nyakukat ugyan ugy roppantani mint az ujukat, miért tudják ezt megcsinálni? a kérdésem az lenne hogy a nyak izmaira is kéne edzeni hogy roppanjon miközben forditom jobbra ballra? válaszotokat előre is köszönöm."
-
ithomas
őstag
Dagadtok figyelem....EZ mindent visz:
Hi Bunny!122 kg vagyok most kezdtem edzeni és diértázok és számoltam menyibe kerülne 25kg felesleg leadása:25hét mert ugye 1kg/1 hét .1 nap kell 3 tskg fehérje ez olyan 1,6 kg csirkemell +kiegésztiő=napi 1900 ft körül.
tehát:1900*7*25=332 500ft + edzés,aerob,terembérlet,kaja utánjárás,süteögetés,idő,stb.Ja és az edzésnekveszélyes emrt kimegy a váll vagy lesérüülsz vagy valami.
Zsireleszivás: kb 200 ezer forint és sokkal nagyonbb a megtakaritás ,kisebb kockázat,nem kell edzeni,aaerobozni,és ehetsz oclsó kajákat!számomra a zsirleszivás jobb ajánlat és mindenkinek ajánlom!Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Nyilván Megalol kategória, ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Amúgy a matekos levezetés így kiszámolva eléggé ijesztően néz ki anyagilag,de belegondolva, egy 120 kilós embernek, akinek kb 80%-a zsír meg víz, mert életében meg nem mozdult még, mi a lófasznak kéne 360g fehérje?Meg eleve a legtöbb helyen hót dagadt embereknek ajánlgatják itt a 2 meg 3 grammokat /tskg, de az valahogy mindig mindenhol lemarad, hogy talán a sovány testsúllyal kéne számolni.
Azért 30-40 kiló feleslegnél baromira nem mindegy...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Kérdésem is volna!
Sajna úgy alakult hogy a jelenlegi diétámat kibaszottul csórón kell elkezdenem, ezért kb a fehérjén kívül semmi másra nem marad.
Úgyhogy nincs BCAA,Glutamin,Vitargo, és karnitin se...legalábbis az elején.
Az edzés utáni turmixomat nem tudom hogy oldjam meg.
Dextróz nyílván kilőve, ezért gondoltam a darált zabra.
Kérdés, hogy melyik jobb?1. Whey Fusion+zab, ekkor lesz CH-m tölteni, de az amúgy fasza gyors turmixomat a sok rost igencsak elbassza.
2. Whey Fusion magában.A felszívódás az fasza,de nincs CH, a következő rendes kaját kb 45 perc múlva tudom megoldani.
Melyik lenne jobb?
Másik kérdésem, ha nem tudok használni aminókat, akkor inkább ne is erőltessem a felkelés utáni éhgyomros kardiót?Mert ha túl sokat pusztulok nélkülük,akkor inkább berakom estére...
Minden véleménynek örülök...
Real eyes realize real lies!
-
LOTR
addikt
válasz BÁ Nutrition #8693 üzenetére
na ez nekem új
miért nem ajánlott?
4 éve így edzek - és ha most azt mondjátok, hogy a "jó" módszerrel (ha már a váll+láb párosítás nem ajánlott) akár a mostanihoz képest 2x akkora fejlődést is elérhettem volna, akkor rohaggyon meg a befőttetek - nem tudom megszokni ennek a :t -nek a hiányát[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
macikos
addikt
Szerinted jó, ha a véred nagy része megtölti a lábadban az izmokat, aztán meg a válladban?
Én akkor is az antagonista izmok együtt edzésére esküszöm és a külön váll és külön láb napra.
1.Mell-hát
2.Váll
3.Bicepsz-Ticepsz
4.Lábithomas: Válaszolnék, de diétában nincs hitele a szavamnak. Bár sokak szerint másban sem
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz macikos #8716 üzenetére
én először vállazok és egy vállazást fél óra alatt letudok
bár számomra az egyik legfontosabb tanulság, hogy úgysem az edzésen múlik, tehát akkor nincs okom váltaniui:
jobban is teszed, hogy nem válaszolsz, mert nagyon jól látod a helyzetedén azért megteszem
annak idején kb 2-3 hónap alatt ~10kilót dobtam le végeredmény meg olyan 9-10%tzs volt (egy kis pumpálgatás után eres váll, has, mell és a vádlimon is látszott), úgy hogy csak fehérjét és vitaminokat ettem, mint kiegészítőt
reggel felkelés után egyből egy órás aerob séta 8-9km, utána zab+fehérje, majd egész nap ettem ahogy tudtam és szükségem volt rá csirke+rizst+zöldséget, majd este edzés, utána megint turmix
heti olyan 4-4 aerob-súlyzós edzésem volt, diétás kaját meg jó 90%osan betartottam, szemetet jóformán semmit nem ettem[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ithomas #8710 üzenetére
"Amúgy a matekos levezetés így kiszámolva eléggé ijesztően néz ki anyagilag"
az hogy 350ezerre jön ki a kaja?? na ne, 25 hét az közrl fél év.. ennyit simán el lehet költeni kajára "normál" étkezéssel is. 60ból épphogy kijön egy hónap..
nem olyan rég penene mondta hogy ő kb 80at költ kajára havonta..
pedig ő messze nem eszik meg 300g fehérjét napontaegy komolyabb testépítőnek meg simán 100 fölött van a költsége.. (magyar szint)
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #8714 üzenetére
neked mi?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kovsol
titán
egy éve én is 133kg voltam, pedig több mint 10 éves sport múltam volt már, csak 4 évre abbahagytam, és a kaját nem vettem vissza a kevesebb mozgás elllenére bár én nem is emlékszem arra a napra mikor voltam utoljára 100kg alatt persze dagadtan se olyan voltam mint aki szétfolyós gömbőc nulla izomzattal, meg hát 186cm el annyira nem vagyok alacsony se
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
talán jövő hét mostanában kicsit többet ettem és tartottam a súlyomat, de jó érzés volt, hogy az erőm megugrott, bár amúgy se vagyok már olyan gyenge, az izom memória létezhet, mert én elég hamar visszanyertem régi erőmet, kivéve a fekve nyomás ott régen 95kg ba beletoltam 27 -t az még nem megy
múltkor fa hasogatásnál kicsit elszálltam és a tuskót is szétvertem túl könnyen átment néhány fán a fejsze aztán a tuskó fogta fel az ütéseket[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
penene
őstag
Itt szerintem arra számolta a sok fehérjét, hogy ha életmódot vált és kb. testépítő léptékben kezdi a diétát (mert oda mondjuk kellhet ennyi fehérje ha 3x-ossal számolt). De tekintve azt, hogy izma sincs olyan sok, nyilván fölösleges ennyi fehérje, nem kell annyira félnie az izom veszteségtől, sőt, valszeg felszed még 10-15 kiló izmot is.
-
CarajoEsp
senior tag
Noh elindult a kreatin.. nyomom a vizet, tegnap volt mell-kar durranás 100x jobb, mint eddig(lehet csak, hogy szedek valamit), kaja tejlesen rendben(most még kicsit rá is húzok, had vigye a tápanyagokat a cucc), majd meglátjuk marad-e valami, avagy nem, ami tegnap edzés után volt, nekem már meg is felelne egy kezdeti szintnek
Lényeg a lényeg, azt már megjegyezték, hogy nőtt a fejem szóval nem aggódom-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
válasz macikos #8727 üzenetére
Megy rendesen persze, remélem semmi nem jön közbe, bár családomban és a munkahelyen is van jópár a slágerbetegből, szóval remélem nem kapom el a hányingeres,hígf*sásos cuccot, nem örülnék neki most.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #8730 üzenetére
azt hittem szereted a kihívásokat
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
macikos
addikt
válasz 1hijjanhusz #8738 üzenetére
Pedig ez még diéta előtti kép. Innen kezdte el lepucolni magát
Ez a kiscica nagyon érdeklődő
brum-brum
-
cirmiiii
tag
válasz God Vazzeg #8745 üzenetére
Pláne ha még a fejét is látnám De direkt kitakarta
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #8747 üzenetére
normálisan néz ki, láttam iwiwen.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
cirmiiii
tag
válasz BÁ Nutrition #8748 üzenetére
Szerintem Goddi is csak viccelt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest