- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Frequence #9241 üzenetére
"Táplálék kiegészítők beszerzése előtt vagyok. Fehérje van tervben"
"Mielőtt valaki felvilágosítana h tuti nem jó a kajám meg ilyesmi, annak megspórolom a kérdést: jó! "
ebből a 2 mondatból nem nehéz leszűrni hogy szar a kajádyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz Frequence #9259 üzenetére
próbaképp vegyél zacskós kiszereléseket. A scitecnek van jópár - nekem pl a hotblood annyira nem de az attak bejött. Az NO fokozó nem más mint egy "élményfokozó" jobban durransz, jobban érzed az edzést azt ennyi.
Azt meg hogy a "vérbőség miatt jobban beépíted a tápanyagokat az izomba" meg hidd el ha akarod[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
dragonfx
veterán
válasz Frequence #13529 üzenetére
hhuuu d ejól néz ki ennek örömére betoloma rántotámat.
mér van az mindenem fejlődik csak a bicepszem nem.
főlega szárazizom ami igazán enm angyobbodik rajta.
szinte minenhol elmondhatom top formába vagyok.bicoba is.de nagyobb kéne.
mit tegyek???lassan az alkarom utoléri a felső kar vastagságot..nem akarok popey lenni.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Eagle16
addikt
válasz Frequence #15414 üzenetére
Jaja, olyankor általában én is eszek, csak néha kicsit elcsúszok időben. Olyankor még a buszon is alig vannak, kiürül minden. A Thököly úti terembe járok amúgy, azon kívül, hogy állandóan a rádió megy teljesen elégedett vagyok vele.
De most képzeljétek el, elkezdek guggolni elképesztő 70kg-os súllyal, erre teljes hangerőn az arcodba ordít egy ilyen
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz Frequence #15425 üzenetére
A diák 4400Ft, a felnőtt ~ 6000 Ft körül van. És korlátlan, tehát annyiszor mész le, ahányszor akarsz.
Azért az ingyen az elég jó ár De ha tényleg messze van, akkor megéri átjönni, én még 5 percet se buszoznék, ha lenne valami, ami még közelebb van.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
runner 125
nagyúr
válasz Frequence #34996 üzenetére
Tényleg nem akarom lebecsülni őket, sőt.., kezdőbb vagyok, mint ők. De, láttál róluk képet?
... na, a lényeg, h azt a formát én még tömegelném ezerrel, és nem iktatnék be ennyi aerob edzést.Ijk
20 perc bemelegítésnek faxa.
Nah de ok, részemről túltárgyalva.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
vzsolo2225
tag
válasz Frequence #36569 üzenetére
Az a baj, hogy a közelben csak ez érhető el, ezért nem tudok válogatni. Persze lehet rendelni is minőségibbet, de annyit nem költenék rá addig, amíg még az sem biztos, hogy egyáltalán érezhető javulást jelentene számomra plusz fehérje ilyen módon történő bejuttatása.
Nem a fehérjetartalmára lettem volna kíváncsi, mivel azt kb. csak azok tudják akik gyártják, hanem arra, hogy akik használták, azok milyen fejlődésbeli különbséget tapasztaltak más, márkásabb fehérjékkel összevetve.
De ha nincs ilyen tapasztalat, mert pl. annyira oldhatatlan, hogy egy adagot sem lehet belőle elfogyasztani (ilyen fost forgalomba lehetne hozni?), akkor persze nem veszem meg. -
vzsolo2225
tag
válasz Frequence #36578 üzenetére
Nem is mondtam én, hogy pusztán a fehérjeturmix fogyasztástól fejlődne érezhetően valaki. Ugyanis tudom, hogy a fehérje nagy részét normál kajákkal kell bevinni, de én eddig abban a hitben éltem, hogy azért éri meg kiperkálni ezeknek a cuccoknak az elég borsos árát, mert a normál kaja mellett a magasabb BV-jű, és rövidebb felszívódási idejű plusz fehérjebevitel érezhető fejlődésnövekedést okoz. De ha ez nem így van, és még a márkás fehérjék sem generálnak annyi plusz növekedést, hogy azt érezni lehessen egy gagyi, kvázi placebóval összevetve, akkor meg pláne nem veszem meg, sőt mást sem. Egy gonddal kevesebb.
Köszi mindent![ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Frequence #37827 üzenetére
A hibát itt követted el.
Szalagfékes egy fos, az erőt a szalag meghúzásával tudod állítani/csökkenteni. Surlódik, recseg, ropog egyszóval fos. Add el, és vegyél mágnesfékeset, lehetőleg olyat ami szabadonfutós, ha nem tekered.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
- Gigabyte Brix GB-BSCEH-3955 mini barebone számítógép
- AMD Ryzen 5 3600 Box with fan and heatsink
- THOR GAMING PC // E5-2650 v4 (12CoRe-24Th) // 16GB DDR4 // SSD+HDD //GIGABYTE GTX1660 SUPER 6GB
- Pfaff 297 típusú varrógép - még fém szerkezetű alkatrészekkel
- Inno3D GeForce RTX 4070 SUPER Twin X2 12G Eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest