- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
kovsol
titán
Budapesten voltam állásinterjún és ott futottunk össze
viszont mi majd edzhetünk valamikor, bár holnap is állásinterjúm lesz, szerdán is Pécsre megyek szintén állás miatt, lehet csak csütörtök, péntek lesz a megszokott napirendem[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Kassadin
addikt
Botrányosan vékony vagyok, ehhez szólj valamit.
Bubee: botrányosan szar a helyzet itthon, nem tudom kovsol merrefele próbál elhelyezkedni, de nagyon nehéz munkát találni. Van ahonnan vissza se írnak annyit se, hogy nem kellessz bazd+. Remélem egyszer lesz lehetőségem itt hagyni ezt az országot, nevetséges már ami itt folyik.
Példa: ma voltam hr-es cégnél és kérdőívet töltetnek ki veled, de olyan kérdésekkel, hogy falnak mész. Ölnél-e állatot, ha csökkenthetnéd-e a fájdalmát ezáltal meg ilyen kérdések mondom wtf hogyan kapcsolódik ez ahhoz, hogy dolgozni szeretnék. Áh tököm tele van már az egésszel.[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
válasz Kassadin #36603 üzenetére
Nyugi, tudom. 3 hónap után, a legeslegutolsó pillanatban - persze mikor máskor, amikor eldöntöttem h irány Anglia -, kapom a telefont h menjek beszélgetni. Vagyis nagy nehezen kellettem valahova. Erre csütörtökön küldtem el a jelentkezést, pénteken már hívott. A múlt hét volt az utolsó, amire azt mondtam h még megpróbálom. Ha nem, akkor tovább állok. Erre tessék. Ide is úgy küldtem el h esélytelenek nyugalma, köszönhetően az addigi tapasztalatoknak.
Még döntenem kell h mi legyen...
[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
válasz Bubee82 #36609 üzenetére
Beadtam Pécsre egy kanadai céghez a jelentkezést ahol anyám is melózott 3 éven át, ez volt 10kor, délben hívnak, hogy sajnos most nincs munkájuk, de megengedem-e hogy továbbküldhesse az önéletrajzom, 1 kor hívtak a másik cégtől telefonos elbeszélgetésre, majd 2 kor felhívott megint, hogy oké a dolog beszélt a főnökével és szerdán menjek személyes elbeszélgetésre ahol angol és német nyelven is kérdeznek majd (német cég). Így működik az esetek 0,1%-ában. Kedvencem nyáron jelentkeztem egy bp-i céghez ami magyar tulajdonú, és december végén küldtek egy levelet, hogy nem engem választottak nem is gondoltam volna, amúgy nem szokás válaszolni tényleg, ha behívnak elbeszélgetésre akkor már van 1% esély, hogy fel is vesznek, szóval sokat az se jelent, mert olyan túljelentkezés van egy meghirdetett pozícióra.
Mai edzés elmaradt végül, mert ma 6 órát utaztam és a kajám is fos volt, de holnap extrán odateszem magam
May the Force be with you!
-
karesz86
tag
Sziasztók
Én ma karoztam melleztem ,szélesbe utána tárogattam.
És tejesen le dermetek az izmaim ugy hogy alig tudtam mosdani
a karom az keményen be durant ütöte a 46cm ert, és nagyábol meg voltam elègedve magamal[ Szerkesztve ]
-
Babetta-X
senior tag
Köszi a választ, hát múlt hónapban súlyzóval csináltam, most rúddal nyomom. Továbbra sem tudom, hogy nyújtott, vagy behajlított karral az igazi? :S Fűrészelés helyett most találtam egy olyan ajtókeretet ami felett ablak van és elbír, azon húzom fel magam, remélem még bírja egy darabig
Próbálok még jobban odafigyelni az evésre, jövő hónapban meg alsó hasizomra keresek valamit, ert a kétnaponta 90 felüléstől egész jól kezd a felső hasizmom alakulni, ellenben alul semmi nyoma a változásnak -
karesz86
tag
válasz runner 125 #36616 üzenetére
Miröl agyak képet?
-
Babetta-X
senior tag
válasz macikos #36610 üzenetére
Budapesten van egy hely ahol megcsinálják, én voltam ott a hátammal, mert a sima gyantától eléggé alergiás lettem, de sajnos ettől a gyantától is kijöttek a kiütések, így meg sem próbálom a hasamról vagy a mellkasomról eltávolítani :S
A lézeres szőrtelenítés egész jó csak bazi drága, legalábbis ez az én tapasztalatom. Neked gyanta után mennyi ideig marad szőrtelen a hasad?Amúgy én egész megbékéltem ezzel a szőr dologgal, csak strandon idegesítő, amikor látom, hogy más szőrtelen, és a mai csajoknak nem ez jön be sajnos
-
Jojo5
őstag
Mell vót' és jó vót' jól bedurrantam bár definícióm mintha kicsit romlott volna, ez inkább csak a tricón látszik
Szerk: A szőrről meg annyit, hogy általában a kritkus helyeken leszedem/leritkítom, de ez igény illetve kedv függő nálam
karesz86: magadról... valami normális pózt tolsz és belinkeled ide a képet
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
macikos
addikt
válasz Babetta-X #36619 üzenetére
Na ez az, hogy Budapest... meg gondolom jó drága is. Akkor már leszedem magamnak, még ha közben meg is őrülök.
Néhány hétig tart. Az a jó, cukorpasztában, hogy szépen tépi ki a szőrszálakat, nem szakad el, stb. nem marad bent a szőrhagyma. Ez a kipattogás meg egyénfüggő. Nekem szerencsére egyáltalán nem pattog ki sehol utána.
Hogy nézne már ki, hogy kimegyek a strandra, aztán madárfészek méretű szőrpajzs van a vállamon
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz kovsol #36613 üzenetére
Tragikus a magyar munkaerópiac... Olyan szinten kevés a munka, hogy a kedves munkáltatóknak sikerült annyira felverni a követelményeket, hogy a wc-s nénitől is 62 diplomát és 83 nyelvvizsgát kérnek... A melók túlnyomó része sima betanított munka, mégis olyan tudást követelnek, amire vagy semmi szükséged nincs az állás betöltéséhez, vagy amire 1 hét alatt simán betaníthatnának bárkit... De nem, mert 1 helyre jelentkezik 56 ember és addig emelik a követelmény szintet, amíg akarják...
Így lassan eljutunk odáig, hogy 3 diplomás ember veszi el a jegyedet a moziban...
Jó kérdés, hogy hogy a picsában dolgozik mégis az emberek többsége.. Erre a válasz az, hogy a többség olyan pozicióban dolgozik, amire ma már nem vennék fel, de amikor jelentkezett, akkor még nem volt ilyen elmebeteg a piac...
Szerintem, ha ma mindenkit kirugnának és újra lenne osztva a munkaerő piac, akkor az emberek kb. 75%-a nem tudna elhelyezkedni..
Mondjuk ez a szitu nekem abszolút kedvezne, mert manapság olyan emberek foglalják el a helyeket, ahova én is szeretnék bejutni, akiknek fele annyi végzettségük/képességük nincs, mint nekem, viszont ott vannak mittomén 8 éve... -
Jojo5
őstag
válasz karesz86 #36631 üzenetére
Kösz. keményebben kb 2-2,5 éve edzek
A váll edzésem egyszerű, oldalemelés, vállból nyomás, döntött törzsű aztán a végén pad mellett hátsó vállra nyomok ilyen álló fűrészelés szerű gyakorlatotEz meg, hogy miket tolok.. hát talicskát bazzeg' ne égess ki pls a hülyeséggel
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
deniro2
senior tag
Mikor visszaolvastam, akkor láttam a képeidet, meg azt is, hogy ezek a gyökerek egy jó szót sem fűztek hozzájuk...
Ezek alapján nekem egy nem túl kidolgozott 85-90 kilós arcnak tüntél, mint amilyen én is vagyok. Ehhez képest késöbb kiderült, hogy mind a súlyod, mind a mérteid szarrá aláznak engem, viszont -meg ne sértődj- ez a képeken nem látszik...
Tényleg nem g*cizésből mondom, de kezdj el diétázni, hogy az izmaid némi definiciót kapjanak, mert a képeken nem jön át, hogy nagy vagy, az viszont annál inkább, hogy kurvára fedettek az izmaid... -
Tamoo
MODERÁTOR
A myproteines zab mit tud? Miben különbözik mondjuk egy lidl-östől?
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Mr.ElHuron #36638 üzenetére
Örülök neki, de ettől nem lettem okosabb.......
-
-
Woodslave
félisten
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Woodslave #36645 üzenetére
Persze külön nem hozatnék csak zabot. Viszont ha majd úgyis rendelek fehérjét, akkor már belefér egy ilyen 5kg-s is. Azért kérdeztem volna h jobb-e mint ami itthon kapható.
Rendeltem már a sárga oldalról is, eddig az jött be legkevésbé (viszonylag nagy szemű), még a lidl-ös is jobb, most azt eszegetem. -
sNORh
addikt
mennyi ott? itt a texkóba baromi drága, meg van mikor csak gyümölcsös van
de már épül itt is a lidl
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Aktív témák
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest