- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Hívószám-hamisítás
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Nincs is jobb annál, mint amikor k@rva kemény edzés után, hótdöglötten és jóllakottan bevágódsz az ágyba regenerálódni. Főleg egy szétcincálós lábazás után isteni finom az ágyban dögleni és érezni h kész, ennyi, szét lettek cseszve és jöhet a reparáció valamint az azzal járó növekedés
Asszem edzeni akarok már, vagymi[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz Mr.ElHuron #36400 üzenetére
"177,5-el bemelegítettem, utána 185-el az is nagyon könnyedén ment" xD jó mán neki..
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
dunc
nagyúr
Felemelő érzés !!! Hajrá Magyarok !!!
-
God Vazzeg
veterán
Ez ruhás nyomás, ez egész más ám! Nem keverendő a raw nyomással!
-
Zomb€€
őstag
válasz God Vazzeg #36404 üzenetére
Te jó ég, mekkora már az az ogre a háttérben
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
God Vazzeg
veterán
válasz Márk01 #36389 üzenetére
Így van, én csak magammal versenyzek, legközelebb 160-at kell nyomnom ha a fene fenét rág is
Magamhoz ha viszonyítok, akkor ha 160-t nyomok, akkor leszek olyan erőben mint tavaly 107kg-osan. Márpedig tegnap kiment a 160 verseny után. És most 10-kg-al kevesebb a súlyom, tehát mondhatom hogy fejlődtem erőben
-
dnelb
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #36414 üzenetére
Tudtam, hogy ismerős valahonnan...
Mr.ElHuron: jah... Jössz akkor kedden?
Krisz: akárhogy is néz ki, azért sztem a súlyok amikkel edz odab*sz...Volt ma mell/váll, szarvót, talán a váll jobban ment, de remélem lesz hatása...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #36414 üzenetére
Tényleg faxa...
-
Zomb€€
őstag
Sztem elírás
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
runner 125
nagyúr
Új terembe két napja akkorát hátaztam, h most is izomlázas az egész.
..viszont tegnap benyeltem valamit, hőemelkedés, fejfájás, nátha. Kényszerpihi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kassadin
addikt
válasz runner 125 #36427 üzenetére
Minden jött-ment nővel összefekszel, nem csodálom.
-
Bubee82
őstag
-
Nightmare
senior tag
válasz Zomb€€ #36299 üzenetére
Akkor ezek szerint nem jött be a dolog. Nekem nincs 45°-os padom, így ennek hiányában ezzel próbálkozom.
Más: van jelentősége, hogy a fekvenyomás az első, vagy az utolsó gyakorlat? Mert nincsenek nagy súlyok...még...amivel tudok próbálkozni, így a 4X8 tárogatás, pull over után szoktam nyomni.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Bubee82
őstag
válasz Nightmare #36431 üzenetére
Ha súlycentrikus vagy és hagyományos módon edzel, akkor jobb ha kezdő gyakorlat, mivel ez adja a legnagyobb terhelést a mellizomnak és egyben ez a egyik legkomplexebb felsőtestre végzett gyaksi is.
A tárogatást meg jó volna, ha a végére tennéd a sérülésveszély miatt - amennyiben első gyakorlatként szerepel. Csak a már jól bemelegedett izom esetén alkalmaznám.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Bubee82 #36432 üzenetére
Az a gond, hogy hiába kezdenék azzal, ha nincs elegendő súlyom. Ezért fárasztom ki az előbbi 2 gyakorlattal, aztán a végére már úgyis elfogy a kraft...
Tárogatás a valódi terhelés előtt kb 5 széria bemelegítés előzi meg, jó sok vállkörzés után. Vigyázok, elég nekem az ínhüvelygyulladás is...
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Nightmare #36435 üzenetére
Sajnos... nekem is jól jönne két 20-as, meg egy értelmes fekpad. Ami cuccok most vannak, azt elég olcsóba megoldottam szerencsére. Pl. 4x10kg két üveg pálinkáért
Ma váll + láb volt.
Egy baj van, hogy nincs guggoláshoz keret... 50kg-val guggolni meg lóf*sz. 12fölé meg nem sok értelme van növelni az ismétlésszámot gondolom.[ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
A kövi hónapban szeretnék beruházni fehérjébe, edzés utáni és reggeli fogyasztásra lenne, esetleg este kiegészítésként a túró mellé. (Kb. 2-3 hónapra kéne a fehérje, napi 40-60 gramm fogyasztással).
Milyet ajánlotok?
Koncentrátum, vagy koncentrátum+izolátum keverék érdekelne, ami azért relatíve gazdaságos, DE jó minőségű (ne citogány legyen pl...ettől csak fentebb!).Maltodextrinnel és szőlőcukorral keverném edzés utánra, vagy elég csak a szőlőcukor? Van mellé még kreatin-monohidrátom otthon, abból tudok bele tenni edzés utánra...
Hallottam olyat, hogy ha lenmagolajjal iszod a tejsavó fehérjét, az valamennyire lassíthatja a felszívódását annak...igaz ez? (Este előnyös lenne).
Köszi a választ előre is!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Bubee82
őstag
válasz runner 125 #36438 üzenetére
-
tween
őstag
A javulni nem akaró vállammal lementem a terembe,idén először megpróbáltam edzeni,de reménytelen már alacsony terhelésnél is szúr...kenem naponta többször gyulladás csökkentő kenőccsel,szedtem rá 2 hétig erős izületi gyógyszert és szinte ugyan olyan állapotban van...lassan azt hiszem keresek egy magas fát és rövid kötelet teszek rá
-
LOTR
addikt
ez a szöveg hozzá, ami magyarázatnak érdekes, de ez van:
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet
használod. Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor
a bal agyféltekédet használod. Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a legtöbben csak egyféleképpen tudják nézni. Lássuk, hogy képes vagy-e megfordítani a forgás irányt, váltogatva az agyféltekéid között.
MINDKÉT IRÁNY LEHETSÉGES!
Ez a prezentáció azt mutatja be, hogy az agy két különböző fele
különböző gondolkodásmódért felelős.
A következő táblázat mutatja be a két agyfélteke gondolkodásbeli
különbségeit:Bal agyfélteke:
Logikus
Következetes
Racionális
Analitikus
Objektív
Részletekre koncentrálóJobb agyfélteke:
Véletlenszerű
Intuitív
Holisztikus
Összefoglaló gondolkodásmód
Szubjektív
Egészre koncentrálóA legtöbb személy valamelyik fajta gondolkodásmódot előnyben részesíti a kettő közül. Néhányan közülünk azonban képesek egyenlő módon használni mindkét agyféltekéjüket. Általánosságban az mondható el, hogy az iskolában jobbára a bal agyféltekés gondolkodásmód a jellemző, míg a jobb agyféltekés aktivitás háttérbe szorul.
A bal agyféltekés, relatív tantárgyak a logikus gondolkodásra, analízisre és pontosságra fókuszálnak. A jobb agyféltekés tantárgyak, a másik véglet, az esztétikára, érzésekre, és kreativitásra összpontosítanak.One Ring to rule them all
-
Tamoo
MODERÁTOR
myproteinesböl mindenki az ízesítetlent tolja? Az ízesítettek milyenek tőlük? Még az is megéri pénzügyileg nem...?
Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs