Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák

 • HussarF

  addikt

  Én feltételezem, hogy úgy értette, hogy egyberakja a 3 ládát. De azért furcsa lenne, ha folyton olyan lenne. Azért 3 láda missionből 1x biztos, hogy külön adja be a ládákat.
  A legjobb, amikor lezuhant repülős van, vagy jelzőfénnyel kell jelezni és ledobják a repülőről. Ott egy helyre rakja a 3 ládát és csak be kell pakolni az avengerbe.
  Amikor mondjuk a 3 tolvaj szalad szét vele vagy a lelőtt valkyrie-ről viszik a katonák a ládákat, akkor azok már szét tudnak széledni és kényelmetlen tud lenni. Nem is beszélve arról, ha 3 helikoptert ad be, amiket le kell lőni. Még ha gyors is vagy és egymás után gyorsan lövöd ki őket, szóval nem esnek egymástól messzire, akkor is simán előfordulhat, hogy olyan háztetőre esnek, ahova nem tudsz felmászni. És Avengerrel nem is biztos, hogy le tudsz úgy szállni rájuk, hogy elférjen rajta és be tudj menni a raktérbe...

  (#64721) kics1
  Avenger kb. egy repülő MOC. Azért emlegetjük ennyit, mert most dupla a ládázás és az avengerrel van egy olyan glitch, hogy a 3 ládát bele tudod pakolni és akkor nem kell oda vissza rohangálnod a ládák meg a raktár között, hanem egy körben el tudod vinni mindet.

  [ Szerkesztve ]

 • Plata

  veterán

  Úgy értem hogy 3 láda hogy 1 teherautóban 3.
  Nem külön külön 3.

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák