Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • the_mad

    aktív tag

    válasz Plata #73800 üzenetére

    Hogy lenne már mindegy?!? Ha van megfelelő számú segítő, akkor talán. De akkor is tovább tart az eladás, azaz tovább kockáztatod a cuccodat ha vannak mások is az eladókon kívül a sessionban. Továbbá egyedül esélytelen eladni fullos bunkert a városban, mert nem fér bele az időbe, talán a kamionosat le lehet nyomni.
    Hangár esetében is így van. Ha csak repülőgép/helikopter tárolónak kell akkor valóban mindegy. Ha a küldetéseit is csinálod, akkor meg repkedhetsz a map aljáról A legtetejére és vissza. A Zancudo hangárok sokkal jobb helyen vannak, nem rakétáznak le ha véletlenül átrepülsz felette és kvázi megkaptad ajándékba a 6 milliós vadászgépet is.
    Az ajándék autó sem fegyvertény. Van néhány amúgy is ingyenes gép (elegy hermes). Ezek is tökéletesek arra, amire eleinte kellenek. Custom versenyek amúgy is felejtősek alacsony szinten a tuning cuccok és az éppen aktuális favorit versenygépek nélkül.
    Az ajándék 1-2 millió pedig éhenhalni sok, minden másra kevés.
    Nem azt mondom, hogy értelmetlen, haszontalan ezeknek a starter pakkoknak a vásárolgatása a kezdő játékosoknak, de a tartalma az ideálistól és a jótól is nagyon messze van.

    “God made men, but Sam Colt made them equal.”

Új hozzászólás Aktív témák