Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    Ez az Online egy rossz vicc..

    - 10 perc kellett mire beengedett (addig folyamatosan error)

    - A Passive mód 10/8-szor nem működik és lazán lelőnek kocsiban, kocsin kívül, úgy hogy meg sem moccanok és nem nyomok semmit, majd miután respawnoltam, még mindig passive módban vagyok tehát végig abban voltam

    - Folyamatosan üvöltve bőg egy kisgyerek valamelyik játékos mellett, és ez üvölt a játék közben. Mivel végre beengedett nem léptem ki, de player mute funckiót, vagy voice mute-ot sehol nem találtam, utána is olvastam de a telefon menüjében sincs ilyen

    - (ez nem a Rockstar hibája kivételesen) Mindenki (szó szerint mindenki) csak azért van a pályán, hogy elmenjenek egymáshoz, megöljék egymást és erre k*verjék vagy nem tudom mit csinálnak ezután, de semmit nem tudok csinálni, ez meg így nem játék hanem fos..

    Kezdem kidobott pénznek érezni az árát.. Inkább vártam volna meg PC-re és letöltöm valahonnan azt kész (bár ez nem az én stílusom). De többre nem való így..

    Remélem valamikor stabillá válik, és az itteniekkel tudunk pár jó menetet tolni.

    Ui.: Az meg a másik, hogy passive ide vagy oda, fél perc alatt sz*rrálövik a kocsidat, kénytelen vagy kiszállni, és abban a pillanatban el is ütnek. Hol itt a hiba? :) Bár alapból nem működik tehát ez már csak a másodlagos probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák