Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Először írok ide, viszont már rég óta követem a topic-ot. :)

    Nekem nagyon tetszik az új kieg, igaz nem 1 eddigi üzleteket összefoglaló cuccot kaptunk (nem bánom), de végre először érezheted konkrétan főnöknek magad.

    Maga a delivery-s rész nekem még későbbre marad, mert nem halmoztam fel akkor pénz mennyiséget, hogy teljesen fel upgrade-eljem a klubbot, viszont nem tűnik rossznak,hogy tudsz minigunt pakolni a van-ra. Nem kell végignézned, hogy 1 helikopter 10 percen keresztül lövi a hátsódat... :)

    Egyébként én a legdrábábbat vettem meg (nem zavar, ha sokan vannak mert többnyire solo session-ben tolom).
    Ez, valamint a beachez közel eső néz ki a legjobban, ami a környéket illet. Viszont ehhez lényegesen közelebb van a highway.

    A szállítós résszel az a helyzet, hogy valszeg úgy sem fogok foglalkozni, mert nekem nem jön át a kukás autóval való rohangálás. Ezért én eddig is csak I/E és bunker bevételekből éltem.

    Tetszik, hogy végre kicsit összetett a rendszer, mert magát a klubbot is futtatni kell, hogy népszerű legyél, és nagyobb bevétel jöjjön + mellette ott a szállítós rész, ami szintén 1 elég nagy szelet az üzletből.

    Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy jön az Opressor 2.0...
    Ha a dataminereknek hinni lehet jobb rakétái lesznek, mint a Deluxo-nak, ami már ígyis OP, valamint Hydra / Laser féle explosive gun lesz rajta kicsit kisebb hatótávval. Valamint lesz rajta flare, hogy még véletlen se lehessen leszedni.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák