Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Szóval... Az anyázós és oda nem illő részeket töröltem, jó lenne, ha a helyén kezelné mindenki a fórumot és betartaná az alapelveket, ez nem a chat.hu.

    Elsőre tegyünk már rendet a fejekben egy kicsit. Az, hogy valakinek negatív tapasztalata van a játékban egy PHHU sessionben és azt itt számon kéri, megosztja, szerintem nem sírás, hanem jogos számonkérés. A szabályok azért születtek, hogy pont a community által hozott - PvE beállítottságú játékosok által - negatív dolgokat megszűrje.

    Ez egy ilyen tudd, hogy értsd helyzet: A poén akkor poén, ha a f*sz másik felén álló is nevet a dolgon. Ha csak neked vicces akkor rosszul csinálod.

    Eleve nem értem, hogy baráti PHHU sessionben minek kell másoknak kellemetlenséget okozni. Ha van a crew-n belül egy klikk, akiknek ez jön be, akkor csinálják egymással és ne azokkal, akiknek bosszúságot okoz. Ha nem megy, akkor kívül tágasabb.

    Ahogy korábban is, most is jó lenne a tényeket látni, mielőtt döntés születik mert jelenleg én látok 2 screenshotot és hozzá néhány történetet, ami elég messzire nyúlik vissza. Ha jól értem dióhéjban, akkor néhányan elég régóta "mókáznak" mások kárára és most volt egy számla benyújtás, ami rossz embernek lett címezve.

    Néhány személyes gondolat, vélemény: Crew-n belül senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki, mikor, mennyit és hogyan játszik. Ezt számon kérni és ezzel példálózni felesleges. Ha valaki azért jár fel, hogy beszélgessen vagy csak PP-zen vagy kocsikázzon, ám legyen, nincs se aktivitás se elvárt cselekvés. Megkötések viszont vannak, ami a szabályzatban benne van. Pont ez lenne a lényege a Crew-nek, hogy egy nyugis játékteret valósítsuk meg 1-1 sessionben, nem az, hogy folyamatosan csipkedjük a másikat és várjuk, hogy mikor durran el.

    - Nyrdian -

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák