Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz martin0297 #59258 üzenetére

    Ph sesionban nyugi van,nagy ritkán téved be balfék.
    Egyébként magasabb szinten több armor lehet nálad,nálam ha jól emlékszem 10 super heavy armor van,meg még vagy 40 egyéb valami event miatt.
    PH sessionban sok órát lehet játszani balhé nélkül.
    Tegnap este is volt egy gyökér aki el akarta cseszni az eladásunk,valami rakétás páncélozott taligával támadott meg minket Buggy-s bunker eladás közben,szóltunk neki hogy álljon le de nem ált,vicc hogy pisztollyal kilőttem a páncélozott szarjából,rakétákkal sem tudott eltalálni.Töbieket is megtámadta,párszor meg is halt,eladás után lehívtam akulát ő meg valami szutyok repülőt,négy rakétát kibírt aztán kampec.
    Jah és tegnap én is megöltem egy crew tagot,nem szándékosan és nem is akartam bántani,kocsi lopás közben rendőrök meg helikopteres autós tetvek üldöztek a hegyen át,lester cd-n volt így a zsarukat sem tudtam lerázni,és dobáltam ki egy rakás bombát,valamelyik sajnos nem rendőrt kapott el hanem Hacseki-t akit nem is láttam,csak kiírta a játék hogy megöltem.Bár nem is láttam a térképen sem,de gondolom valamelyik eldobott stickybe ment bele vagy egyéb szarba amit a zsarukra hajigáltam.

    (#59259) Daw93
    Volt idő amikor még nem volt CEO meg MC és mindig pacificra jártunk,csak hard ment és arra is emlékszem hogy 100-as szint alatt be sem vettek senkit.Mivel 100-as szinten éred el a max hp-t,gondolom ezért,bár én annó láttam olyan host-ot is akinek a minimum a 150-es szint volt.Pedig glitchelve csináltuk PS-t. :D
    Emlékszem rá mert engem is kidobtak párszor 150-es szint alatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák