Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrYoniko

    aktív tag

    válasz freeknight #58597 üzenetére

    Viszont 1x mindenképp megéri megcsinálni, egyrészt a first bónusz miatt, másrészt meg unlock-olva sokkal olcsóbbak a cumók.

    Itt van pl az én esetem: 200k-ért megvettem a legolcsóbb, Fritz segített megcsinálni (ez úton is köszönöm neki) az első job-ot, és 0%-ot kért, mert még kezdő vagyok, nekem jobban kell alapon, de 30%-ra tudtam csak levenni a részesedését.
    A first bónusszal kereken 200k-t kaptam, magyarul visszajött az apartman ára, meg a kuruma is 150k-val olcsóbb lett.
    Számomra ez tiszta haszon... ;)

    De ha úgy van én is segítek szívesen végigtolni, mert ezeket az unlock-okat ki kell használnu, meg amúgy is, fogjunk össze alaon... ;)

    Pénzszerzés miatt meg ha nem lenne benne az a sok unalmas videó, akkor még gyors is lenne, meg kb egyformán kaszál mindenki, nem úgy mint a kokó, meth, bunker és egyébb eladás, ahol a tulaj kaszál...
    ... viszont ez azt hiszem köztünk nem számít, mert oda-vissza segítjük egymást, így a netto jövedelmünk egyformán megvan, sőt szerintem több is mint a heist újrajátszásával.

    Bár még nem rendelkezek elég tapasztalattal, de kb eddig ezt sikerült megállapítanom.

    Mellesleg a Rockstar ae hülye, úgy lövi be a dolgokat, hogy kb mind egyforma $/h rátával rendelkezzen, így mindenki vállogathat.
    Nekem pl az autóvezetés nem megy, így lehet a ceo lesz a legutolsó...
    ... valakinek úgyis mindig jól jön a segítség... ;)

    Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

Új hozzászólás Aktív témák