Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Kiskokó #56838 üzenetére

    Attól még hogy a GTA egyedi, nem mentesíti őket az alól semmi, hogy változó mértékű-hatású bugokat hoznak össze és hagynak a játékban amiket elég ráérősen javítanak. Vagy egyáltalán nem.

    Az meg a másik, hogy a GTA V játékkal egymagában és plusz ezen felül a Shark Card-dal annyi pénzt szedtek össze, aminek egy részét ha arra fordítanák, hogy egy debugger csapatot összehoznak akik keresik a hibákat és azokat javítják, akkor a jelenlegitől még jobb lehetne a játék. Az Online report-ok kezeléséről nem is beszélve...

    A Rockstar nem egy kicsi név a játékok világában, nem kevés pénzt szedtek már össze és nem is tegnap előtt alakult valami neve nincs csapat akik valami tucat lövölde játékot hoztak össze. Ezek alapján eléggé elvárható lenne hogy jobban odategyék magukat az Online részen.

    Sőt ha már van képük elővételben elérhetővé tenni a játékot és én vagy bárki más fizet érte avagy előre támogatja őket még megjelenés előtt, akkor ezek után az elvárható lenne, hogy ezt az egész bug-csaló-sokat tölt-béna gyorsmenü-stb-stb témát-témákat időben kezeljék és javítsák megjelenés után és a felhasználók visszajelzései alapján.


    elővételben megvéve

    Az egészét tekintve jó a játék ami offline-single esetén nem kérdés viszont az Online-multi részét még csiszolni kellene és frissítések után nem újabb hibákat behozni.

    Nagyon jó, hogy aki dolgozik az hibázik, de itt nem 1 ember munkájáról van szó, hanem -vélhetően- több tucatéról egy dollár millimos-milliárdos cégnél aki a te és az én pénzemből gazdagodik.

    Én szórakozni szeretnék azért fizettem.
    Nem kérek sokat csak az ismert és újabb hibák javítását.

    Nem érdekel a többi cím és én nem a dolgozó vagyok ez esetben ha nem a kifizető.
    Aki fizet azért hogy más valamit megcsináljon amire nekem nincs semmilyen formában kapacitásom összehozni.

    Nem kevés Online játék van ahol a report-okra elég jól reagálnak, mert nem akarnak rossz felhasználói élményt az emberekben hagyni.
    Itt ezzel a résszel mintha nem igazán törődne a Roksztar és ahogy mások is írták csak a Shark Card eladások érdeklik őket amik az újabb ingyenes tartalmak mellett további Shark Card eladásokat produkálnak.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák