Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Akkor #napigrafikon
    Közben 34-re nőtt a mintaszám :) Ezúttal az irodabelsők eloszlását ábrázoltam, amit az irodákkal együtt akartam, csak az akkor még hiányos kitöltések miatt ez nem volt időszerű.
    Ennek az érdekessége, hogy semmiféle praktikummal nem bír (mint egy gyárnál pl. az elhelyezkedés), pusztán dekorációs célokat szolgál, így erre nyilván csak az költött, akinek a funkción túl más igénye is van. Meglepő módon azonban az alap "Executive Rich" berendezés nem tett ki, csak kevesebb, mint 30%-ot a teljes statisztikában.
    Az ábrázoláson kicsit változtattam, így az összes opció látszik, bár ebből nem látszik úgy "ránézésre" az adott elem részaránya:

    Az irodabelsők ára felülről lefelé csökken. Számomra az a konklúzió ebből, hogy nem 2-3 irodabelső kerül csak kiválasztásra a játékosok által és nem csak az olcsó alap dominál, hanem tényleg felhasználják a Rockstar kínálta lehetőséget és ízlésük szerint válogatnak, szinte mindegyiket felhasználva, attól függően, hogy kinek mi tetszik.
    Tervem még, hogy amikor már mindegyik oszlopból csináltam egy elemzést, akkor újra összesítem az új kitöltőkkel együtt az összes oszlopot és egy hozzászólásban megadom az összes update-elt grafikont az összes kitöltővel. Nem fogom tehát minden egyes új kitöltőnél egyenként újra elkészíteni őket. Tehát továbbra is bíztatok mindenkit, aki még nem töltötte ki, hogy tegye meg: GTA Online questionnaire
    Valamint, ha már kitöltötted a sorod, de változik valami, nyugodtan update-eld (max írj egy privátot, hogy észrevegyem). Pont ebből kifolyólag akarom a bunkeres grafikont utoljára megcsinálni, mert a jelenleg 34 kitöltőből csak 27 rendelkezik vele. Hátha addig azok is szert tesznek rá, akiknek az első kitöltés pillanatában még nem volt bunkere :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák