Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz #81556480 #50080 üzenetére

    A megjelenés napján megvettem az autolopós raktárat még valamikor decemberbe (vagy max november végén nem tudom már) tehát durván fél év alatt jött össze.
    Eleinte mindenki ezt tolta ezerrel mert végre valami friss dolog volt az mc után aztán persze többen visszatéretek az mc-hez meg sokan is-is csinálták nekem viszont az mc annyira nem jött be így még tavaly bezártam mind a 3 gyáramat és én az autóval kezdtem el komolyabban foglalkozni. Az egész mozgatórugója az volt hogy előtte szegény voltam (7 millió volt a legtöbb pénzem akkoriba) és nagyon sok mindent meg szerettem volna venni az autóeladásból meg ömlött a pénz amit én a legjobb helyre fektettem kocsikba :DDD . Ehhez persze új garázshelyeket is kellett venni meg egyre több mindent szerettem volna így gyakorlatilag az első 80 milliós export egész hamar összejött (akkor még volt plusz 20 meg 50%-is eladásra). Olyan 100 millió körül meguntam akkor csinálgattam mást is de félre is szerettem volna tenni némi pénzt így végül csak folytattam de álmomba nem gondoltam volna hogy valaha is meglesz a 200. Aztán ahogy gyültek a milliók exportból és sehol se volt az új farmolós dlc csak elkezdtem közeledni és akkor gondoltam hogy mi lenne ha megcsinálnám. A többit meg már tudod. Amúgy jelenleg 398as a rankom és az exportból meggazdagodtam tehát jelenleg már az sem vonz hogy nagyon jól lehet vele keresni így már aúj fegyverkereskedős dlc-t várom hogy valami újat lehessen csinálni a játékba :)

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák