Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bucihost

    senior tag

    válasz CactuS #48288 üzenetére

    Lényegében a történet annyi, hogy egy modder miatt ugye kaptam egy bant, ami 1 hó + reset. persze én ezt nem akartam ennyiben hagyni, mivel jogtalannak tartottam.

    Időrendben kb ennyi dióhéjban:
    - Írtam ticketet, ahol jött a sablon szöveg, hogy nincs helye fellebbezésnek. (és zárták is a ticketet)
    - 24 óra múlva írtam még1 ticketet hogy ne akarjanak már lerázni egy sablon szöveggel, amire megint jött a sablon válasz és zárták is a ticketet.
    - mivel 24 órának el kell telni 2 ticket közt így megint írtam egy ticketet másnap, amiben (utólag belegondolva kár volt) kicsit agresszíven, és moderálatlanul elküldtem őket a p*csába. Ennek eredménye az lett, hogy a banom "perm" lett, valamint a rockstar rendszeréből is kaptam 2 hét kitiltást hivatkozva az ASZF-re, hogy megsértettem a szabályzatot bla bla bla
    (mintha ezek valami autómata üzenetek lettek volna)
    - miután a R* -re vissza jutottam írtam egy újabb ticketet , hivatkozva én is az ASZF-re (náluk TAC / LEGAL ).
    + weben / fórumon történt (jelen esetben privát "szférában") nem büntethetnének egy ezektől független "felületen" (játékban)
    + valamint van az ASZFnek egy a supportra vonatkozó része, miszerint nem így kellene működnie hogy csak zárogatják a ticketeket és nem adnak lehetőséget a probléma megoldására, indoklására, kibeszélésére. Valamint hogy 24-48 órán belül "kielégítő" választ / indoklást kellene kapnod.
    (itt már nem zárták azonnal a ticketet érdekes módon, és mintha már nem is egy robot válaszolt volna)

    - elküldtem neki pár printscreent, (mivel ablakos módban vagyok, így látszik a windows dátum / óra. és minden egyéb), hogy mennyi pénz volt nálam, ég a karakterem egy csomó karakter mellett, majd client crash, valamint hogy semmi injector nem megy az asztalon, plusz hogy a játékban sincs mega menüm, amit a hack használ.

    Itt volt 1-2 napos hatásszünet, majd jött a válasz hogy kivizsgálják az ügyet. kb 1-1.5 héttel később jött a válasz, hogy kivizsgálták, jogos a reklamáció, leveszik a végleges bant de karaktert nem tudnak vissza állítani resetről (ezt nem igen hiszem, mert kétlem hogy semmi backup nincs nekik na de mind1), valamint hogy kárpótlás ként kapok egy Arany SC-t (nem tudom mi a pontos neve). Megköszöntem, de rákérdeztem mi volt a konkrét "baki". Volt egy hack, ami nem volt limites (asszem 40k-s zsákok vannak most), és rá lehetett dobálni az emberekre 9+millás zsákokat. Valahol youtuben van is erről videó. Majd megkeresem és bevágom ide.

    Röviden ennyi. A beszélgetés teljes tartalmát majd össze vágom, és bedobom ha lesz időm. Csak kb 10 closed ticketben vannak meg.

    HussarF: Igen, úgy volt hogy nem lesz időm játszani, De sajnos úgy alakult, hogy mégis van. :(
    Ennek okát nem igazán részletezném. Dióhéjban annyi, hogy elköltöztem Debrecen alá, de a cég ahova jöttem volna beszopatott, így állás kereső státuszban vagyok. :( (keresem a munkát minden nap, de fizikai munkát nem igazán vállalhatok, mert van valaki betegségem (?), ami miatt hol a vérnyomásom, hol a pulzusom ugrik fel 190-re, és olyankor nem igazán érzem jól magam... (de ha más nem muszáj lesz valami...) Na mind1, ez a rész már nem is ide tartozik :R

Új hozzászólás Aktív témák