Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Plata #47700 üzenetére

    Sajna nekem is ki kellett hagynom mert hajnalig toltotte a gta-t.
    Ugyan reggel mar kevesebbszer csinalta a par hsz-el elobb linkelt problemat de sajnos meg az ujratelepitessel sem sikerult teljesen megszuntetni:(
    Van valakinek valami otlete hogy mitol lehez ez?
    Lenyegebe annyi hogy amikor inditom a jatekot akkor csak a kis toltokepernyoig jut el a jatek es amikor annak el kene tunnie es indulni a jateknak akkor kiirja hogy nem elerheto a rockstar szolgaltatasa (nyilcan a social clubra gondol mert a nevem mellett offlene van) probalkozzak vele kesobb vagy nezzek ra a linkre amin azt mutatja melyik platformon fut jelenleg a jatek. Persze mindegyiknel azt mutatja hogy mennek a szerverek es ha egyszer engem is beenged akkor mar semmi gond stabilan bent is maradok csak nem elsore sikerul bejutni hanem valamikor csak 10 perc utan ami elegge frusztralo.
    Egy kis on is:)
    Nagyon jok lettek a kepek sajnalom hogy nem lehettem ott:(
    Legkozelebb biztos fent leszek:)

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák