Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz #81556480 #43602 üzenetére

    Anno tudom, hogy balhé volt abból, hogy az eredeti GTA V topik konzolos volt és átrakták a PC-be a megjelenéskor. Én akkor nem voltam, de ami történt, megtörtént, ugye azóta már az is külön ment. Tudom, hogy a kezdeti konzolosoknak fájó pont, főleg, amikor régebben innen elküldték őket, mert "ez PC topik" címmel.

    @Mindenki: Konzultáltam a nagybetűsökkel is ezzel kapcsolatban:

    Ha a társaság jól tűri a lazább dolgokat, akkor nem kell szigorúan az off-ba küldeni a bandát addig, ameddig a GTAhoz kapcsolódó dolgokat beszélünk itt ki. A játékélmények kivesézése, élménybeszámolók egyébként pont a határon vannak. A többi játék, randivonal és természetesen Plata zrikálása már az Off oldalon van, így azokból szeretném, ha minimális lenne ebben a topikban, ne alakuljon ki 10-20 hozzászólásos lánc. Ha valaki Ha valaki hosszabb beszélgetést szeretne ilyenekről folytatni, akkor ott van a már megnyitott Offtopik.

    A hardveres segítség azt hiszem átjöhet ide, már nagyon kevesen kérnek segítséget és az elemzős topik amúgy is kb. kihalt segítség szempontjából.

    Syd fényképes topikja jó - én át szoktam nézni, csak keveset írok oda -, az a képekről szól, itt továbbra is kérném, hogy nagy méretű és sok képet ne szúrjatok be, csak linkkel.

    A miértekről: furcsán hangzik, de a GTA V is alapból szakmai topiknak minősül, így alapvetően szakmai hozzászólásoknak kell(ene) benne lennie. Szakmai hozzászólás jelen esetben pl.: a játékkal kapcsolatos információk, dolgok megvitatása. A baráti társaság kialakulása teljesen rendben van, jó dolog, de nem lenne jó, ha az aktív mag miatt páran inkább elkerülnék a topikot (a sok OFF miatt).
    A lazább csevegés a blog/lokál alá tartozik, ott a szabályok némileg enyhébbek, sokkal kötetlenebb lehet a beszélgetés ilyen topikokban. Ez egyébként mindenhol így van a PH!n, hogy egy másik játékot említsek: WoT: évek óta van off, ahova a képernyőmentések a játékélmények mennek. On-ba ott ezek kitiltásra kerültek.

    Összefoglalva: kevesebb sorminta, mert ez nem kifestő, több szakmai hozzászólás, de ha van némi off és nem zavar senkit, akkor nem lesz gond.
    Így mindenkinek oké?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák