Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz #81556480 #41692 üzenetére

    "2016.10.14-től aki PH Crew-be akar csatlakozni, CSAK akkor nyer felvételt, ha itt a topikban röviden bejelentkezik ( mennyit játszik, milyen szinten van, egyebek). Mivel megszaporodtak a problémák a Crewben, így az aktív tagok döntése alapján a beilleszkedni nem tudó játékosok eltávolításra kerülnek."

    Betettem, amúgy szerintem sem kell ezért új crew, a problémásakat pillanatok alatt ki lehet dobni. Annyit kérnék, hogy akivel probléma van, arról egy screenshot kerüljön be ide, hogy tudjuk mi történt.

    Plusz egy gondolat mindenkinek, még mielőtt jön valaki védeni a ládákat lelövöldöző emberkéket: igen, a játék része, hogy ki lehet lőni, de a tagok többsége nem azért farmol hosszú órákat, hogy a saját crew társa felrobbantsa az egészet. Nem kötelező direkt keresztbe tenni a másiknak. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor semmi gond, de akkor ezt a crew-n kívül kell folytatnod.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák