Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz Puma K #38631 üzenetére

    Nagyon félreértettél....
    Még véletlen sem az a pár ezer forint vág földhöz ,hanem egyszerűen a dobozos kivitelt szerettem volna megvásárolni,ez az én döntésem és ízlésem,ennyi.
    Lemezeket kb. ha használtam 1x.,mivel rögtön ISO fájlt készítettem mindegyik példányból ,így nagy valószínűséggel hamarabb telepítem fel a cuccot mire letöltöd te Steam-ról,az update-k mind megvannak külön mappába amiket tovább frissít.

    Egyszerűen mindenki jön,hogy Steam így meg úgy jobb, engem szerintetek érdekel? Újra raktam a rendszert és a régi telepített mappával variáltam ,megkérdeztem vlmit és már rögtön jönnek nekem ,hogy Steam a legjobb,hagyjuk már teljesen hidegen hagy,ha akarnám most vehetnék vagy hatot ,nem a híd alatt lakok már meg ne bocsássatok.
    Nem kell Steam jó így nekem ahogyan van,soha nem fagyott ki a játék és nem volt vele problémám,Steam sem tökéletes sokszor,pl a Batman soroztat tele van textúra hibákkal meg néha a Mortal K.X is furcsa képeket produkál miközben a virágboltiknak meg semmi bajuk,szóval a Steam-et néha rá szoktam kenni a hajamra.

Új hozzászólás Aktív témák