Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Plata #37082 üzenetére

    Szerintem, ha csak a fele lesz benne a mostani update-ben, mint amit ígérnek, akkor már esélytelen, hogy a Story DLC jöjjön.

    Más: Ezt a mondatod le tudja valaki más is fordítani? Mit akar mondani?

    I dont see a single comment here asking for money. If ur a loner (like me) get ur heists up to pac standard then dont finish it. If u join heists on call ? Half the jobs u join will be pac stan finalle. Iv been joining on call for the last few days and im now sitting on 47 mill.

    Mármint az értem, hogy csináld meg a saját heistjeidet PS-ig, de azt ne fejezd be, és akkor állítólag sok PS fináléba dob be? :F Szerintem ez hülyeség, igazából azért dob be sok PS-be, mert sokan azt csinálják a pénzért, nem? Nekem is volt olyan estém, hogy 3-4 PS finálé befigyelt egymás után, pedig nem ott tartok a saját heistekkel.

    #37070: A R* védelmében elmondanám, hogy ők kihozták a maximumot abból a konzolból. Egyszerűen, ha több tartalmat akarnak belenyomni, akkor elfogy a konzol memóriája és összefossa magát, ezért nem jön már rá update. Ezt anno világosan leírták, ennek ellenére minden hírnél ott a kérdés, hogy jön x360-ra? Miért nem jön x360-ra? Aztán meg vérig sértődnek, mert ők le vannak szarva, bezzeg az új konzolosok...

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák