Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz #81556480 #14912 üzenetére

    Most nyitáskor felhívtam a konzolokszervizét, és mondtam nekik, hogy le szeretnék mondani egy rendelést. Megkérdezte, hogy miért ha szabad kérdeznie én meg mondtam őszintén hogy digitális disztribúciót sikerült már megvásárolnom. Visszakérdezett, hogy tudok-e róla, hogy a dobozos is előtölthető lesz? Mondtam hogy igen értesültem, de néhány órával az információ előtt már aktiváltam a digitális verziót ezért már tárgytalan a rendelés. Azt mondta semmi gond, kérdezte a nevet majd pár másodperc múlva közölte, hogy törölte akkor.

    A futárszolgálat szóba sem került (én sem de ő sem hozta fel). Azt hiszem kár volt paráznom bármin is de hát megijesztett az, hogy az automata linken keresztül nem lehetett lemondani a rendelést mert ott azt írta, hogy már átadták szállításra. Na mindegy ne menjünk bele, hogy ez miért így alakult szerintem rendesek voltak és nagyobb volt az ijedelem, mint a probléma. :)

    A topiklakóknak pedig köszönöm még egyszer a segítséget és a türelmet, a több OFF hsz-ért pedig elnézéseteket kérem! :R

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák