-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevi
tag
Hali valaki tudna segíteni, hogy ha a google chrome keresőbe elkezdek képeket nézegetni akkor meg fagy az egész windows és csak a újra indítás segít a gépemen! Másnak is vannak ilyen fajta problémája?
Amúgy csak ekkor fagy ki a gép :S -
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépet, és ismét előjött az a hiba, ami egy éve is. A böngésző egy idő után megáll. Vagyis a megnyitott oldalak. De csak látszólagosan, mert a gmailben is tudok navigálni (a fejlécben látom, hogy mappákat vált) de a kép fagyott. Ha mellette új lapot nyitok megy az is egy ideig.
A flash rémlett, de hiába tiltottam le hol egyiket hol másikat hol mindkettőt nem javult. Nem emlékszem mi volt a megoldás???? (Mert akkor megcsináltam, és többé nem jött elő.)
-
spammer
veterán
válasz Ákinard #15259 üzenetére
Beállítások-> Rendszer ->Hardveres gyorsítás alkalmazása lehetőség szerint (pipa be vagy ki).
esetleg: címsorba: chrome://flags
GPU általi feldolgozás minden oldalon Mac, Windows, Linux
A GPU által gyorsított feldolgozás használata minden oldalon, nem csak azokon, amelyek GPU-gyorsított rétegeket tartalmaznakKikapcsolva.
Hátha segít.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Trevi
tag
Megoldódott a probléma ki lett kapcsolva a SVM virtualizáció AMD virtualizáció. úgy látszik használja a böngésző ezt a beállítást!
Segítséget előre is köszönöm! -
zoltanz
nagyúr
A 28-as sztem jobb volt, ez kicsit döcög néha.
-
alienpapa
senior tag
Pár napja Youtube feltett egy kérdést, hogy szeretném-e a google accomat használni ott is. Hulla fáradt voltam, szóval nyomtam valamire, de nem emlékszek mire. Ma lépnék be, és a youtube külön fiókra került. Régebben a chrome + gmail + youtube + google+ is egy accon volt. Hogyan és hol tudom visszaállítani a régire?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
alienpapa
senior tag
válasz Rototti #15266 üzenetére
Itt csak ki tudom választani, hogy melyik fiókkal akarom használni a youtube-ot. 2 lehetőség közül lehet választani. Ha a g+-os accal jelentkezem be akkor egy full üres profil lép be. Ha a youtube-os régi accal, akkor megvannak a kedvenceim meg minden.
Szóval az a baj, hogy a youtube-nak külön csatornája van.
Nem értem mi szarnak kell egyfolytában ilyen hülyeségeket újítani....''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
myke01
senior tag
Egy jó fordító (translator) alkalmazást tud valaki a Chrome Internetes áruházból?
-
benjoe1
aktív tag
Mitől lehet az, hogy a Chrome (Verzió: 28.0.1500.71, céges gép, nem tudom frissíteni) néha egy lap megnyitásakor teljesen lefagyasztja a számítógépet kb. 1 perce, még az egér sem működik, semmi.
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
gatto_
senior tag
válasz myke01 #15269 üzenetére
Jobb klikk, fordítás magyar nyelvre.. Ennél több nem kell.
Viccet félre téve, én az Instant translate-et használom ha csak pár szót akarok lefordítani. -
ToBeY
nagyúr
Valami hegesztettek a Chromon vagy a youtubeon,Mert most nem akarja visszaskálázni a videókat állandóan, 480 illetve 360p-re.Utóbbi időkben a 1080p és még a 720p videókat is visszaskálázta valamiért a youtube
-
laszlohu
addikt
Frissült a stabil Chrome :
29.0.1547.76
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz laszlohu #15276 üzenetére
Igen, és ezt a " Programok " menüt (vagy legyen az akármi) el lehet valahogy tüntetni a könyvjelzősávról? Beállításokat néztem, de lehet csak a szememet szúrta ki.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Hogy tudom lementeni a könyvjelzőimet ? Telepítés előtt vagyok
Előre is köszönöm.
kengyel
-
BDave
őstag
Barátnőmnél a Chrome-ban pár új gomb és a Google-kereső jelent meg egy új lap megnyitásakor a lapon (gondolom frissült nála, de ebben nem vagyok biztos. Egyik percről a másikra történt, nem volt direkt frissítés a Névjegyek menüponton keresztül). Másnak is? Én (29.0.1547.76) nem tudom sehogy se előhozni és a neten se találtam róla semmi infót.
-
spammer
veterán
Elvileg ezt jelenti:
"it is a multi-install product, in which case it will return "m""
"It will mean they have installed Chrome on their machine using the Google Pack (which installs Chrome to the program files rather than to the local settings/appdata).
Then if they proceed to update their Chrome version to be one of the dev or beta streams, then it updates the central 'all user' accessible version in program files; hence dev-m. (or stable-m if they're running the stable stream obviously)."
-- [link]Például én anno stabilról bétára váltottam, és nálam a program files-ban van 2 verzió mappája (az épp aktuális béta és az egyel ezelőtti), a User Data mappám meg local settings/appdata-ban.
Tehát (ha jól értem), több felhasználó esetén a User Data mappa és fájlok a local settings/appdata-ban vannak, míg a Chrome friss verzióinak fájljait a Program Files-ba húzza be, ami ugye "közös".
Kicsit katyvasz, de lényegében nincs különbség a mindennapi felhasználás tekintetében.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BDave
őstag
válasz spammer #15287 üzenetére
Mégse jeleníti meg úgy, ahogy kéne Lehet, hogy felhasználónként adják ki az újításokat, tehát nem egyszerre mindenkinek? Csak egy felhasználó van a gépen és amikor letöröltem direkt megnéztem, hogy mi maradt a ...\AppData\Local\Google\Chrome alatt és nem volt semmi. Program FIles-ban se.
Másodszorra feltettem és most meg eltűnt a Programok ikon a könyvjelzőből.
-
spiritex
veterán
Két gondom van a chrome-al.1
1. nem jegyzi meg, hogy legutóbb melyik könyvtárba mentettem a kedvenceket. Régen ez jó volt. Most mindig ugyanazokat ajánlja fel, és meg kell keresni a "Válasszon másik mappát"-al.
2. nem lép be a FaceB-ra és a ProHardver-re egyből, miután beírom az azonosító/jelszó párost, csak ha nyomok egy F5 frissítést. A két sor ott áll üresen az Enter után, mintha nem írtam volna be semmit. F5 után meg belép.
Ti is tapasztaljátok ezeket?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
bubi92
őstag
széjjelbaltáz az ideg
az mé van, hogy nézem a videót youtube-on, 5.1-ben szól a hangfal. következő videó elindul de már csak 2.1-ben és azóta így ragadt, fogalmam sincs miért... csak a chrome-ban. flash és html5-el is. valaki ötlet? -
F_Zolee
veterán
Másnak is belassult a betöltés az új verzió óta?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs