-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy le kellene töltenem egy 16gb-os tömörített file-t.
A letöltés kb 3 napig tart mert kemény 60kb-al tudom szedni.
És van hogy a wifi ingadozás vagy bár mi probléma miatt megszakad a letöltés és elölről kell kezdenem mert a Crome nem tudja folytatni az előző, megszakadt letöltést.
Ez elég idegesítő tud lenni ha 80%-nál állt már a letöltés.
Tudnátok esetleg ajánlani nekem valami jó letöltés vezérlő programot ami együtt működik a Crom-al?
A legfontosabb az lenne hogy a megszakadt letöltést tudja folytatni minden gond nélkül.
Segítségeteket előre is köszi!Szerk: A file a turbobit.net-en van fent.
Szóval ilyen idő várós a letöltés kezdeményezése nem tudom hogy ez bezavarhat e a letöltés vezérlőnek.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
spammer
veterán
válasz Pöttön #14551 üzenetére
Sanszos, hogy a megszakadt cuccot nem fogod tudni folytatni ilyen helyekről, bár lehet, hogy letöltésvezérlővel ki tudod küszöbölni, passzolom.
Viszont a Chrome-ban is van elvileg folytatási lehetőség, csak alapból le van tiltva. Nem próbáltam, szóval nem tudom működik-e, esetleg nézz rá, ha nem találsz jobb megoldást:
Címsorba: chrome://flags
"Letöltés folytatásának engedélyezése Mac, Windows, Linux, Chrome OS
A megszakított letöltések folytatásának vagy újraindításának engedélyezése a Folytatás környezetimenü-elem segítségével."[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pszihonaranc
senior tag
Dupla bocsi
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Pszihonaranc #14555 üzenetére
Valami bővítmény okozza.
-
Pszihonaranc
senior tag
-
spammer
veterán
válasz Pszihonaranc #14557 üzenetére
Csak egy bővítményt kell kipucolni, ami okozza. Ha több is van, akkor tiltsd le őket, aztán egyenként teszteld le. Amelyik a hibát okozza, azt eltávolítod, a többi meg maradhat.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Napra kész Google Chrome böngészőt használok Win8 Pro operációs rendszerrel karöltve egy X-Fi Titanium Hd hangkártyával optikai kábellel összekötve és beállítva 5,1 Digital DTS hangzásba egy Logitech Z906 hangfalszettel.
A gondom az hogy az említett böngészőben a youutubon minden zene csak sztereoban szól.
Csak az első pár, illetve a mély muzsikál...
Ötletetek van hogyan tudnám orvosolni hogy szóljon mindegyik hagnszoró böngésző alatt?ÁdiBá
-
őstag
Ha valaki linux alatt használja a Chrome-ot, talán hasznos infó:
Könyvjelzősáv -
alratar
addikt
Nem tudom ide kéne írni, de ide íro m!
Fent van nálam az adblock pllusz.
mostanában vettem észre, hogy megjelenik egy szám előtte! Ez most mi?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
spiritex
veterán
Azt nem tudja valaki, hogy a chrome-ban mit lehet kezdeni a teljes képernyős popup-okkal? Az online sport oldalaknál nagyon divatos ezek felugrálása. Mert a beállítások között le vannak tiltva a popup-ok, de ezek a teljes képernyős önkényesen megnyíló weboldalak csak feljönnek? Ehhez már Ad-Away kell vagy mi?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Penge_4
veterán
Chrome-ban másnak is ilyen az ITCafe faviconja?
-
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. A legfrisseb chrome van fent. A probléma az, hogy sok oldalnál kiírja, hogy "letiltottuk a silverlight bővítményt mert elavult". Viszont ha letöltöm és telepíteném, kiírja hogy már telepítve van a 64 bites változat. a Chrome Beta is ugyan ezt csinálta. Mit tegyek?
-
spiritex
veterán
Használ valaki YouTube downloadert? Létezik plugin erre? Vagy csak különálló telepítős van? Köszi!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
OgKush
senior tag
Találkoztatok olyan jelenséggel, hogy ha egy youtube videót fullscreenbe akarok tenni, akkor fekete lesz a videó, és kicsi marad, csak a hangot hallani..
A másik, hogy néha sleepből felkeltem a gépet, és mindennek van hangja csak a youtube-nak nem, olyankor becsukom a böngészőt, és utána jó, de ez mi lehet?? -
Zeze94
tag
Üdv!
valaki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy néha tiszta véletlenszerűen lefagy a chrome? vagyis egész pontosan csak egy része.. a címsor, a beállítások, ilyesmik működnek, de maga a weboldal nem. teoratikusan tudnék úgy weblapot is nyitni, de nem tölti már be, és a többin se tudok sehova se moccanni, sehova kattintani, semmi... csak a Chrome újraindítása segít. és miután kikapcsolom, és vissza szeretném kapcsolni, nem hajlandó egyből, 2-3× is rá kell mennem, mire valami történik...
valaki valami ötlet? amúgy úgynézem, hogy a Facebook a ludas, akkor szokott lefagyni, ha az is meg van nyitva -
-
spiritex
veterán
válasz Zeze94 #14572 üzenetére
Esetleg kipróbálhatod az indító ikonjának a tulajdonságaiba a Cél sort erre módosítani:
"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disable-force-compositing-modeHa te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
zoltanz
nagyúr
Nincs olyan Flash blokkoló beépülő ami mindenhol láthatóvá teszi az előnézeti képet a beágyazott Youtube videóknál? Köszi.
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Melyik fajlba tarolja a Chrome a megnyitott tabokat??
Valami tortent es nem tudja visszallitani, de nekem szuksegem lenne ra!
Koszi a segitseget! -
spammer
veterán
válasz katalin888 #14577 üzenetére
Itt nézelődj:
C:\Users\neved\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\Default
Last Tabs lehet, vagy Current Tabs, de nem tuti, csak tipp
Azonban ha nem tudja visszaállítani, akkor lehet, hogy sérült, nem biztos, hogy sokra mész vele
[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a chrome alatt a googleba beírok valamit a keresőbe és mikor kidobja a találatokat, akkor a keresősávban háromszor jelenik meg ugyanaz a szöveg, amire rákerestem.
Nem találtam meg, hogy miért írja be háromszor.Találkozott már ilyennel valaki?
Köszi
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
A következő jelenséget tapasztalom az utóbbi időben:
Ha címsorból keresek, gépelés közben, olykor minden előzmény nélkül, a kulcsszavam beírt töredékére hasonlító kulcsszó alapján keresés indul, és teljesen "elfelejti" hogy én keresni akartam.Gyakorlati példa:
Egy ismerősömnek meg akartam mutatni az adblock bővítményt, a böngészőjébe elkezdtem beírni a címsorba: adblock plus
a p betűnél tartottam, mikor is link lett a címsorból, és találati oldalt mutatott az adobe kulcsszóra.
Ez valami rejtett reklám?
Talán az instant funkció hibázik?uiem egyszer, ez gyakori hiba. Otthon is gyakran csinálja.
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
spiritex
veterán
válasz Arlekim #14580 üzenetére
Sőt, így ketten sem vagyunk egyedül a problémával: [link]
Sajnos nem találtam még megoldást, mert az szerintem nem számít annak, hogy kapcsoljam ki az Instant keresést... mert az természetesen megoldja a dolgot, de nekem kell ez a funkció.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Checker plus for Gmail nálatok működik most több fiókkal? Nálam csak az alapértelmezettet mutatja, a többit nem Megpróbáltam ki- bejelentkezést újra minden fiókba, de a bővítmény nem mutatja a többit
28.0.1500.71 beta-m, de már napok óta, és eddig nem volt gondja. Lehet, hogy a gugli variál megint valamit a Gmaillel?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz laszlohu #14584 üzenetére
Tudom, írta a készítő, hogy bétát nem támogatja, de nem frissült újabb verzióra a Chrome, napok óta megy ez a verzió, meg már régóta megy béta alatt is egyébként is. Még pár órája sem volt semmi baja, simán jöttek a levelek, most meg csak 1 fiókot lát.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Kijött a Stabil Chrome : 28.0.1500.71
Egyben lehet frissíteni a non-ie flash player - t, aki akarja
-
DEV_NULL
őstag
Üdv!
Tudja valaki ki készített logoutos bővítményt? Egyszer találkoztam vele melóban, de ott nem tudtam kipróbálni... Most pedig már nem emlékszem rá.
-
ToBeY
nagyúr
Ha már kiadták az új verziót a böngészőből,belerakhatták volna a 11.8.800.94 Flash Player-t is a 11.7.700.225 helyett. Mind1 felraktam külön.
-
gatto_
senior tag
Roppantul örülök, hogy kijött az új stabil, de a címsor mellett a bővítmények megjelenítését vissza lehet állítani? Nekem most ahol a bővítmények voltak, egy legördülő menü lett, és így nem látom például az email figyelő értesítéseit. Nem értem minek ez a bődületesen hosszú címsor.
-
alienpapa
senior tag
Hogy lehet teljesen kikapcsolni a böngészési előzmények mentését?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest