-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
A chrome-hoz kellene egy olyan kiegészítés, amellyel az online videókat ( pontosabban a videók linkjét ) 1 kattanással a realplayer-re küldöm lejátszani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
miért van az, hogy Chrome-on "összepréselve" jelennek meg a videók YT-n?:Minden más böngészőn tökéletesen betöltődnek:
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
-
Bavid
senior tag
Na mégegyszer hátha...
Sziasztok, Chrome 27.0.1453.94 m van fent Windows 8 alatt, windows 8 módban használom, és nem működik az inkognitó mód és a sima mód között a váltás, egyszerűen hiába kattintok a váltás gombra nem csinál semmit, szóval ha elindítok egy inkognító lapot, akkor tudok csak visszalépni a sima lapokra, ha bezártam az összes inkognítót, régebben működött szépen, ötletek?
-
spammer
veterán
Kipróbáltam 28-as béta alatt, nálam sem működik a window switcher. Várnod kell, míg a gugli javítja.
A fórumukon már jelezte valaki, de válasz (még) nincs. [link]
Esetleg küldj nekik egy hibajelentést:
Menü gomb -> visszajelzés küldése
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
angelside77
tag
Sziasztok! Van Chrome-ra olyan Facebook kiegészítő, ami egyszerre tudja jelezni az értesítést, illetőleg a chat üzenet érkezését? Jelenleg két külön kiegészítő megy, de ha van, jobb lenne ezt egyben megoldani.
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
spammer
veterán
válasz angelside77 #14211 üzenetére
Mondjuk ez hol működik, hol nem. Béta alatt most éppen nem, stabil alatt ment.
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz spammer #14210 üzenetére
Köszi, ez nem jó hír, hisz nekem csak a 27-es van fent de ebben se jó, és a 28asban se lesz Küldtem már visszajelzést, csak nem túl bíztató volt, mert azt írta, hogy rengeteg visszajelzés érkezik, és nem fogok választ kapni, mert valszeg csak egy gép fogja látni amit írtam Hát szomorú.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Van valami módszer arra, hogy ki töröljem az összes könyvjelzőt amit az évek alatt összegyűjtöttem? Sajnos annyi összegyűlt, hogy már átláthatatlan és zavar.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Verzió: 28.0.1500.20 dev van fent.De néztem van már 29 is.Nem akarja magát frissíteni...
Azt írják a Releases oldalon,hogyhrome 29.0.1516.3 is now available for Chrome Frame, Linux, and Windows (but not Windows 8).Most akkor azért nem frissül mert Win 8-am van?!Ez fog változni?
Thx
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
TRob1
veterán
Ha win7-ed lenne se frissülne rá. Az a fejlesztői változat, te meg a beta csatornán vagy.
A stabil ág a 27-es most, a beta a 28-as, a dev a 29-es..szerk: Jaaaa, benéztem. Te dev ágon vagy. Akkor a win8 miatt nem frissül, valszeg csak egyelőre.
szerk2: Biztos nem beta verziód van? Mert nekem pont ugyanez van csak betában. Persze lehet hogy azóta pont ugyanaz a ver maradt dev-en is, mostanáig.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
spammer
veterán
Akkor én halmozottan
hátrányoslemaradó vagyok, mert nálam béta csatorna és Win8 van„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
-
L7wy
őstag
A Canary 29es Windows8 alatt
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Orlin
addikt
Már win 8-on is megy a 29.Fent is van
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
general
addikt
sziasztok!
nem tudom, mit sikerült elbarmolnom, de most minden első chrome indításkor ez a hibaüzi fogad:utána akár bejelentkezek, akár nem, minden rendben lesz, ha bezárom a böngészőt és újraindítom, akkor sincs baj, de ha újraindítom a gépet, mindig ez fogad... mi lehet ez, és hogyan tudom helyrehozni, tudnátok segíteni?
(azóta csinálja, hogy elkezdtem az Asztalt, és a wint személyre szabni, téma, háttér, ikonok...szépítgetni, és ehhez a megfelelő topik útmutatása szerint az explorert is "tuningoltam", illetve Rendszergazda engedélyeket változtattam, bár nem tudom van-e köze hozzá..)
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz general #14226 üzenetére
"(azóta csinálja, hogy elkezdtem az Asztalt, és a wint személyre szabni, téma, háttér, ikonok...szépítgetni, és ehhez a megfelelő topik útmutatása szerint az explorert is "tuningoltam", illetve Rendszergazda engedélyeket változtattam, bár nem tudom van-e köze hozzá..)"
Ezek kifejtésével kellett volna kezdened, mert biztos, hogy ezen lépések valamelyikében kúrtál el valamit.Sk8erPeter
-
spammer
veterán
válasz general #14226 üzenetére
Mentsd ki és/vagy szinkronizáld fel az adataidat Google fiókba, aztán pucold le a böngészőt és rakd fel újra, tiszta telepítéssel. Ha szerencséd van, akkor a visszaszinkronizálás nem cseszi el újra.
-
general
addikt
válasz Sk8erPeter #14227 üzenetére
hogy te milyen kedves vagy...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz general #14229 üzenetére
Most mi sértőt mondtam? Én is szoktam elkúrni dolgokat, és itt a topicban mindenki, szerintem ezen nincs semmi meglepő vagy kiakasztó, ebből is tanulunk. De azzal kezdted, hogy "tuningolgattál", engedélyeket módosítgattál, meg még sok egyebet változtattál, így valószínű, hogy erre vezethető vissza a probléma, ezért itt ronthattál el valamit, ezért ezeket kellene kifejtened, hogy miket csináltál, hogy tudjunk érdemben megoldást találni a problémádra (most ugyanazt írtam le, csak más szavakkal).
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
general
addikt
válasz Sk8erPeter #14230 üzenetére
az explorer alatt az intezot ertem, nem a bongeszot. a chromehoz nem nyultam, semmilyen beallitast nem piszkaltam! ezert nem ertem. a szinkronizalast, ujratelepitest mar megcsinaltam, nem segitett!
-
spammer
veterán
válasz general #14231 üzenetére
Megsérült valami fájl. Szívás. Valami bővítményt nem raktál fel? Bekavarhat.
Ha nem bővítmény, akkor lehet, hogy a windows hackelésed alatt sérült meg valami.
Új profil készítése:
Mentsd ki a könyvjelzőidet (ctrl+shift+O), Rendezés->exportálás
Jegyezd fel a jelszavakat vagy screenshotold ki őket ha sok van: chrome://settings/passwords
Zárd be a böngészőt
Nyisd meg ezt a mappát: C:\Users\neved\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data
Nevezd át a Default mappát Default_backup -ra.
Indítsd el a böngészőt, ez létrehozza neked az új profilt (Default mappa)
Húzd be a könyvjelzőidet (ctrl+shift+O), Rendezés->importálásmegjegyzés: a Default_backup mappában továbbra is megmarad minden adat a régi profilodból, szóval vész esetén vissza lehet abból bűvészkedni még adatokat.
-
Orlin
addikt
Speed Dial 2 a 29-es alatt elég sokszor összeomlik
Sajnos nem is nagyon fejlesztik már egy ideje...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
spammer
veterán
Passz, régebben FVD Speed Dial-t használtam, lehet, hogy megnézem újra, vagy keresek valamit Webstore-ban, de az is lehet, hogy nem speed dial-özök többet, sok lap úgysincs nálam rajta, azok meg elférnek máshol.
-
spammer
veterán
Most látom, hogy ha a könyvjelzősávot kikapcsolom, akkor új (üres) lap esetében automatikusan megjelenik (mert raktam rá könyvjelzőket), lapbetöltés után pedig automatikusan elrejti. No ez zsír, így nem is kell Speed Dial nekem
Lehet, hogy ez már régóta így van, nem tudom, mert már egy ideje nem használtam a könyvjelzősávot.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Én is lecseréltem a speed dial 2-t a beépítettre.
Nálam nagyon lassan reagál az új lap fül, mármint a téma háttér képét betölti, az egy óra.
Stabilt használom, azon még van mit csiszolni.Jó lenne, ha a téma háttér képét ki lehetne kapcsolni, de a téma meg kéne.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
válasz spammer #14233 üzenetére
nos, köszönöm a segítséget, úgy néz ki, ez megoldotta a problémát!
egyébként pedig ezeket változtattam, a cikk alapján csináltam mindent, működik is. (Start gomb lecserélése ill. egyedi win 7 téma alkalmazása)új bővítményt egyébként nem raktam fel, úgy alapvetően nem nyúltam a chrome-hoz, nem változtattam ott semmit. most rendben van, remélem így is marad!
-
whitezo88
nagyúr
valamiért bejött egy olyan, hogy minden induláskor valami delta search kereső, valszeg figyelmetlen voltam... előfordul. beállításokban ott van hogy spec oldal jöjjön be. kiszedtem onnan és átraktam "onnan ahol befejeztem", de semmi. kilépek és visszalépéskor megint az a szar jön be...
-
monalala
aktív tag
Sziasztok!
Mem tudja valaki,hogy hogyan kell előhozni androidon a fordítósávot a chrome-ban mint a pc-n?Üdv, Lala
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest