Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Szeretném ha felvilágosítana egy "szakember". :)

    Egy 2011 áprilisában vásárolt TV-ről lenne szó. A probléma, hogy a legutolsó software frissítés óta gyengébb a képminőség, mint korábban: 2011 D Series Samsung Firmware issues and Poor PQ.

    Beletelt némi időbe, mire egyrészt bizonyossá vált számomra a probléma (azt hittem én állítok be valamit rosszul, talán a szememmel van a baj, vagy a legutoljára nézett filmekkel, stb).
    Mikor rátaláltam a fent linkelt fórum topicra, akkor nyilvánvalóvá vált, hogy a hiba nem bennem, hanem a készülékben van, és nem egyedi probléma, hanem minden 2011-es modellt érint szerte Európában.

    Ezután írtam két E-mail-t is a Samsungnak, amiben összefoglaltam a problémákat és mellékeltem nekik mérési adatokat (van egy saját spectrophotometer-em, amivel objektíven is lehet mérni bizonyos paramétereket a TV vizuális teljesítményét illetően) grafikonokkal, magyarázattal, stb.

    Ennek már legalább egy hete, de még semmi választ nem kaptam (csak visszajelzést, hogy megkapták a levelem és majd egyszer válaszolnak).

    Nos, ezzel kapcsolatban a kérdésem az lenne, hogy mik a kilátások, ha a Samsung úgy dönt, hogy szerinte minden úgy jó, ahogy van, és el sem ismeri a hiba fennállását (nem tisztázott, hogy ez véletlen hiba, vagy szándékosan akarták hogy ilyen legyen a TV az új software-el)? És mennyi idejük van arra, hogy legalább is válaszoljanak nekem, illetve hogy ha elismerik hibának, akkor javítsák azt?

    Szóval ha teszem azt egy hónapon belül már elegem lesz abból, hogy nincs kedvem filmet nézni a TV-n, mert tudom hogy szar a képe (még akkor is ha igazából nem olyan szar az, csak tudom hogy jobb is lehetne, mert régen úgy volt, ezért piszkál a tudat...), de a Samsung még mindig nem ígért semmit (kussol), vagy nem akar tenni semmit (szerinte ez így jó), akkor mi van? (És mennyi ez az idő...?)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák