Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Never79 #61851 üzenetére

    Az ultrabalaton.hu alján az van ott, hogy Balatonman Triatlon Kft-hez tartozik, szóval hiába nézed a másik céget, ha nem ezt írják. Az ÁSZF helyett minden egybe versenyszabályzat van: [link] Abban ennyi az adatvédelem, már ha ez nevezhető annak:

    "52.) GDPR
    Minden jelentkező a nevezésével hozzájárul személyes adatai kezeléséhez, sokszorosításához, továbbításához:
    A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (általános adatvédelmi rendelet) 6. cikk (1) bekezdés a.) pontja alapján a nevező hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez – A Balatonman Triatlon Kft. által szervezett NN Ultrabalaton versenyre történő jelentkezéssel önkéntes hozzájárulását adja a Balatonman Triatlon Kft. adatkezelőnek a rendezvényszervezés során a rendezvény lebonyolítása céljából. A nevező hozzájárul a szervezési feladatokon kívül: – a személyt ábrázoló fényképfelvételeknek a Balatonman Triatlon Kft. marketing-, reklám- és egyéb tájékoztató kiadványaiban történő felhasználásához, – a benyújtott nevezési információk sokszorosításához, – harmadik személynek történő továbbításához vagy azzal való közléséhez."

    Nincs lista, hogy milyen adatokat kezelnek, milyen célból, mennyi ideig. Nem opcionális a reklámtevékenységhez a hozzájárulás. A "harmadik személynek történő továbbításához vagy azzal való közléséhez" rész meg jogszabály ellenes az én értelmezésemben, mert nincs megnevezve, hogy kinek és mi célból. Nem írnak semmit arról, hogy hogyan lehet gyakorolni az érintetti jogokat. Elég lenne írnom nekik, hogy adják már ki, hogy annak idején kihez jutottak el a nevezési adataim, vagy mi lett velük, aztán cumi lenne elég durván...

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák