Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz inf3rno #25327 üzenetére

    Értem. A terv amúgy is egy olyan márka választása, akik már régebb óta gyártanak futócipőket. Csak egy kérdés volt, hogy mennyire érdemes az olcsóbb márkákkal foglalkozni.

    (#25328) margithid
    Semmiképp nem cél a gyenge minőség. :N
    Tudom milyen az, ha valaki az olcsó eszközt hajszolja egy sporthoz, aztán a végén megveszi az olcsót a tanácsok ellenére, és elmegy a kedve tőle...mert nem hallgatott arra aki jártasabb a témában. :R

    Én igazából arra voltam kíváncsi, hogy mondjuk Adidasból ajánlott típusok a "rabbit3", meg a "moonshine", Nikeból a "pegazus" és a "freerun5", Asicsből meg a "speedy" és a "noturtle" stb... (A fantázia neveket csak úgy beírtam, fogalmam sincs mik a típusok, talán Nikenál eltaláltam valamit. :D )

    Apropó! És még egy kérdés. A futó felület függvényében hogyan változik a cipő típusa? Általában szerintem természetes talajon fogunk futni, oda gondolom terepre való cipő kell. Viszont azzal meg ugye nem lehet aszfaltra menni. Vannak hibrid megoldások, vagy mondjuk az aszfaltos cipőt használhatom terepen?

    Vagy húzzak el a boltba, és ott tegyem fel ezeket a kérdéseket, mert mondjuk közrejátszik a testi és lábi adottságom is a válaszok tekintetében? :))

Új hozzászólás Aktív témák