- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgoogyi
senior tag
válasz picur220 #8350 üzenetére
Ok... 200-ast nem tudok venni.
Akkor a következők közül mi az, amelyik egyáltalán jónak mondható? Ezek férnek a keretbe és elérhetők is:Philips SHE1350
Panasonic RP-HV094
Panasonic RP-HV104
Panasonic RP-HV154
Philips SHE2550
Sony MDR-E818LP
Philips SHE2633
Pioneer SE-CE10-XK
Philips SHE2610
Philips SHE2631
Philips SHE2632
Philips SHE2755
Panasonic RP-HNJ7E
Panasonic RP-HV21
Philips SHE2850
Sony MDR-E11LP
Panasonic RP-HS6E-S
Sony MDR-E828LP
Panasonic RP-HV184E-K
Sony MDR-E11LP
Philips SHE3620
Philips SHE3600
Sony MDR-ED12
Philips SHE3621
Philips SHE3622
Pioneer SE-CS12
Koss KEB20 DVD -
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
Vettem egy Sennheiser OMX 60-at! Jó hangja van, basszusa is jó! Csak kicsit kicsi a fülemre A kábele egész jónak tűnik, remélem nem lesz kontakt hibás, de van még rá 1 év garancia! Aki 5000ft körül keres fülest annak teljesen jó!" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Milyen fülhallgatót vegyek 6000-ért?Telefonhoz kéne zenéthallgatni.Jack bemenetes jó lenne,vagy sony ericcson-hoz jó. -
somasz
addikt
Üdv!
Haverom fülest keres az MP3-jához, legeslegtöbb zseton az 5k lenne, amit ráköltene, melyiket ajánljátok nyugodt szívvel? Ha lehetne, akkor olcsóbbat. Azonban a tartósság fontos lenne, úgyhogy sztem az 5k belefér. Tudnátok ajánlani egyet?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
mgoogyi
senior tag
Szia,
Én Picur javaslatára a Koss KEB020-nak néztem utána, ez pont az 5k alatti kategória, edigitalban pl élettartam garit adnak rá, legalábbis remélem, hogy azt úgy értik, hogy ők intézik és nem a gyártóval kell vacakolni... és ez tartósnak számít elvileg. Legalábbis a Sony meg Sennheiser cuccok nem igazán azok ebben a kategóriában. Ha tudsz angolul, akkor google-ben kereshetsz durable earphones témában.
-
pokrarc
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy sandsik sansa clip+ mp3 lejátszót, hamarosan megérkezik.
Szeretnék venni hozzá egy fülhallgatót is.
Mit gondoltok róla ki tudom használni vele a sennheiser cx 500,cx400II, Cx300II füleseket vagy elég hozzá vmi olcsóbb is?
És melyiket ajánlanátok az említettek közül.Üdv
-
attika89
senior tag
válasz pokrarc #8368 üzenetére
"Mit gondoltok róla ki tudom használni vele a sennheiser cx 500,cx400II, Cx300II füleseket vagy elég hozzá vmi olcsóbb is?"
Erről csak annyit, hogy a "kihasználásnak" többnyire a forrás szab határt nem pedig a füles...
A gagyi fülesek azonban tényleg vissza tudják fogni a forrás teljesítményét ami ugye nem jó...
A fülesek zömét simán kihajtja bármelyik mp3 lejátszó, szóval ezzel nem lehet gond....
Ha visszaolvasol van egy-két vélemény a fenti fülesekről...
Ezek viszont már nem esnek a gagyi kategóriába.[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Falconer
aktív tag
válasz pokrarc #8368 üzenetére
Ki tudod, hogyne, az egy igen jó játékos. CX400-II vagy CX500-t vegyél, a 300as az egyel lentebbi kategória. Ha itt PHn veszed akkor kifejezetten jó áron vannak.
A lényeg az, hogy 320kbps mp3 tömörítés alatt ne nagyon halgass zenét, és akkor az élménybeli különbség ég és föld lesz. Ha "kapsz" zenéket, akkor ott is észre fogod venni igen könnyen, hogy melyik tényleg 320as és melyik az amelyik felkonvertált gagyi.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Egy rövid de lényegre törő kérdésem lenne melyik a jobb fülhallgató hangzásban: Pioneer SE-CL21M-J-K, vagy a Sennheiser cx300 ? Ezekre lenne pénzem.
A választ előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
El Kebir
őstag
Jó reggelt!
Nem tud valaki, ha lehet magyar nyelvű, leírást az "armature" füllhallgatók felépítéséről, próbáltam google-vel keresni de nem jött össze. (lehet rosszul kerestem)
Érdekelne a felépítése. Előre megköszönöm!"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
micky46
csendes tag
Sziasztok!
Van egy cx500am és történt egy kis baleset. Az egyik fülest vízbe ejtettem. Károsodott szerintetek? -
pumi1980
tag
Sziasztok!
Egy SONY NWZ-E443 mp3 lejátszóhoz kellene egy jó fülhallgató.
A gyári nem lenne rossz csak nagyon kényelmetlen.
Van egy régi Cx300-am de az már elég megviselet állapotú, rosszabb a hangja mint a SONY gyári fülesének, viszont nagyon kényelmes.szóval a kritériumok:
- jó hangminőség (jobb mint a Cx300)
- kényelem
- ár max 20e
- (legyen kapható, sajna csak MM-ből tudnák venni, itt főleg Sennheisereket (Cx300II, Cx350 II, Cx550II) , meg AKG-kat láttam).Esetleg egy FEJhallgató, ami már utcán is hordható? Vagy azokat nem hajtja ki egy MP3 lejátszó?
-
Vikt0r
aktív tag
Üdv
Az Akg k 321-ről és k315-ről mi a véleményetek? Milyen tartozékok vannak hozzá mert itt elég jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A CX 400-II titanium és a CX 400-II black között mi a különbség (az áron kívül)? Sony DREX230DP hogy áll hozzájuk? Sennheiser MM 50 Nokia belső értékeit tekintve hova sorolható? A telefonjaimon (N96 és N97) hallgatok zenét, nem árt, ha fel tudom venni, ha hívnak, de eddig is megvoltam sima, mikorfon nélküli sztereo fülessel, de ha jó minőségű ez az utóbbi motyó, akkor esetleg elcsábulok. Köszi a válaszokat!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Köszi! Akkor black lesz. Időközben kikerestem, hogy a Sony gyengébb minőség hangban, az MM 50-es meg tkp egy CX 300-as.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pokrarc
csendes tag
Hali
Na eldöntöttem mostmár, hogy vszínüleg cx-500 lesz, de közbejött egy cx-350II street amiről még érdeklődni szeretnék, mert nem sok mindent találta róla.
Előszöris mi a különbség a streetek között és a sima sennheiserek között és esetleg van e valakinek tapasztalata cx500 vagy cx-350II a jobb?Köszi
-
MattX
tag
Hi all!
Egy kis helpre lenne szükségem fülhallgató vásárlása terén. HTC Hero telómhoz vennék valami olyat ami zenei hangzásban kifogástalan.
Márka független vagyok, annyi a lényeg hogy fehéret szeretnék. Körülbelül 10-12 ezret szánnék rá max. A sennheiser cx400-II -t néztem ki, de látom hogy van pioneer, steelseries,sony,panasonic,koss,jbl,philips,creative.
Kis tanács kellene hogy van-e jobb annyiért mint a sennhesier, vagy van-e olcsóbb ami ugyanazt a minőséget hozza!
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
-
őstag
Sziasztok!
3 év után felmondta a CX300-asom baloldali hangszórója a szolgálatot, sajnos az alkoholos tisztítás sem segített már rajta.
Mit tudnátok ajánlani helyette? Egy Clip+ ban és egy 3Gs-ben fogom használni, tömegközlekedések során. Zenében mindenevő vagyok.Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
devast
addikt
válasz picur220 #8396 üzenetére
Ajánljál nekem valami jó iemet, 30k körül lenne ideális de 40k se probléma viszont 50k fölé nem szeretnék menni. Külföldről rendelés/ebay játszik, itthon semmit se lehet kapni, ahogy szokás... Sose hittem volna hogy szükségem lesz iem-re, franc se gondolta, hogy ennyire semmi dolgom nem lesz melóban...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs