Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • badrian250

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárláshoz.
    Ebben a témában kezdő vagyok még, de a következő igényeim lennének:

    - Hosszabb utakon használnám vagy otthon, így fontos a kényelem, viszont mikrofont szeretnék rá
    - Kiegyenlített karakterisztikájút szeretnék, a jazztől az elektronikus zenéig hallgatnék rajt mindent, de a fő irányvonal a jazz-rock-metál
    - In-ear kialakításút szeretnék
    - Kábelelvezetés nem fontos

    Sajnos nincs tapasztalatom komolyabb In-ear fülesekkel, otthon viszont Hifit hallgatok (Dali Zensor 3 hangfalak Marantz MCR 611 erősítővel), így szeretnék valami minőségibb hangzást az 5 ezres kategóriánál.
    Az a legnagyobb gondom, hogy nem tudom, hogy egyáltalán mi az az árkategória, amiben van egy kis "színpadod"( mondjuk ezt egyenlőre el sem tudom képzelni, hogy hogy adódik ki egy agybadugós fülesből), szépen szólnak a hangszerek, de nem ész nélkül szórod a pénzt, mert mondjuk egy kicsit levegősebbek a rézfúvósak (tehát nem akarok átmenni ezotérikus megközelítésbe :D). Én most úgy kb 30 ezret lőttem be plafonnak, nem tudom ,hogy ebből lehet-e jót kihozni.
    Jelenleg egy Honor 8 telefonom van, abban sem vagyok biztos, hogy az a legjobb meghajtó eszköz ha minőségi zenét akarok hallgatni, de nem tudom, mit lenne érdemes venni, hogy ne a százezres nagyságrendnél kössek ki, egyáltalán van-e jó megoldás 20-30 körül (pl telóra valami küldős hangkártya, vagy külön lejátszó, stb).

    Tudom, hogy a Sennheiserek nem a legjobbak ár-érték arányban, de pl a következő fülest nagyon dícsérték AV onlineon, és most 20ért tudnék is szerezni:
    https://hu-hu.sennheiser.com/momentum-headphones-in-ear

    Van esetleg valakinek tapasztalata vele, illetve mit javasolnátok a fentiekre?

    Előre is köszi a választ!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák