Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • E2E4

    aktív tag

    válasz #16820480 #64247 üzenetére

    Számomra is optimálisabb lenne a telefonhoz inkább egy remekül izolált "füles" vásárlása.
    Ha már ez a FÜLhallgató topik. :)
    Úgyhogy akkor térjünk is át ezen kérésemnél a fülhallgatókra. :K

    Egyébként elismerésem a Topikgazda kollégának a TIR megírásáért, és a topikban tanúsított végtelen türelméért. (Utóbbira engem még csak most "tanítanak" az olyan "kedves felhasználók", akik egyike miatt pl. ide is "bekukkantottam".)

    ...akkor az összhangra, szinergiára kell figyelni leginkább.
    Maximálisan egyetértek veled.
    Annyiban megvan a kellő bizalmam a V10-el szemben, hogy - ahogy azt a V10 topikban le is írtam - egy (picit nehezebben hajtható) FEJhallgatónál a "telefon" már bizonyított high-gain üzemmódban, ahol azért a megnövekedett hengerlő mellett észre lehetett venni némi dinamika növekedést is, ami a minőség érzetet emelte. (Számomra a szóban forgó fejhallgatónál ez szignifikáns volt.)

    Az aux (illetve line-out) kimenet általában annyit csinál amúgy, hogy a hangerőszabályzód szintjétől függetlenül maximális jelszintet küld ki.
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy aux módban a low-gain szint maximális hangerején (75/75) túlmenő jelszint növekedés érzékelhető. (Persze ezt műszerezettség - és a mérési eljárás nehézségének - hiányában nem tudom pontos értékekkel prezentálni.)

    Köszönöm neked is a szakmailag korrekt és intelligens választ. :R

    SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)

Új hozzászólás Aktív témák