Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    Reggeli gondolatok....

    1. Kemcso és Sheratan sejtése beigazolódott, az Angie kívánja a vasat rendesen....majd mint egy fejes.
    Az még hagyján hogy AK100 után kellett egy mobil erőlködő, amitől megtáltosodott (akkor azt hittem az AK100 erősítője miatt) de bizony asztali fejhallgató erősítőről még tovább árnyalódott a hangkép...valahogy nagyobb tér, pontosabb hangszerek...nem lök akkorát mint amikor az AK100-at erősítettem, de azért hallható.
    Az i-re a pont tegnap került fel...egy ezer dolláros Sony DAP szinte makogott az Angie-val (ZX2), majd a mobil erősítőt rákötve megjött a hangja...szerencse, mert már ijedezni kezdtem, hogy mindkét oldalból kiment a mély aramtúra :) Külföldi topikok szerint még az AK240 után kötött Chord Mojo is jól hallható pozitív változást hoz a hangképben...tehát háklis a szirén rendesen...

    2. Westone UM pro50...csak pár perc hallgatás...az ismert Westone hangkép, de nem a W vonal...ahogy olvastam, azt csak alátámasztani tudom. Tehát egyféle zenei stílushoz ez a jobb (modern, hip-hop, techno, rock, elektronikus) a W60 pedig jazz és klasszikus tovább egyéb hangszeres, vokális zenékben érzi jól magát.
    Mélyei ennek a "dögösebbek", tehát basszust kedvelők mindenképp ezt preferálják!
    Lehet csinálok egy egymásnak ugrasztást, ha ráérek...ahol bővebben kifejtem, melyik hol nyújt többet.
    Ezt csak azért mert gondolom igen nagy számban vannak olyanok akik 700-1000 dollár között szeretnének Westone fülest vásárolni és vacillálnak :)

Új hozzászólás Aktív témák