Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Fejlesztői bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster
gp Az új változatok alig több mint egy hét múlva érkeznek, a lemezes verziók novemberben futnak be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
senior tag
Itt az ideje lecserélnem az első szériás Watchom. Nagy valószínűséggel a következő már nem Samsung lesz, hanem Garmin.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
RolandSz
csendes tag
válasz LosBlancosRM #1 üzenetére
Nagyon kedvesen fogalmaz a cikk a Samsungról.
Holott a valóság az, hogy a telefonodra fel se tudod majd csatlakoztatni az órát, így okosóraként értelmezhetetlen, halott termék marad a usernél. Szerintem nem abszurd igény egy 4 éves terméknél (2021-ben még bőven forgalmazott Tizen órákat a Samu), hogy működjön.
2024-es telefonjaikhoz már most is csak workarounddal lehet csatlakoztatni az órát, amit mindenféle jelzés nélkül lépett meg a gyártó. Így még az időt SE tudja mutatni az óra.
Szerintem ez vállalhatatlan, nem "terméktámogatás".
-
RolandSz
csendes tag
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
Gear S3 felhasználók már csak egy tájékoztató üzenetet kapnak S24 szérián ami után a Wearable alkalmazás bezár (source: r/GearS3 )
Ez nem ad sok bizalmat nekem a Watch Active2-m jövőjét tekintve Ha te Garmin-ra vándorolsz, sok szerencsét kívánok neked hozzá!
elmepocok: én kérek elnézést, örülök, hogy az 1 év garancia lejárta után is ment
-
Joe.36
addikt
Kár érte, a mai napig jól működik. A lünetta nagyon jól bevált nálam.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
LosBlancosRM
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 40mm Használt/1 hónap gar./Akku 86%/p3619/
- Újszerű, csak kipróbált Honor Watch 4 fekete szinben, 2026.08.25-ig MediaMarkt garanciával
- Apple Watch Series 7 Titanium 45mm /Watch Edition/ Wifi/ Cellular
- Apple Watch SE 2.Gen 44mm Cell. Gyári Garancia 2025.05.05
- Eladó egy hibátlan Samsung Watch S6 44mm GPS+E-SIM ezüst színű okosóra.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen