Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Ati1979 #33808 üzenetére

    Lehetnek tört pontszámok is, de szerintem mindegy, hogy nagyjából 1-10-es intervallumban pontozunk törtekkel, vagy 1-100-ig törtek nélkül. Sőt, ez utóbbinál még talán van annyi előny, hogy nem konkurál annyira közvetlenül a head-fi pontszámaival, mert nem lenne annyira szerencsés azokhoz hasonlítani ezt.
    Egyébként ha mondjuk egy nagjyából 20-as skálán pontozásnál már nem nagyon van szerintem szükség tizedesekre, és mondjuk az így pntozott 3-4-5 kategória pontszámait összeadva kaphatnánk egy nagyjából 100-ig menő skálát.

    Egyébként az lenne a szemléletes, ha mondjuk az egyes kategóriákat színekkel jelölnénk, és így szépen ki lehetne rajzolni oszlopdiagrammal az egyes fülesek pontszámát, és hogy miből épül fel, hogy mondjuk XY füles ugyan jó pontsámot kapott, de abban csak harmada a hangminőség, a másiknál meg 80%-a.

    Speeedfire: Ilyen kategóriában MEElec és Soundmagic lesz a jó szerintem. Mondjuk M9 vagy esetleg E10. Ha nem kell headset funkció, akkor még hozzá lehet venni egy-két modellt. Viszont a kompatibilitási listát érdemes átböngészni a MEElec oldalán, ott le van bontva gyártókra és modellekre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák