Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz Ati1979 #32198 üzenetére

    Mielőtt írtam, kipróbáltam a neutronnal is, talán egy hangyányit szebben szól alapból, de a sziszegős rész meg rosszabb.

    Először megijedtem, hogy semmi mély nem lesz rajta, de nagyon kristály tisztán halassz mindent.

    Majd az első 10 órás bejáratás után, hirtelen nagyon dinamikus mélye lett, hihetetlen jól szólt, bár mindig utána kellett menni az Eq beállításával.
    Tegnap kapta meg a 3. 10 órát, most beállni látszik egy egészséges szintre.

    Nagyon elégedett vagyok vele, minőségi maga a termék és a hangzása is, kipróbáltam pár másik fülessel összevetve ami itthon van, torony magasan a legjobb. Nagyon szépen értenek a túloldalon is ha a headsettel beszélek.

    Egyedül mikor meghallottam ezt a számot ijedtem kicsit meg, ha lehúzom az Eq 4-8-16 K tartományát 20%-al, akkor jól játssza le, de kicsit módosul az egész hangszín és nem olyan szépen szól a többi szám se...

    Ma este kap egy utolsó bejáratást, kicsit a magasak felé eltolt Eq mellett, és utána megkeresem a legmegfelelőbb beállítást, mert az első héten szinte minden 1. vagy 2. napon utána kellett állítani kicsit.

    Most kicsit vissza dugtam a gyárit és a CX 300-at, mindegyikkel rosszabb volt az említett rész.

    A CX 300 összehasonlíthatatlanul szebben szól mint a gyári, eleve hallasz mélyet is, dinamikusabb az egész.

    Ha az nem összehasonlítható, akkor az MMX 101 még 2 kategóriát ráver a CX-re is, hihetetlenül dinamikus tiszta hangzás. Nagyon elégedett vagyok, de kicsit még jobb lesz szerintem holnapra. :R

    Szerk.:
    Egyébként a Neutron player hangzásra talán egy hangyányit tényleg jobb 64-biten, viszont az egész kezelhetősége, átláthatósága, testre szabhatósága, khm finoman szólva is hagy kívánni valót maga után, egy Power AMP köröket ver rá minden téren, csak nincsen benne 64-bit egyenlőre, de nagyon sokat fejlődött az elmúlt években. Mielőtt megvettem jó párat kipróbáltam, viszont csak ezt tudtam az igényeimnek maximálisan megfelelőre állítani, mind az UI mind a hangzás terén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák