- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz szaszayanou #11049 üzenetére
Nehezebb. Gyakorolni kell, de akkor nem nehéz.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bigmasterg
addikt
Előrendelhető Fiio E17
Kíváncsi leszek, hogy mit tud majd.De igazából azt sajnálom, hogy abbahagyták az X3 ("mp3" lejátszó) fejlesztését...
Szerk.: 1st impression
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #11054 üzenetére
Ezt én is néztem ma...
De hova jó egy hordozható DAC+erősítő??A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bajnokpityu
félisten
válasz contaxg #11055 üzenetére
ma kipróbáltam a K500at a nexusSről.
hát izé,csak a zene tünt el.ha lehetne digi kijáratot kiszedni a nexusból,simán kéne ilyen kis izéke 3. láncba.
kb annyiból kijön egy designos uj készülék,mint amiből megcsináltam az erősitőt, meg egy alap dacot.ami 43cm széles dobozban fér csak el,és 230V nélkül meg sem nyikkan.eladó topping dac
-
Bodz
nagyúr
válasz contaxg #11055 üzenetére
Notihoz vonatra, kávézóba, stb, stb. Munkahelyi felhasználást is el tudok képzelni, ahová nem feltétlen szerencsés/engedik bevinni a nagyobb cuccokat. Ezen kívül is kb. végtelen a felhasználási kör. Fáradt vagy ma is úgy látom. Még senki sem kérdezte meg, hogy pl. a Headstreamer mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Én ezeket a hordozható DAC/erőstőket úgy tudnám elképzelni, hogy egyből rá lehessen pattintani a készülékre (ergo nem kell kábel), és kb beleolvadna a környezetbe. Tudom, tudom, ehhez az kéne, hogy minden készülék ugyanúgy nézzen ki, de klassz lenne egy ilyen
Meg persze nem ártana, ha az Android USB-n keresztül tudna magából hangot kipréselni...
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Bodz
nagyúr
válasz baluka26 #11060 üzenetére
Erősítőből akad ilyen.
-
baluka26
nagyúr
Hogyan csináljunk iPhone-ból téglát
Egyébként tök jó elképzelés, de hát only iPhone. Droiddal meg semmi sem lesz jó, mert ugye ahány telő annyiféle-fajta változat[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
Értem... és akkor ez mitől jobb mint a Fiio E10??
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
www.fiio.hu
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bigmasterg
addikt
válasz contaxg #11065 üzenetére
Mondjuk ez a duma elég érdekesen hangzik:
"Nem elég hangos a fejhallgatód? Nem hallod rendesen a kedvenc számaidat? A zajos környezet elnyomja a legjobb zenédet? Zavarja a körülötted élőket, hogy ordíttatod a tévét? Válassz magadnak egy elegáns, profi erősítőt, és minden gondod megoldódik!" -
fi:zi'k
nagyúr
válasz bigmasterg #11066 üzenetére
De legalább olcsó.
Ott a cég neve a lap alján.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
baluka26
nagyúr
Ki csinálja a fiio.hu-t?
contaxg, Te szoktad megnézni, hogy kié a domain, megtennéd?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #11068 üzenetére
Máris Főnök!
fiio.hu
domain-használó: Mölkky Bt.
domain-használó: Mölkky Bt.
cím: Sportföld utca 33/B
cím: 2112 Veresegyház
cím: HU
telefon: 06209952885A Mölkky Bt regisztrált már más oldalt is
Gyanús! Nagyon gyanús![ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Akkor publicban, hátha más tudja:
Az X-Fi HD hangerőszabályzója ("poti") a vonalkimetet is tudja állítani? Az erősítőm 2-2 2/3 között szoktam használni, inkább az x-fi-t koptatnám.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Audison
senior tag
MSII-höz mennyire passzol a Presenter?
-
hotibi
aktív tag
üdv, iszonyat keveset forumozok mostanában. Egy kis help..hirdetés topik bezárt? Köszi
-
contaxg
veterán
válasz Audison #11072 üzenetére
Ha kapok egy Presenter-t, megmondom!
A kérdéshez még annyit, hogy a fejhallgató sem melllékes a párosításban.
-
Audison
senior tag
válasz contaxg #11076 üzenetére
Gondolkodtam, számítgattam. Lehet, hogy az MSII mellett döntök, mert szeretnék hosszú távra tervezni. Így jött az ötlet, hogy mellé a Presenter talán jó lesz, mert akkor a fejes amp is hosszú távra elég lesz. De akkor ebben az árkategóriában ott van az Audinst, amiről szintén nem tudok semmit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz bkercso #11078 üzenetére
gratulálok az utódhoz!
és ne tessék szidni a PCM dacodat,sztem jobb volt,mint a 2-300rugós roksan PCM chipes CD hangja.USBről.viszont,ha mondhatok ilyet,valahonnan szerezz egy jó transzportot,ezek az USB chipek bizony mégiscsak jelentősen elmaradnak akár az alaplapim koax kijáratától. nagyobb a különbség itthon a 2 wolfi között.(ezt majd ellenőrizd,ha ellátogatsz, de igy rémlik)
és még valami: az ETA jobb erősitő,mint a canamp.
persze, szerintem minden sor végére,+mittomén.
eladó topping dac
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #11080 üzenetére
Köszi!
Köszi!
Ok. Kíváncsi vagyok!
Köszi!
Szerintem is.
Amúgy járt ma nálam Bajnokpityu. A diszkrét füleserősítője tisztább volt, mint amiket eddig hallottam, így már egyre sürgetőbb diszkrét opát építenem.
Ezek a kis kínai csodák amúgy igényesen is néznek ki.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Optimus Blacket ne vegyetek, ha fontos a zenehallgatas is.
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #11084 üzenetére
Észrevetted volna, ha nem szoknánk.
Na már utálnak itt minket szerintem.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
contaxg
veterán
válasz bkercso #11085 üzenetére
Kötve hiszem!
Egyszer remélem magam is meghallgathatom a munkáidat.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz bkercso #11090 üzenetére
Baluka
Rádió van benne?
Nekem kellene egy rádiós telcsi..[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
válasz bajnokpityu #11080 üzenetére
bajnokpityu te nem készítesz eladásra erősítőt ha már ilyen jó állítólag?
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #11093 üzenetére
Annak nincs ilyen kijelzője. Mellesleg a tableten ott a voodoo.
contaxg[\B]: Passz.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Deadzone41 #11095 üzenetére
nem leszek konkurenciája bkercsonak, annál többet ér nekem a barátsága. hasonló marketinget nem akarok mögé tenni, tehát eladni erősen kétséges lenne,ha mondjuk találsz jobbat. és nem tud igazán olcsó sem lenni, mire egy jóféle toroidot tekertetsz, szép dobozt kerítesz neki, tisztességes csatikat, kábeleket szerelsz be, kb az ETA áránál jársz. és crossfeedet sem tudom megoldani.
azért mert 1 füleserősitőm megszóltalt, és tetszik, nem leszek gyártó. nyilván tudom reprodukálni,meg ráadásul élvezem is a forrasztást, valamint az arcokat is jó látni, mikor meghallják, hogyan zenél,de még a feltevést is el akarom kerülni, hogy én agyam szüleménye.
mérni sem akarom, fülemnek jobban hiszek,és hasonló cincáláshoz nincs kedvem.
de ha magad meg akarod építeni, abban szivesen segítek távilag is,és ha végképp ilyet akarsz, de nem tudod megcsinálni,akkor össze is tudom rakni.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #11099 üzenetére
Nem vagyok én fasírtban a konkurenciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest