- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
őstag
válasz Quqesz #79790 üzenetére
Nekem ezzel a képpel egy az egyben bajom van. Nem lenne, ha nem hájpolták volna túl a P20 Pro-t. De megtették, és így akárhány fotót látok ami ezzel a készülékkel készült, mindig arra a következtetésre jutok, hogy hol van itt az ár/érték arány?? Mert engem sem ez, sem az összes többi amit tesztekben látok nem győzött meg! Sőt : ha ilyen telefont terveztem volna venni, le is tennék róla. Csak a teljesség kedvéért :Mi A1-esem van, egy kb. 60000Ft-os telefon. De ezt a szintet simán hozza, sőt! Természetesen gCam-mel, de így sem került 250000-be!
Ami valóban jó benne, az az esti fotózás. De akinek P20 Pro-ja van cáfoljon meg legyen szíves pár olyan fotóval, amitől leesik az állam! Mert a reklámja, a gyártója és a LEICA is erről szól, de sajnos olyan fotót én még nem láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest