- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Daniel Alves
őstag
Egyszerűen nem tudok dönteni.
Az eszem a nokia 1020-at mondja (viszont a jelenlegi L800-am illetve a WP platform... ccc ) a szívem pedig i5 vagy S4...
Csak elnézve a teszteket osztály különbség van a nokia és társai között!Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
törölt tag
-
KSparrow
őstag
válasz koboldozat #30390 üzenetére
Szólj már be nekik, hogy vigyázzanak a 808-asomra, megy vissza központiba, két hetet nem bírt a vibra javítás után...
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
toto0569
addikt
Bigyó szimatot fogott LG G2
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Daniel Alves #30404 üzenetére
Ha a kamera a legfontosabb, akkor nincs min agyalni. S4-et és i5-öt én személy szerint kihagynám, de ez az én véleményem. A WP meg elég nagyot ugrott előre a L800 óta, úgyhogy szerintem azzal se lenne gondod.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Ezuttal is szeretnék köszönetet mondani telefonomnak, nélküle nem ment volna. És Damian Dinning-nek!
1
2
Sörbontó és társai. A 4. és a másik szélén épülő felhőkarcoló a világ 2. legmagasabb épülete lesz, ha elkészül. Ezt olvastam.
3
4A többi a szokásos helyen itt.
Mindbe picit belenyultam. Vannak jobbak és kevésbé sikerültek, állványról és kézből kényszerült is. A folyópartis részt pl ma már egészen máshogy csinálnám fejben.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Azie
őstag
-
MR007RM
addikt
És most lesz nehéz. Kint könnyű volt témát találnom, itthon főleg a lakókörnyezetem mellett bele sem gondolok. Nem tudtok véletlenül egy jó kamerás telefont? Főleg két dolog érdekel, lehessen vele telefonálni és olyan fotókat lőjön, mint pl egy 200 ezres fényképező, vagy jobbat. Kicsi legyen, de lehet nagyobb és vastagabb, mint a 808PV. Úthenger simitás, laposítás kozmetika nem kell. Az a nyavajás rétegigényem.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Jó hosszan írkáltam aztán töröltem. Ha telefonról van szó akkor pont hogy nem. Semmi pénzért nem lépnék visszafelé. Várom a csodát továbbra, hátha történik végre valami olyasmi amire érdemes odafigyelni és megér nekem bármennyit.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
kovadika
őstag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan fényképező alkalmazást, amivel jobb minőségű fotókat lehet készíteni, mint a Google gyári programjával? A használhatóság nem nagyon számít, abból a szempontból meg vagyok elégedve. Csak a képminőség a szempont. (Nexus 5) -
jampop
tag
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
jampop
tag
(#30427) YamatoVTEC, (#30429) matyi19:
Köszi!
Pécsen. Csak kilőttem az ablakon afféle helyzetjelentésként.
Az elkövető az off QX10
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Daniel Alves
őstag
Esetleg valakinek személyes tapasztalata van az i5 és i5S fotózási képességei között?!
Az 5S-t sok tesztben dobogós helyre hozzák még annak tudatában is ,hogy nem sok beállítási lehetőség van a szoftverben.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
mobilefan
aktív tag
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz Daniel Alves #30434 üzenetére
Ird be a fórumba a keresőbe hogy 5S és kiad csomó fotót
[ Szerkesztve ]
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
Daniel Alves
őstag
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
matyi19
őstag
válasz Daniel Alves #30437 üzenetére
-
toto0569
addikt
Még mindig a kutyám téma,nem tehetek róla...imádom A kép címe lehetne:Állandó mozgásban...
-
rizso
addikt
válasz Daniel Alves #30438 üzenetére
Pontosan mi is? Én nem találtam lélegzetelállító képeket - vagy csak sokat vártam...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MR007RM
addikt
válasz tzsolesz #30422 üzenetére
Nokia 808 PureView
Azt teszem amit mondasz, de attól félek engem nem fognak kiszolgálni. A trend az internet világa, azért laposítanak. Senki nem akar igazán jó kamerát telefonnal összeházasítani, nem hisznek benne hogy menne. Kit érdekel hogy a farmerom hátsó zsebébe be tudom-e rakni. Az is igaz internetezni, böngészni asztalival vagy laptoppal teszem, mert azon kényelmes. Skype és többiek meg jók telefonon, többre nem kell. Szóval rétegigény. Az biztos ha veszek telót legközelebb az android dizájn rendszerű lesz, mert az hasonlít a symbire. Nekem kell a szabadság nem vagyok rab.
(#30424) Quasi_modo: Nem unom, csak egy idő után az ember szeretne tovább lépni. Szeretném azt az érzést felidézni, mikor legutóbb csaknem fél évig vártam egy telefonra és folyton azt lestem mikor teszik elérhetővé. Mostmár tudom miért kellett akkor annyit várnom rá. Nem lesz még egy ilyen.
(#30425) YamatoVTEC: Nem akarlak megbántani, a lumiákon eddig sírva röhögtem. Az már fogja tudni a 8MPx-et? Lesz benne ND filter? És a többi és a többi. Csak a tudatlanokkal lehet megetetni, hogy papír vékony vázba lehet normális kamerát tenni. Csak erőlködnek a szoftveres részén, azzal akarják pótolni a töketlenkedésüket. Képstabilizátor és nappali bemozdulásos mosódás verő fényben. Bele is buktak, megették őket.
A sok off után pár Dubai reptéri fotó. Az első kivéve.
kihalt reptéri váró
balhé a gépen
karácsonyfák
BobTail inspiráció
Egy feltételezett mester
Mikor leült két méteres fényképező lógott jobb és bal oldalán, mert egy már kevés volt neki. Aztán laptopot bontva vágta a grimaszokat. Gondolom nem volt elégedett a termésével. Én többszőr elmenve mellette villogtatttam telefonom, amit az a paraszt észre sem vett. Mondtam is magamban, ez is a holdról jött, nem ismeri fel mit fogok a kezeim között. Aztán bosszúból káromkodva lekaptam kétszer.
csevej (sajnos elnyomtam a telómat ezért kicsi lett a fotó)
Itt azt képzelte ő egy fontos ember. Odament és leszólított egy muszlimot és kb fél óráig zaklatta valamivel. A feleségei szemébe okosan nem nézett bele.anyuka és kisfia
Az egyik legkedvesebb reptéri fotóm. Igen ebbe is belenyultam, az eredeti 12MP-ről 5-re lekonvertáltam.Ne fotózz le!
Beltér 12MP stabilizátor nélkül tisztán. Olyan felkap és lő (vagyis automata). Nem halt meg senki.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz MR007RM #30446 üzenetére
Tovabbra is jo nezni a kepeidet A csevej is tetszik, a tukrozodes miatt!
Daniel Alves: A Nexus 5-rol elhiszem hogy jo kepeket tud loni, de egy igazi fotografus szerintem jobb temakat is talalhat. A temak elso fele hetkoznapi, a tobbi bar jo, de semmi extra. Nem erzem rajta a kulonlegesseget...
Nem tudom, hogy a keszito vagy a kamera hibaja e, de varom a tovabbiakat -
balazs1022
őstag
válasz Daniel Alves #30438 üzenetére
A telefon az király, szerintem a kamerája is jobban sikerült. Lehet h az egyik legjobb androidos fényképező is. De ezek a fényképek elég egyszerűek. Olyan mintha valaki csak kattingatott vna. Persze ahol a modelleket fényképezte az egy pár fokkal jobb. Állítom h itt a fórumon sokkal szebb képek születnek nap mint nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest