Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz #1653 üzenetére

    Sztem meglehetősen beszédes, mivel sztem is provokatív a cikk stílusa így kiváncsi lettem a hozszólásokra,...és az az amire értem hogy beszédes.
    Sztem sem kellene faragni egy újságírót amikor az a sokadik értelmetlen kérdését teszi fel...pláne ha messze nincs miért aggódnia Button-nak még most sem a pontversenyben.
    .és visszatérve Kimi-re, mert a hozszólásokból is az derült ki, és szvsz ide is miatta lett linkelve ő van leginkább mosdatva, szal emlékszem Montoya mit kapott amikor elküldte a rákba a kamerást mert az fejbeverte....minden volt csak rendes ember nem, elég nagyokat kellett nyelni mivel én spec. csíptem,..de nem baj mert megedzett arra a ami Hamilton-nal kapcsolatban jött :)
    De Kimi esetében mindenre van valami magyarázat, még arra is hogy miért kell megmagyarázni.

    Nekem mindegy, mert nem foglalkozom vele ha nincs rá okom, és egyébként meg mostanában úgy autózik ahogy kell. De elolvasni valóban elég beszédes volt. Két hazai F1-s topikba járok, itt még elég toleránsak a Kimi hívők, azaz fel lehet hozni olyan gondolatokat is amiben kritikát fogalmazok meg vele kapcsolatban...de egy ilyen híroldalra be nem reggelnék semmi pénzért hogy hozszóljak.. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák