Aktív témák
-
quby
őstag
Massa????
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
shteer
titán
massával -3
szerintem jónak tűnik..
-
Tom5
addikt
Ferrari
-
Depression
veterán
Massa: Game Over. Részvétem.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Sanya595
senior tag
Massa
-
neduddki
nagyúr
HI!
En megmondtam, nem gyutt ossze a piz eloben nezmem:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Ricardo
titán
Palik: " Idén még nem szereztek pontot. Se a Ferrari, Se Massa."
Bazz Ha a csapatnak nincs pontja , akkor a pilotának sincs.[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ferrarinak még mindig nem megy... most szegény Massa az áldozata ennek a szerencsétlenkedésnek...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
MPowerPH
félisten
Nah, lehet fogadni Kimi mikor esik ki! Asszem 3. futam után se lesz pont. Grat Domenicali.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ronaldo
őstag
Hamiltonnak meg megmondták a tutit, kb. 2 köre van, hogy beelőzze Kimi-t. Ők kb. valóban egymással harcolnak, 5-6. helyet osztják el egymás közt. Feltéve, ha nem döglik meg a másik Ferrari is.
-
SzalaiG
addikt
Vettel első, Button második, Webber harmadik, Kimi negyedik.
Örülnék, ha z lenne a vége.
-
ronaldo
őstag
Vettel 4mp mindenkinek?
Most meg button majdnem 1mp-t kapott az első szektorban
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
azta szzárnycseréééét!
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Ricardo
titán
Kubica miért ilyen lassú? Aztán jött a magyarázat. Eküszöm néha nem tudom hogy közvetítést vagy kabarét hallgatok.
-
Timyyy
őstag
"56 körös jetski verseny...."
Mindig azt hiszem hogy nem tud nagyobb baromságokat mondani, de aztán mindig kiderül hogy mégis...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
shteer
titán
-
ronaldo
őstag
A mclareneknek (meg Kiminek) az az utolsó esélye, hogy 1x jönnek tankolni, nem? Illetve Massa is erre játszott volna feltehetőleg, no de a 28-30 kör lenyomható egyben?
Na, Kimi úgylátszik megkapta.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Palik: "56 koros jetskiverseny"
[szerk:]Hja, masik topikban voltam, nem lattam, hogy mar volt.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
quby
őstag
Kimi 17.. szép lesz!
-
shteer
titán
pikééé
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Depression
veterán
Eltűnt a nózi. LOL!
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
PazsitZ
addikt
Piquet és Nakajima, hozza a formát.
Igazán bepróbálhatnának végre a helyükre valami tehetséges újoncot.Palikot Shell motorolajba kellene belefojtani
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
ronaldo
őstag
válasz shteer #39475 üzenetére
BBC-s közvetítés azért szerintem nem ilyen. Most is azt hallgatom, nyugodtan beszélgetnek, felismerik az autókat (!!!), értik hogy mi miért történik. Az rtl klubos "műsorból" nem kérek
MOD: Kimit agyig megtankolták és holtversenyben a legjobb első szektort futotta.
MOD2: és a versenyben (saját maga számára) a leggyorsabb 2.-at.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Pique elég ratyi... nincs helye az F1-ben.. ennyi idő alatt mutatnia kellene már valamit
Üdv: Csabee.
-
PazsitZ
addikt
Webber végre kiautózhatja ami a kocsiban van, Go Webber!
- http://pazsitz.hu -
-
Ricardo
titán
Webber apukáját eddig nem is láttam
-
Csabee.
nagyúr
Raikönnen is jól elbújt ebbe a nagy esőfüggönyben..... hihetetlen ez a ferrari...
Üdv: Csabee.
-
Depression
veterán
válasz Ricardo #39485 üzenetére
Abból a reklámból tudnak fizetni rendes műsorvezetőket.
Még abban se vagyok biztos, hogy ezek ott vannak-e a pályánál, vagy csak azt látják amit mi, és úgy trécselnek.
A németek ott vannak, és látják monitoron a statisztikákat, meg egy csomó háttérinfójuk van. Azonkívül pedig saját maguk meginterview-olják a versenyzőket.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
SzalaiG
addikt
válasz Depression #39495 üzenetére
Elvileg itthonról közvetítenek.
-
D.Orion
veterán
Webber hopsza, oda vissza.
Alonso azért az nah... Ilyenkor nyom egy féket az elől lévő és jön a de ja vu MS vs Coultard.
-
Ricardo
titán
válasz Depression #39495 üzenetére
Én azért nem örülnék ha élő közvetítés közepén benyomnának pár tampon reklámot.
-
SzalaiG
addikt
Ezek nagyon hülyék. Gyulám Bmeg!
Palik a király. Bízom benne, h sikerül neki elüldöznie innen ezt a szerencse csomagot...
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest