Új hozzászólás Aktív témák
-
fbandy72
csendes tag
válasz zsolesz0803 #5950 üzenetére
Sziasztok!
Az első kérdésedre a válasz két hozzászólással visszább, a másodikra:[link] -
pokers
senior tag
válasz n0tr3adY81 #5949 üzenetére
Nem találtam még, de a morerealistic már közelít a valósághoz.
A belga mapon a fent említett Fendt trakival nem tudtam kijönni a csatornából, hiába kapcsoltam 4kereket. Kicsit küzdeni kellett előre-hátra, mint a valóságban -
pokers
senior tag
válasz fbandy72 #5951 üzenetére
Lánctalpast nem találtam, de a kerekes változata talán ez: John Deere 9560
-
vacs
veterán
válasz McEacrhan3 #5946 üzenetére
Le kell töltened a More Realistic Game Engine-t, bemásolod a mods mappába és játszol (persze a megfelelő gépekkel).
(^)(>.<)(^)
-
apach
senior tag
válasz zsolesz0803 #5955 üzenetére
Multihoz MINIMUM 2 tagok keresünk társammal. NEM kötelező a hu de nagy élethű játék. Nem fix pl hogy Traktorral megy valaki, ha kell 4 ből 3 arat pl. Ez attól függ, milyen érettségi szinten vannak a növények a földeken. Én pl mindennel szeretek és megyek is. Priviben lehet írni. skype és net sebesség kellene.
Játék, akár már ma, vagy akár most is. Viszont, annyi a helyzet, hogy az adott mapon ebben a pillanatban is pici átalakítást kell csinálnom, mert nem teljesen jó. De ez nagyjából 1-másfél óra max. Utána tesztelem, hogy pl duplapótos Scania kamionnal rendesen lehet e kanyarogni. Jah, és ÁLLANDÓ tagokat keresünk. (társam jelenleg délutános hétben dolgozik). 4 tag is jelentkezhet bátran. Kor nem akadály, ha tudja mit kell tennie játékban. More realistic nincs, de kívánságra lehet használni. saját kedvenc gép is hozható! Lehetőleg, hiba mentes legyen a mód! Ennyi tag közül, nem hiszem hogy senki nem multizik.Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
n0tr3adY81
aktív tag
Belga mapnak egy nevet, esetleg egy linket tudsz-e adni? Csak, hogy a szomszédot egy kis motorhanggal szórakoztassam
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
pokers
senior tag
válasz n0tr3adY81 #5957 üzenetére
Gab.68 gazda #5929 hozzászólásában megtalálod a linket.
Arra ügyelj, hogy a két pda modot is le kell hozzá tölteni, amit megadott a készítő a leírásban. -
djj131
csendes tag
Sziasztok tud valaki segíteni , hogy a paradise 1.3 as pályán miért nem tudok itatni tehenet meg birkát se és még trágya sincs pedig szalmát tettem alájuk.
-
-
apach
senior tag
válasz zsolesz0803 #5960 üzenetére
ok ok. semmi gond.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
djj131
csendes tag
Köszi de a vizet leadja de a vályúban nem szaporodik sem a statisztikában.Ezeket az itatókat töltöm. Megköszönném, ha valaki tudna olyan istállónak a linkjét küldeni ahová a lovat vagy a hízó marhát is beadja.
-
djj131
csendes tag
A játék eredeti milyen 2 patch kra gondoltál?
-
djj131
csendes tag
Igen ezek le vannak töltve.
-
pet98
csendes tag
Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy valaki tud-e olyan traktort linkelni ami nyomot hagy? Meg egyszer láttam valahol olyan kombájnt ami bálákat dobál ki szalma helyett de már nem tudom hol van. Ilyet esetleg tud valaki linkelni? Előre is köszönöm!
-
Pist@bácsi
őstag
-
pet98
csendes tag
válasz Pist@bácsi #5971 üzenetére
Köszi!
-
akos.toldi
újonc
Sziasztok. Multira keresek munkatársat/munkatársakat.
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Most azokat kérdem akik more reailstic moddal játszanak.
Most fogtam neki, és nagyon tetszik, csak nekem van egy nagy bajom vele.
Most pár perce elvittem 5250(5.25 köbméter) liter búzát a malomba eladni, a vételár 200-300-ig valamennyi.
Erre kellett volna kapjak 1500-at ehelyett kaptam 37.500-at.
Akkor most hogy is van? Más is járt így már? -
Zozi785
újonc
Sziasztok!
Nagy segitségre lenne szükségem!Soha nem csináltam ilyet még azért is vagyok itt!Letöltöttem egy mapot,és mit kell csinálni,hogy játszható legyen?Légyszi segitsetek!Köszi:Zozi
-
apach
senior tag
válasz akos.toldi #5973 üzenetére
Hali. Hozzánk tudsz jönni ha komolyan gondolod, és ha nagyjából este 5-6 órától 9 ig tart. Dolgozunk és nagyrészt ilyenkor jó.
Többit priviben ha érdekel.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
gabitó
tag
Sziasztok! Erről tudja valaki miért nem jelenik meg a modok közt?
[ Szerkesztve ]
Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, NVIDIA GeForce GT 640
-
underdark
aktív tag
hali
valaki röviden leírná, hogy ez a more realistic mod mi is pontosan?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
fbandy72
csendes tag
válasz underdark #5981 üzenetére
Sziasztok!
Ez mod lehetővé teszi, hogy a játék jobban hasonlítson a valósághoz. Az emelkedőkön lelassul a gép, a lejtőn felgyorsul akár fel is borul a kanyarban vagy a pótkocsik ha tele vannak nem biztos, hogy fel tuja húzni a dombra. Az ekével kapar ha nincs összkerékhajtás vagy gyenge a traktor.
[link] -
kline bull
csendes tag
válasz Pist@bácsi #5929 üzenetére
Az első kérdés arról szól,hogy ha lenyomom az előre vagy hátra billentyűt a trakik vagy a bármilyen más járművek nem azonnal csak 2-3 másodperc után indulnak el. Egy másik gyengébb számitógépre telepítve nincs ilyen probléma. A másik kérdésre köszönöm a választ.
-
Pist@bácsi
őstag
válasz kline bull #5983 üzenetére
Értem, elég furcsa jelenség, sajnos konkrétan tippem sincs, még csak nem is hallottam hasonló problémáról.
Ezt minden gép csinálja vagy csak a modok?
Minden más normálisan működik, csak ez az egy dolog nem?
Esetleg a log.txt -t meg lehet nézni, van-e bármilyen error.
Legfrissebb patch -t felrakni. -
pokers
senior tag
válasz Pist@bácsi #5984 üzenetére
Egyébként ilyen késleltetett elindulást én is tapasztalok a belga mapon. A terménytároló betonján pl a scorpion 1-2mp után indul csak el. És csak a betonon van ilyen problémája.
-
-
pokers
senior tag
Az mitől van, hogy egy táblán belül 3 növekedési fázisba kerül a növény, holott egy menetbe vetettem az egészet (belga map)
-
Pist@bácsi
őstag
Jó de az a scorpion nem éppen hibátlan, emlékezz vissza a kormányzásra, gondolom a többi érték sincs sem normálisan beállítva, sem tesztelve ... valaki átkonvertálta aztán feltöltötte és ennyi
Ha alap gyári gép is csinálja akkor más a helyzet, de egy modból nem érdemes kiindulni. -
pokers
senior tag
válasz Pist@bácsi #5990 üzenetére
5x időn volt az egész vetés alatt.
A két fázis rendszeresen előfordul, de ez a 3 már sok, és nem jövök rá, miért.A scorpionnal lehet a baj, mert a gyári gépek nem "gondolkodnak" a terményes betonján.
Egyébként nem "süllyed bele". -
apach
senior tag
válasz underdark #5987 üzenetére
Hali!
Nem nem! Tavaj még nem is volt ilyen ugy tudom. LS11 hez meg tuti nem.
Viszont. Multi elindult tegnap, egy Új mapon. Aki netán majd kedvet érez hogy velünk játsszon, az írjon bátran privátban. Szántás nem igen van, vagy legalább is, legtöbben olyan kultit vagy vetőgépet használunk, amihez nem is kell szántás. Valóságban IS léteznek ilyenek!!
-
Pist@bácsi
őstag
ne gyorsítsd az időt vetés közben, logikus, hogy akkor nem egyszerre nő ki, persze a tábla méretétől is függ, meg a vetés sebességétől, egy ciklus eltérés becsúszhat
egyébként az első fázis az elég random, van amikor hamarabb vált át van amikor később, van valamilyen intervallum ahogy frissíti a játék motorja a rétegeket, így néha előfordulhat egy ciklus eltérés
szerintem ez nem térkép specifikus dolog, az érést a játék motorja irányítja, a térképen esetleg csak a növekedési idő egyedi, de az külön téma -
apach
senior tag
válasz Pist@bácsi #5990 üzenetére
Hali.
Igen valószínű, hogy ez történhetett vele! Ugyanis én is jártam már így 1 játék alatt vagy 3-4 szer is. ezért azt csináltam, hogy átállítottam a gyorsítás gombokat másik gombokra, amikre tudtommal MÉG nem tettem a módok készítői stb funkcionalitást. Én az F7 és F8 gombokra írtam át ezeket a sima 7 és 8 gombról. De, az U betűst IS át kell majd írnom valahova, mert van gépem, aminél a dual kerekeket, az U betüvel kapcsolhatom, viszont a játék egyik beállításos funkcióját is erre tették a gyártók így gáz amikor pl a Claas Xerion 5000-n nyomok egy U-t hogy dualos legyen, erre bejön az ablak, amiből az Escel kell kilépkednem állandóan.
Vagy pedig, a Gépeket állítom ád pl a Delete gombra. arra szoktam.Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
SparrowHUN
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy 2011-ből kivettem a TSZ Map v1 domborzatát, átraktam 2013-ba. Kész a map, viszont aratás előtt lepermetezett, vagy trágyázott, vagy műtrágyázott földön ugyanúgy megmarad a permetezett föld-textúra. Van ahol szakaszokban, van ahol teljesen és persze van ahol "learatja" a permetezéstextúrát.
Ezt hogy lehet javítani?Ha valaki válaszol, azt megköszönöm!
-
LaMazZz
tag
Sziasztok
Segítségeteket kérném olyan ügyben, hogy amit találtam JD 8360 traki tökéletes meg minden csak annyi a gond ha megyek vele akkor a map elkezd imbolyogni. Amikor kanyarodok akkor jobban de ha egyenesen mek akkor csak kicsit.
LOG-ba ennyit irt: Warning: translation of bottomArm of attacherJoint 0 is not 0/0/0 in
Ezt javítani lehet valahogy vagy elég a gép xml-be átírni vmit esetleg vagy ennél komolyabb?
Remélem lehet javítani, és könnyen.
Aki tud az segítsen pls.
-
pokers
senior tag
válasz LaMazZz #5997 üzenetére
Szerintem a kamera beállítása olyan, hogy a traki "mozdulatlan" a környezet meg mozog hozzá.
Én se bírom az ilyen modokat.
Próbáld meg a gép xml-jében lecserélni a <cameras> szakaszt egy neked tetsző gépével.
Nekem egy-két modnál sikerül, de pl kombájnoknál nem. Ott lefagy... -
pokers
senior tag
Azt tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni Claas Lexionnál a sárga lámpát? Ha egyszer elérte a tartály a 80%-ot, bekapcsol, de hiába ürítem ki, a villogás megmarad egész addig, amíg ki nem lépek a főmenübe.
Több Lexionnál is találkoztam ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone 12 64GB Green GYÁRI FÜGGETLEN - olyan mint az ÚJ - 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iMac 27" 2013vége - bontás
- 27" UltraGear Full HD 165Hz monitor GARANCIÁLIS
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Lenovo P52 WorkStation/15.6"FHD IPS/Core i7-8850H(6mag)/32GB/512GB SSD/Nvidia Quadro P1000 4GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest