- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildgreen
aktív tag
Barátfalva Tsz map-ot elindítottam működött rendesen! Eladtam a játékban alapból levő kombájnt és vettem egy Claas dominator 106-ot! Nem is volt gond addíg míg nem vettem még egyet! Akkor lefagyott a játék! Pedig használtam már ezt a gépet más map-oknál is ott működött tökéletesen! Meg néztem a Log file-t egy darab error nem volt bent! Ilyenkor mi lehet a gond? Próbáljam meg más gépekkel? Más kombájnnal?
Amúgy a Zala völgye Mgtsz tele volt error-ral!
[ Szerkesztve ]
-
Wildgreen
aktív tag
válasz Pist@bácsi #5602 üzenetére
Ezt sajnálom Gab.68 mert jó lenne olyan igazi 80-as évek beli magyar tsz-es map-okon játszani! Találtam egy totya farm nevezetűt azt még kipróbálom!
-
Pist@bácsi
őstag
Itt egy másik magyar map, nem tudom ez volt-e már PortalMAP
a mérete 303MB ez nem sok jót ígér futás szempontjából, a kommenteket is olvasd el, nem sok jót mondanak rólaviszonyításul a belga 66 MB minden van rajta és szépen kidolgozott, a map készítés iskolapéldája
[ Szerkesztve ]
-
Wildgreen
aktív tag
Ezt még nem próbáltam de a mérete tényleg hatalmas! A kommentek 99%-a negatív! Azon töröm most a fejem hogy keresek egy magyar map-okhoz hasonlót találtam is egy lengyelt! 98mb! Méretze nem nagy! Megnézem milyen ha jól fut szedek össze olyan régi gépeket mint amik a 80-as években voltak! Mtz, Claas, stb! Attól nem fog a játékom lassulni ha tele lesz gépekkel a mods mappa? Gondolom igen! Addig kiszedem belőle azokat a gépeket amiket nem használok! Mást gondolom nem tudok csinálni?!
-
szildavid90
aktív tag
válasz Pist@bácsi #5594 üzenetére
Titanium Add-on - Update 1.0.5
Fixed Krone Swadro sliding when working
Fixed Horsch Titan attach position
Fixed Magnum 340 wheel positions
Fixed CaseIH 7130 texturing errors
Added AI collision trigger to truck (used by some mods) -
Pist@bácsi
őstag
válasz szildavid90 #5607 üzenetére
köszi
-
szildavid90
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jó kis Magyaros TSZ-es mappot? Maximum 100MB-körülit akkora modolt mappot amelyet kényelmesen elbír a gép és szeretnék olyanon játszani. (fák bokrok és ilyesmik nem fontos rá csak a földek meg a telephely meg az állatok)
Szóval aki tud az írjon pls vagy adjon linket. Köszi -
Wildgreen
aktív tag
válasz szildavid90 #5609 üzenetére
Az utóbbi pár napban kipróbáltam 6 vagy 7 ilyen map-ot amit keresel! Egy sem jött be! Volt amelyik 4-5 óra játék után akadt meg!
(#5602) Gab.68 válaszát ajánlanám a figyelmedbe! Sajnos ez van! De azért lehet hogy találna az ember működőt ha sokáig keresgélne! Minden esetre ha találsz ozd meg velem is légyszi![ Szerkesztve ]
-
szildavid90
aktív tag
válasz Pist@bácsi #5608 üzenetére
Gab.68.. tudnál ajánlani valami jó kis térképet akkor nekem, ha magyar tsz esek nincsenek? Valami jó kis elrendezésű kéne.. Neked melyik a kedvenced? Melyiken játszol a legtöbbet? Ha publikus persze..
-
apach
senior tag
válasz dafko90 #5613 üzenetére
Hali, S.O.S 2 tag társat keresünk multizásra egy szuper hibátlan cseh régi módis mapra multiba. minimum 10 megás net kell! nem olyan kell, aki jön, aztán lelép 1 órán belül h nem jó a net stb.
Erről a mapról van szó!
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
apach
senior tag
válasz szildavid90 #5611 üzenetére
most linkeltem egy szupit.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
Pist@bácsi
őstag
válasz szildavid90 #5612 üzenetére
Nálam a No1 a Belgique Profonde V2, már az 1 is nagyon jó volt ez annak a még átgondoltabb tökéletesre csiszolt folytatása
Video
Van pdf kézikönyve, érdemes átnézni, mert elsőre nem minden egyértelmű.
Az, hogy szép, hangulatos, kidolgozott, egyedi épületeket és megoldásokat találsz rajta az alap. És összesen 67MB de ebbe annyi minden belefér, hogy itt nem sorolom fel.Elsőre nem tűnik olyan jónak mint amilyen, de kis idő után ha kiismered magad a pályán akkor nehéz megunni. Nagy gépek nem mindenhol férnek el, de nincs is rájuk szükség. 40 föld van én kb 10 -et birtokolok, de ebben benne vannak az állatokhoz tartozó füves területek amik alapból a tieid. 7 táblán termelek, krumpli kivételével mindent, 100 marha 100 birka 100 csirke és a húsmarhák, bőven elég a terület.
Normál növekedéssel valós időben 62 óra kell a betakaríthatósághoz. Gyorson a fele. Az időt is felgyorsítva 120x -on 25 perc. Erre nincs szükség, mert annyi a tennivaló, hogy alig győzöd.ezt nem kutyaütők készítették, profi munka a javából LuX Farm modding
[ Szerkesztve ]
-
szildavid90
aktív tag
válasz Pist@bácsi #5616 üzenetére
Köszönöm szépen ezt a jó térképet, rendes vagy hogy elárultad. Jó kis ajándék lett ez nekem most névnapomra.
-
Pist@bácsi
őstag
válasz szildavid90 #5617 üzenetére
Kérlek.
Ugorj fel az oldalukra van még egy térkép HAIE DES NUTONS V1.0p azt én is most próbálom ki, a pdf- et nézegetve ígéretes ez is[ Szerkesztve ]
-
Zsolt...
tag
válasz Pist@bácsi #5616 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, nagyon penge map.
Annyi a meló rajta, pláne az állatokkal. Talán itt találták el legjobban az állattartás mikéntjét. Csak ajánlani tudom én is! -
Pist@bácsi
őstag
Mentem egy kört a HAIE DES NUTONS V1.0p mapon
méretre 240MB, szép részletes, néha meg-megreccen vele a gépemHasonló igényességgel készült mint a másik belga, 42 föld, 0,4 - 21,5 hektárig, ha jól látom nem kell megvenni őket lehet művelni egyből, egy csomó előre van vetve különböző stádiumban vannak érés szempontjából
5 fajta állat, 5 felvásárló hely, több településElső benyomások jók
-
Wildgreen
aktív tag
-
szildavid90
aktív tag
Erről a két mod-rol tudna valaki adni linket?
A lényeg, hogy ne legyen MORE REALISTIC egyik se. -
Wildgreen
aktív tag
válasz szildavid90 #5622 üzenetére
Találtam egy egész jó kis map-ot és eddig nem akadt meg! Olyan tsz-es!
ftp://fsportal.dyndns.org/fs_mods/fs13_mods0/HUNGARIKUM_map_and_mod.zip -
vacs
veterán
Hali öcsi
Nekem van egy ilyen Rábám: színe stimmel, 8 kerekű, nyitható ajtók, segítővel is tud dolgozni, ESLimiter-t is tudja.
Próbáld ki: [link](^)(>.<)(^)
-
Wildgreen
aktív tag
Bár pár órai játék után van bent error!
-
vacs
veterán
Megtaláltam a tárcsádat is: szerintem IH 10-es.
- IH 10-770 7.2
- IH 10-770 7.3(^)(>.<)(^)
-
Wildgreen
aktív tag
-
szildavid90
aktív tag
Rába traktort, hogy lehet beindítani? Segítsetek már.. z,y, enterel se indul el
-
vacs
veterán
-
xerses83
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, hátha tudtok megoldást.
A MIG Map térképen játszok és szeretnék venni egy Scania kamiont.
Letöltöttem a Modhosterről, a játékban megjelenik, de amikor szeretném megvenni az írja ki, hogy: Nincs több hely! Törölj a megvásárolt dolgok közül.
Ilyenkor mit lehet tenni? A moddal van baj?
A játékom eredeti és minden Patch megvan hozzá amit kiadtak.
Esetleg át kellene írnom valamit?
A segítségeteket előre is köszönöm! -
Pist@bácsi
őstag
Találkozott már más is olyannal, hogy a traktor kanyarodáskor megbillenti a pótkocsi hátulját?
Csak alsó csatlakozós pótkocsikat, és csak amikor teljesen be van fordítva és már majdnem összeérnek. Kipróbáltam több traktorral, csak azok csinálják amikben van ploughing spec.
De mivel többet vontatok, mint amennyit szántok, nem akarok kompromisszumot kötni egy extra kedvéért.
Nekiestem editorban, (ezeknek a plough miatt minden kerekükből kettő van) állítottam a wheelcoli -t, semmi változás. Lecseréltem a vonófejet egy másik modellére ami hosszabban nyúlik hátra, semmi változás.
Végül az xml -ben 0 -ra vettem a csatlakozó Z tengely elfordulását, ez ugyan megoldotta a dolgot de ez gányolás, a gyári gépeken nem 0 és mégsem csinálják. -
Pist@bácsi
őstag
-
apach
senior tag
válasz Pist@bácsi #5632 üzenetére
igen.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek gyenge lehet a gépem? Azt vettem észre ha a játékban több mapon játszom akkor a mapok akadoznak nem kicsit! Ha csak egy map van használatban akkor fut rendesen! Plusz azt is megfigyeltem hogy a Central Kansas-en nyomom ami azért big map de viszont nincsenek rajta temérdek mennyiségben fák, épületek, stb tehát nem egy bonyolult map az fut nagyon szépen! Gép igényt néztem hát nagyon csak a minimumon vagyok! Rakjak össze jobb gépet?
Számítógép:
AMD Athlon(tm) Processor
LE-1640
2.61GHz, 1,00 GB RAM
Ezek az adatok vannak a gépem tulajdonságaiban! Bocsi ha nagyon tudatlannak tűnök de hát sajna az is vagyok! Ezekhez a dolgokhoz nem értek! -
apach
senior tag
válasz Pist@bácsi #5637 üzenetére
ha lehetett javítottam ha nem kerestem másikat és töröltem.
-
Pist@bácsi
őstag
ha már előjött a téma kíváncsi lennék valakinek fut-e normálisan maximumon a játék, és ha igen milyen vga -val
processzort és rendszer memóriát nem igazán terheli le nálam, de az 512MB VGA RAM 92-98% os kihasználtságú, pedig csak 1360x768 a felbontás
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz Pist@bácsi #5643 üzenetére
A minimum gépigényt éppen csak hogy eléred, az ajánlottól pedig messze vagy, tehát jó eséllyel ez lesz a problémád!
Nekem pl 8 giga memóriám van, és SSD-ről fut a játék, nem is szaggat.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
puhoska76
tag
válasz Pist@bácsi #5643 üzenetére
X3 3000ghz 4GB ram(1600mhz) Zotac gtx460 1GB szinte minden pálya elmegy maxon, egy-két mapon kívül .
-
Pist@bácsi
őstag
Ezt nekem írtad? Igazából az volt a kérdésem, hogy milyen VGA- val fut legmagasabb beállítások mellett modokkal is akadás mentesen.
Nem említettem milyen konfig, azt sem mondtam, hogy akadna, csak a VGA-t kérdeztem.Nekem is 8 giga memóriám van, ebből mindenestül a teljes rendszer, böngésző 3-4 ablakkal és a játék egyszerre használ kemény 2.5GB -ot, erre írtam, hogy a játék nem igazán érzékeny rá.
Az SSD jó dolog de az a betöltést gyorsítja, a futásra nincs hatással, így semmilyen összefüggés nincs a megléte és a szaggatás között.
2 magos 4 szálas ivy bridge procim van, a két fizikai magot használja de nem megy 60% fölé általában 45-50
A szűk keresztmetszet a VGA, és főleg a kevés VGA ram.
egyébként GTS450 512MB DDR5 és közepesen nem szaggat csak magason de ott is csak éppenhogy és csak részletes modokkalpuhoska76 köszi a választ, akkor egy GTX 460 1GB elég
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt...
tag
Nem feltétlenül kell a 3Gb, nézd meg az adatlapom, ott a konfigom.
Win7/64bit az op-rendszerem, Very high, 1280x1024 felbontáson tolom a gamét, és szépen fut. Nagyobb mapoknál, és ha tele van tömve modokkal, akkor be-be röccen de nem vészesen. Ha,, nagyobb szaggatások, lassulások vannak, ott hamar kiderül hogy valamelyik moddal van a gebasz. -
Zsolt...
tag
válasz Pist@bácsi #5648 üzenetére
Naja,, de azért a 2Gb rendszer-memo az kööö neki.
-
pokers
senior tag
Nálam fullHD very high beállításon hozza az 50-60fps-t, úgy hogy a laptop egy Lenovo y500 dupla vidikarival, de a játék nem támogatja az SLI-t. Így csak az egyik nvidia gt650m kártya dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs