Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz Agyzuzo #125580 üzenetére

    nekem is ez volt az alap. sírtam, hogy miért nem lett inkább egy erősebb gép, ami nem hibrid mint ez, mert hogy korrekt asztali konzolt akartam. eleinte csak tv-n nyomtam, hiszen minek nézzem kicsiben, ha nézhetem nagyban :)
    később nem volt mindig időm leülni gép elé, ezért tabletop használtam, csináltam gépen dolgokat, chateltem Steamen vagy akár írogattam ide és közben pl. vártam hogy Street Fighterben jöjjön online valaki rankedben - verekedős cuccokban amúgy is sokszor perceket kell várni.
    utána nyáron jött a meleg, irány ki a szabadba...játszani. de kedvencem mikor Ikeában nagy sor volt és leültünk a gyerekváróban egy kis asztalhoz és ott nyomtuk a mario kartot :D sok kellemes pillanatom volt vele már, de amúgy nem hordozom, mint mondjuk egy 3DS-t, csak ha eleve gaming van tervezve. mint koncepció szerintem nagyon jó lett, mert tényleg nincs olyan helyzet hogy nem tudnád elővenni - igen igen, szintén fiatalkori önmagam ;]

    a következő dolog engem is érdekel, eleve ott a 3DS vonal, amivel most senki se tudja mi lesz, mikor áll meg, lesz-e helyette valami stb. A köv nagy gépen gondolom a cartridge dolog megmarad és a Switch játékokat tudni fogja, tehát majd akár neked is érdemes lehet váltani. bár lehet csak egy sima Switch update lesz, vagy mondjuk csak a joy-con-t v maga a gépet kell lecserélni, elvégre "moduláris" konzol.

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák