Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz ayo #125483 üzenetére

    Nem kimondottan más generáció, inkább arról van szó hogy most már mindenki játszik videojátékokat.
    70-es években a szerencsés / tehetős középkorú ultra nerd-ök, 80-as években a fiatal tehetős nerd-ök, 90-es években a fiatal és fiatal felnőtt középosztály jó része, 2000-es években az összes fiatal és a felnőttek egy része, 2010 óta mindenki játszik, beleértve a 65 éves kisnyugdíjasokat is.

    Ezzel együtt az igények is az óceán fenekét kezdték súrolni, amit sokan betudtak a konzoloknak, de a konzolok felfutása is tünet és nem ok. Aztán ha már nincsenek elvárások, akkor már random manipulatív marhasággal is megtolták a játékokat, mert a r/latestagecapitalism nem áll meg a f@szerdőnél elébb. :W
    Most jelenleg a mobil játékok ott tartanak, hogy a Fortnite féle manipulatív lútládák a legkisebb rossz(!) amivel a mobilos közönséget lehúzzák.

    És megtehetik mert a "más generáció" már csak az ópium fűtötte rabszolga játékot ismeri. Csak nehogy háború legyen belőle. :U Vagy valami permanens disztópia, ahonnan már a smug luxury pc race duma sem lesz olyan őszinte. :P

    Pl az említett streaming az tökéletes erre, annyi sem tiéd a játékból mint eddig, a rentier kultúra tökéletes kiteljesedése. Más kérdés hogy még ehhez is barmok, ha pl Onlive-ot megtámogatták volna, akkor esélyes hogy mára minimum minden magyar megyeszékhelyen lehettek volna szervereik, még a streamelt VR-on is el lehetne gondolkodni. De mivel nem hozta vissza a befektetést Q3-ra, így inkább Live Services Szerencsétlenkednek, miközben az MMO játékokon már buktak eleget.

    Nem baj, fognak is még, az nem feltétlen baj, ha a Nagy Testvér még Óceánia megalakításához is gyökér.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák